Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Търсиш ли работа?
Автор: asahi   
Дата:   22-11-10 14:33

Ако да - четете надолу [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Търсиш ли работа?
Дата:   22-11-10 14:33

Във връзка с разширяване на дейността си наш клиент търси да назначи един човек. Подробностите са горе-долу следните:

Позиция - оператор на мноооого голяма дигитална печатаща машина.
Условия за работа:
-намира се в София, около Враждебна.
-нова сграда,
-няма вредни миризми,
-съвременно производство за печат на хартиени изделия,
-сериозна фирма, плаща редовно,
-шефът е строг, но справедлив,
-трудов договор за пълно работно време според Кодекса на труда.
-сериозно въвеждащо обучение,
-има терен за развитие,
-постъпване – средата на декември.
От работника се очаква:
-да има желание и капацитет да поеме едно сериозно обучение,
-да има предварителна представа, а най-добре опит, в предпечатните и печатните процеси, както и в изискванията на довършителните операции в производството на печатни произведения,
-да го влече техниката, да е сръчен, да анализира ситуациите и да взима решения в случаите на технически отклонения,
-да е отговорен и прецизен в действията си;
-да е инициативен в рамките на правомощията си,
-да владее технически английски
Работодателят:
-осигурява навременно заплащане на труда;
-осигурява нормална среда за провеждане на трудовия процес;
-покрива транспортни разходи до определена сума,

Останалите работи се уговарят при среща с шефа. Ако позицията ви интересува и отговаряте на горните изисквания моля изпратете едно стандартно CV на мейла асахи(кльомба)дир.бг, като наблегнете на гореуказаната тематика. Демек ако сте 7-ми разряд заварчик няма нужда да го споменавате.

Автор: atrifonov   
Дата:   22-11-10 14:36

-да е инициативен в рамките на правомощията си- Демек да си знае мястото[smilie5]

Автор: AndreyIst   
Дата:   22-11-10 14:45

Евалата, такива обяви харесвам. Тва сериозно.

Тц тц, Асахи, абе ако закрият БАН, аз такова, дари ще се справя. Отговарям на всички условия. И както наблегна, няма да споменавм званията и титлите.

Дата:   22-11-10 14:57

Не виждам причина да не се справиш. Ще се понапънеш повечко в началото с ученето, но ти си свикнал.

Автор: Lalinda   
Дата:   22-11-10 14:59

Имам приятел, който има такава печатница.

Само че... досега нито един печатар не се е задържал при него, независимо от екстрите, за повече от половин година.

Печатарството не е работа за всеки.

Най-малкото пък за човек от яслата на БАН (ти ги научи да работят два дни в седмицата, пък тогава ги научи да работят пет, както казал бай Тошо на Начо Папазов, когато последният отишъл при първия с проектозакон учените да работят не шест дни, а пет).

Титлите не са от значение.
Важното е и да си склонен към субординация или подчинение...

Впрочем, наложи се една от книгите на спътника ми тук да се печата в Държавната печатница (заради особената технология на изработка на подвързията - модерните печатници тук, колкото и да са модерни, просто не правят такива неща).
Над една от машините все още седеше петолъчката и смразяващото:

ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ!

Уж бе на майтап, само че спътникът ми го възприе, поне по отношението, което имаха към него, за истина.

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   22-11-10 15:10

Когато се спъне шефът, падам аз

Дата:   22-11-10 15:15

"Имам приятел, който има такава печатница"
Нямаш приятел, който има точно такава печатница. Четеш през ред и правиш прибързани заключения.

Автор: dreamer   
Дата:   22-11-10 15:17

Спътника!!! Спътника!!! ХАХАХАХАХАхахаах ахахахахахаха хахахахахах!

Автор: AndreyIst   
Дата:   22-11-10 15:35

Лали, както винаги пречупва всичко през очилата си. Ама стига де.

Тези от моята ясла /моята БАН/ работят 7 /седем/ дни в седмицата. Най-добре да се провери. А виж, това че ти от години не работиш и по 2 дни е тема на друг разговор.

Печатар не съм бил и винаги съм смятал, че трябва да се съобразяваш с шефа си. Ако не искаш - просто не се захващаш.

А този спътник просто разбива пайзажа ...

Автор: navy   
Дата:   22-11-10 15:43

Това БАН е голям смях...
Много приказват [smilie8]

Счупи се 'едно нещо' и с колегата отидохме до един 'център на БАН' именно специализиран по таквизи рабути... ще си спестя конкретни имена и подробности, че голям смях...
Та трябваше да се свърши една РАБОТА срещу пари... дори пари на джоб, няма значение, има работа - има пари!
Та тия от БАН като седнаха и като почнаха да умуват, ама тоя детайл какъв бил, а как можело да бъде направено, колко лесно или трудно... ужас! НАТРОВИХА ме, защото докато обяснява и пушеха... пушеха... ей, не мога да се отскубна и да кажа - НЕ ИСКАМ [smilie18]

Накрая намерихме един 'майстор', нормален човек, който НЕ приказва, ами действа. Изобщо не се обясняваше... Абе аз тръгвам да му обяснявам а той ме прекъсна: - Да, виждам, това ми е РАБОТАТА, да не губим време - ела утре!

Та това БАН е голяма работа...

