Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 android или windows mobile ?
Автор: Mick   
Дата:   16-09-10 13:56

Лаик /аз/ търси мнение [smile] ?

Отговори на това съобщение
 Re: android или windows mobile ?
Автор: djogata   
Дата:   16-09-10 14:09

Който повече ти харесва на външен вид.

Като си го вземеш, после така и така ще почнеш да участваш в темите едното срещу другото и да си хвалиш твоето (което и да избереш) [smilie5] [smilie5]

Автор: 798099   
Дата:   16-09-10 14:11

[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: riddick   
Дата:   16-09-10 14:13

С Мобилето съм. Вземи Андроид.

Дата:   16-09-10 14:16

джогата [smilie5] [smilie5]

ридик -абе май натам клони първия ми поглед към едно две HTC-та [smilie8]

Дата:   16-09-10 14:18

И изобщо не се оглеждай какъв е външния вид. В 99% от времето ще гледаш диспеля, а в останалия 1 процент ще се чудиш "Брех какво дървено изглежда това"[smilie3]

Бих препоръчал да си търсиш устройство със Самсунгския Супер Амолед дисплей (Super AMOLED), който се слага не само на самсунгски машини, но естествено никой няма да ме чуе, затова и няма да го препоръчвам[smilie5]

Дата:   16-09-10 14:20

дааа пропуснах да добавя " ..първия ми поглед към интерфейса (доста приятен)и бързината в ровенето из менютата" :)
[smilie24]riddick, за мнението

Дата:   16-09-10 14:21

http://4pda.ru/

Влизаш и четеш. Аз така правя откакто го търкалям моя, независимо че бъкел не разбираХ от руски[smilie7] Вече го чета значително по-добре[smilie18]

Има и английски форуми, но там не е интересно, защото всичко им се разбира[smilie18] и е прекалено лесно[smilie3]

Публикацията е редактирана (16-09-10 14:22)

Автор: dreamer   
Дата:   16-09-10 14:21

Взимай андроид с интернет пакет от някой оператор. Гледай да е с хубав дисплей :)

Дата:   16-09-10 14:22

Дриймър, то сега хубавия дисплей е само един за съжаление (щото няма избор)[smilie3]

Дата:   16-09-10 14:37

Аз съм с ХТЦ ХД2 (с огромния дисплей) и с Уиндоус.
Определено съм доволен - дисплеят наистина е страхотен, диагонал 4.3 инча, голяма резолюция 800х480 (чета си книги, навигацията работи много добре също), капацитивен (реагира на допир, не на натиск). Процесорът е много бърз (1Гхц), има много РАМ, сменя му се батерията, можеш да сложиш външна памет... и т.н. Доколкото знам има и телефон със същият хардуер, но под Андроид.

Автор: otkata   
Дата:   16-09-10 14:57

вземи си дроид не се занимавай с глупости

https://photo-forum.net/static/forum/2010-09/ujfz2792.JPG

Дата:   16-09-10 15:07

Отката, тоя е с Линукс ве - кво ми го пробутваш [smilie5] [smilie18]

Автор: otkata   
Дата:   16-09-10 15:09

Как бе, Мик ))))
За теб винаги най-доброто [smilie24] [beer]

Дата:   16-09-10 15:18

Да споделя няколко плюса и минуса на моята система (Уин 6.5):

+ Без ограничения е. Има безброй безплатни приложения за каквото се сетиш

+ Можеш да ползваш няколко вида сателитна навигация (говоря за офлайн навигации, без гугъл мапс) - все още под уиндоус има най-много от тези приложения

+ Можеш да ползваш телефона си като модем. Връзваш към компютъра и ползваш интернет, без да се замисляш. Даже можеш да го ползваш и като безжичен рутер (оня ден пробвах, наистина работи - едно бутонче само се пуска и си готов). Това не работи май при другите системи.

