Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  30 ..  40 ..  50 ..  57  58     всички  напред  последна
 Толерантни ли сме?
Автор: logrus   
Дата:   17-09-10 22:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
 Re: Толерантни ли сме?
Дата:   17-09-10 22:22

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: chill   
Дата:   17-09-10 22:22

Нали знаеш за баницата?
Автор: nastradin2   
Дата:   17-09-10 22:27

Две седмици е страшно дълъг срок...Два дни максимум...[smilie7]
Автор: netLady   
Дата:   17-09-10 22:30

те, кво казва един циган.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-09-10 22:42

чеше си езика ...
Автор: imitev   
Дата:   17-09-10 22:42

И какво точно казва?

Трябва да се прави нещо, въпреки че аз няма да ви кажа какво, само че трябва да се дават пари...
Автор: jekopj   
Дата:   17-09-10 22:44

...в Саркози ни е надеждата...пак...[smilie25]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-09-10 22:45

Абе лошото е, че Саркози ни ги връща на нас...
Дата:   17-09-10 22:49

Саркози поставя проблема с циганите такъв какъвто е.Ако докаже на толерантните от ЕС,че е прав,то ще има полза от това и тук,и в Румъния и другаде...[smilie25]

Автор: HP   
Дата:   17-09-10 22:51

Автор: imitev   
Дата:   17-09-10 22:51

Много ясно [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: мара   
Дата:   17-09-10 22:52

айде, почна се[smilie21] . споделям мнението на автора на темата.
Автор: medunski   
Дата:   17-09-10 23:06

Преди месец си разхождам децата в градинката до блока в Гео Милев и внезапно отстрани се чува некъв страшен "взрив" (извинете, но разбирайте "пърдене"), обръщам се настрани и какво да видя: една циганка клекнала и запретнала поли до контейнер за боклук и пак ИЗВИНЕТЕ, но с е р е на асфалта[smilie10] [smilie10] [smilie10] . Еми, как да го интегрираш "т о в а"...

Друг случай: оня ден една от ромките на ЧИСТОТА( или каквото се води сега), мете на тротоара пред работното ми място, след което сяда на пейката пред блока, изяжда една вафла и хвърля опаковката под пейката[smilie18], става и си тръгва...
Автор: elrisha   
Дата:   17-09-10 23:18

Толерантни ли сме? - Аз лично НЕ! Ако ви интересува защо - заповядайте в кв. Дружба за справка![cool]
Автор: HP   
Дата:   17-09-10 23:20

Дата:   17-09-10 23:21

Дата:   17-09-10 23:22

Един миналогодишен,но показателен пример...
Няколко циганки брулят една слива във фирмата,където работя.Хвърлят се камъни и дърве /по Вазов/,а сливите падат къде зрели,къде зелени.С тях падат и клонки и клони...слива да не си в този момент.Питам ги кой ще им обира клоните и летвите...няма отговор.Те просто не свързват двете неща.За тях са важни сливите,а това,че за 50 /примерно/ зрели сливи са унищожили 500 зелени не е повод за размисъл.Правили сме го като деца - да,но сме били деца,а не възрастни.Въпросът не е в сливите,а в подхода.Пълна безотговорност,тотално безхаберие за всичко.Истинските хора не правят така...[smilie25]

Автор: medunski   
Дата:   17-09-10 23:30

Въпросът е защо аз си плащам тока а те - не, че на всичко и отгоре ми крадат жиците на моя ток, дето съм си го платил(това наистина се случи, като ми гепиха жиците от трафопоста на вилата[smilie11] ), че после беше една бюрокрация докато ми го пуснат...
Автор: asahi   
Дата:   17-09-10 23:33

Както си ги възпитате. Аз лично ги ползвам за нискоквалифициран и непривлекателен труд.
Автор: мара   
Дата:   17-09-10 23:56

асахе, ползвала съм за разнообразен труд. има секви и м/у тях, знаеш. едните хора, от луковит, беха чудни! ама в другата "бригада" - покривджии - имаше 2-ма, дето бачкаха(единият - умен работлив старец, дето се пече на пладнешко юлско слънце да оправя мазалото на некой от колегите си), другите повече пречеха, а един и краднеше. ама кат го разбраха другите - сами си го оправиха и върнаха парите. не явно, ама при сметката "се минаха" точно с колкото беше гепил. ама тва са си работещи, що годе нормални сигани. за другите има поговорка - на зла круша - зъл прът[ezik]
Автор: GOSPODIN   
Дата:   17-09-10 23:59

Срещу плевелите и вредителите си има "Раундъп" и "Регент".[smilie5]
Автор: Amigo   
Дата:   18-09-10 00:01

Време е вече за "прекрасния нов свят". [cool] С други думи - всяка жаба да си знае гьола, а ако много се пъне, бой с тоягата по главата и... пак в гьола. [cool] [smilie8] Обществото на касти и чандала приматите да си обитават примитивните коптори, без да смеят да мърдат насам-натам - да вършат непривлекателната и неквалифицирана работа, щото за друго не стават и без това, а ако правят престъпления - жестоки наказания, и така... [cool] Хуманизмът се оказа погрешен подход -поне за определени двукраки. [cool] И това време със сигурност ще дойде. [cool] Освен ако не го изпревари апокалипсисът на 2012. [smilie5] [smilie5]
Автор: Mec   
Дата:   18-09-10 00:24

от толерантност файда няма
Автор: Amigo   
Дата:   18-09-10 01:35

мдааа, интеграция... [cool]

Циганска сватба затвори университет

Иван Първанов18.09.2010 Циганска сватба провали вчера учебните занятия на задочниците във Великотърновския университет. Около 10 ч. сутринта от намиращия се под университета ромски квартал „Света гора” внезапно гръмнали оглушителни кючеци и чалга, съпроводени от викове и крясъци. Оказало се, че на по-малко от половин километър от сградата на Ректората, долу в квартала, десетки роми се били събрали да празнуват сватба.

В продължение на няколко минути преподавателите напразно се опитвали да се надвикват със звука от разцепващите въздуха мощни тонколони, но накрая се предали и били принудени да прекратят лекциите и да освободят студентите. От ръководството на вуза се обърнали за помощ към общината и полицията. При вида на пристигналите полицаи сватбарите се укротили, а музиката била спряна. Няколко минути след като униформените си тръгнали обаче, чалгата отново огласила целия квартал.

Това не е първото оплакване на студентите и живеещите в квартала университетски преподаватели. По стара традиция циганските сватби, които се правят в квартала, продължават по три дни. През цялото това време кварталът е огласян от кючеци и чалга, която кара българите и посред лято да затварят врати и прозорци и да се барикадират вкъщи с тапи в ушите.

[cool]
 първа  назад  1  2 ..  10 ..  20 ..  30 ..  40 ..  50 ..  57  58     всички  напред  последна

Тази тема е затворена