Като гледам Лалка колко дрънка тук у форума... смятайте КАКВА РАБОТА върши ха ха ха... и то ние и плащаме, като си плащаме данъците и таксите [smilie18]

Автор: boreto   
Дата:   22-11-10 15:45

Андрей, сигурен съм че без БАН ще си спретнеш една хубава авангардна лаборатория, която бързо
ще добие признание по света с резултатите си, на базата на твоите изградени вече връзки. И съм сигурен, че при теб няма да има лежпери. Може и да развиеш вкус към производство на малки серии авангардни неща, твоя разработка...

Убеден съм в това, така се развиха нещата с моята фирма.

[beer]

Дата:   22-11-10 15:47

Моля да ограничите разсъждениятя си в и около темата. Останалото ще го маркирам като спам. Благодаря за разбирането.

Автор: CanoniO   
Дата:   22-11-10 15:50

Има ли хора, които все още ходят на интервю, без да знаят заплащането? Това с мотивацията е демоде... Хората ги мотивира единствено цифрата. Дори напускат една работа и отиват на друга, пак заради цифрата. А цифрата не е нещо, от което работодателя трябва да се срамува.

Дата:   22-11-10 15:54

Ако ти е все едно какво ще работиш заплатата остава единствения фактор за избора. Доста хора ходят на интервю не да отговарят, а да задават въпроси. Често ги и наемат.

Не омаловажавам размерът на заплатата, както и евентуалните социални и други придобивки. Работодателят запазва за себе си привилегията да обсъжда този въпрос с кандидатите когато стигнат до него.

Автор: A400   
Дата:   22-11-10 15:59

Аз в момента работя на няколко мноого големи дигитални принтери.. и мога да ви уверя, че мирирмата от боите е трудно поносима за хора , които не са свикнали...и изобщо не е безвредна...[beer]

Дата:   22-11-10 16:03

Кофти е, че:
1. Работиш на солвентни машини.
2. Смяташ, че дигитален принтер е само онова, дето печата винили.

Тук става въпрос за машина, която печата по суха тонерна технология върху хартия. Мирише на ново и само толкова.

Автор: exo99   
Дата:   22-11-10 16:27

Автор: CanoniO
Дата: 22-11-10 15:50

Има ли хора, които все още ходят на интервю, без да знаят заплащането? Това с мотивацията е демоде... Хората ги мотивира единствено цифрата. Дори напускат една работа и отиват на друга, пак заради цифрата. А цифрата не е нещо, от което работодателя трябва да се срамува.
==========================================

Напълно подкрепям горенаписаното.

Трябва да се спомене поне някаква стартова заплата, иначе за какво да си губи времето човек и то някъде в индустриалната зона при Враждебна.

Ако човек отговаря на изискванията за предложената работа, работи нещо подобно и взима , да кажем, около 1200 лева, защо му е да праща СиВи и да ходи на интервю, за да разбере, че ще му предложат 900 лева.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има някакви ориентировъчни цифри.

Иначе е просто смешно.
[beer]

Дата:   22-11-10 16:28

Благодаря на админите за навременната реакция. Моля, придържайте се към същността н атемата.

Автор: exile   
Дата:   22-11-10 16:51

Ще си позволя да бутна темата:

Когато един човек търси работа и самият той е адекватен в преценката си за това какви работодатели и с какво отношение има, обикновено едно прочитане на обявата оставя някакво впечатление и за адекватността на работодателя. А адекватния работодател е пределно наясно с това за каква позиция какво възнаграждение е в границите на нормалното към настоящата пазарна обстановка - много по-наясно от неориентиран полуспециалист, който прехвърля обявите по посочената стартова заплата.

Или някои хора имат огромен страх да се минат с 20 минути разходка за интервю за евентуално по-добра работа [smilie21] Че може и да настинат по пътя, знае ли човек...

Автор: CanoniO   
Дата:   22-11-10 16:58

exile,
БГ е страната на изненадите. "границите на нормалното към настоящата пазарна обстановка" е много размито понятие, както и "добро възнаграждение". Обикновено този, от когото има нужда работодателя, си има работа в момента.
Но няма да споря защото не съм наясно с тази ниша. В моя бранш нещата са претеглени до стотинка и ако искаш кадър - даваш повече от конкурента, щото кадрите са кът. Не знам как е при печатането...

Автор: lillia   
Дата:   22-11-10 17:32

Тая обява защо е така написана? Звучи несериозно[smilie5]

Дата:   22-11-10 17:38

Ехо99, да те светна за придобивките по принцип, а не конкретно за тази позиция:
-служебен автомобил ти спестява минимум 500 лева месечен разход, често и повече.
-служебен телефон ти спестява минимум 30 лева месечен разход, често и повече.
-здравната застраховка ти спестява поне 300 лева годишно и дано не ти се налага да ти спестява повече.
-средствата за представителни разходи - според позицията и натовареността.
-годишна почивка за семейството - поне 1000 лева, често и повече. Наличието на ведомствена база не е задължително.
-средства за облекло и обувки - не го знам колко е.
-храна във ведомствен стол/заведение - 50-100 лева месечно.
-ваучъри за покупка на стоки 40-60 лева.
-служебен или нает фитнес - 30лв.
Не случайно във фирми/учреждения, където заплатите не са много високи по принцип продължават да се натискат да работят хора.

Дата:   22-11-10 17:41

Лили, чувстваш ли се заинтересувана от обявената позиция? Вече водих кореспонденция с няколко заинтересувани и те не мислят като теб. Може би в това е разликата?

Автор: lillia   
Дата:   22-11-10 17:46

Асахи, изглежда все едно майтап си правиш. на кандидатите късмет.[beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.