+ Мултитаскинг. Можеш да си пуснеш колкото си искаш приложения наведнъж (за колкото имаш памет де)

- Някой път ми къса нервите. Предполагам и ай-ай-ай фона, че и дроида ще правят точно същото, ако ги ползвам, така че това е общ минус :)

- Има места, където интерфейсът определено може да се подобри (но това вече е въпрос предполагам на вкус и навик, пък и в другите системи сигурно също има проблеми)

- Най-големият минус за мен: Неясно бъдеще. Имам чувството, че микромеките съвсем са я отсвирили тази операционна система и са я оставили на доизживяване. Така че не знам в бъдеще доколко ще получава ъпдейт и съпорт (то сигурно ще има, но какво ще е качествово... не знам).

Автор: bgprinter   
Дата:   16-09-10 15:18

Аз пък се чудя има ли още хора да си купуват на Виндоус телефони? [smilie10] [smilie10] А то виж имало.

Честно казано, тук даже няма дилема,този въпрос звучи като шега някаква. [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   16-09-10 15:23

Аз си купих телефон с 4.3 инча капацитивен екран и 1гхц процесор, който може да:

- може да се ползва като навигация
- може да се ползва като модем
- може да се ползва като четец на книги
- може да свири музика и да гледа филми на резолюция 800х480
- има прилична камера
- има блутуут
- има мултитаскинг

По стечение на обстоятелствата има само един телефон и една операционна система, които задоволяват тези изисквания [ezik]

Дата:   16-09-10 15:44

bgprinter , djogata [smilie5] [beer]

Според мен
една единствена (малка или незначителна на ръв
поглед функция за едни,
за други пък е полезна в същото време)
и накланя везните в различни посоки

Въпроса е всеки да е доволен от посоката си [smilie3]

И темата си мисля че би била полезна само като описание в помощ на избора на различните посоки [smilie24] [beer]

Дата:   16-09-10 17:31

Вземам всичко, което е изброил джогата и го повтарям в същия ред без забележки. И потвърждавам, че работи както е описано.

Верно е също, че като пуснеш малко телефона като рутер, вържеш 1-2 лаптопа, отвориш и ти Операта, завъртиш музиката и става горещо като печка на 2-ри февруари, без да споменавам как се изпарява батерията[smilie5]
Не знам как се справя Андроида в това отношение, хем моя не е 1 гига[smile] ама дерзае и бачка. Но аз си го експлоатирам, както съм си мъчил комповете последните 10 години и не съм очаквал по малко от телефона така или иначе.

Обаче! за да стигне до това ниво моя мина през 1 година разработка на руснаци и останалите. Операционната официално е 6.1, но никой не я ползва и без това[smilie25]

Всичко е на 6.5.Х, което:

1-во не е официална версия и за нея поддръжка и ъпдейти няа[smilie9]

2-ро Мобилето изисква много четене, много кракване, много бъзик из регистри, из глупости (както сме си свикнали де, хехе, ама само някой, хохо)

3-то, в частност към Джогата, идва Мобиле 7, което ще поддържа мултитъч[smilie24], май ще стане като Ифона и няма да поддържа истински мултитаскинг[smilie23] и се надявам да поддържа вече 16 млн цвята, щото за сега сме си на 65 хил[smilie23]

Моята машина, като я взимах преди 2 години, нямаше алтернативата Андроид, единственият леееко по-смислен вариант беше АйФона, което в последствие се оказа, че изобщо не е вариант за моя начин на "ъбююз-ване"[smilie18]

Изборът зависи 90% от дисплея, повярвай, след това 4% от хардуера(който е почти идентичен в момента), 5% от ежедневните нужди, 1% от марката и точно 0% от външния вид.

Дата:   16-09-10 17:38

Без да споменавам, че Самсунг си разработват двуядрен 1-гигахерцов точно за тея машини. И дисплей си разработват. Даже извдиха новия "тестов" модел Samsung Tab [smilie5] с андроид, който не е за такова устройство[smilie18]

Както и да е, готви се скоро да сменяш или новата машинка, или стария лаптоп, щото на тея новите само един екран ще им е нужен[smilie3]

Откакто минах на неограничен нет от оператора към телефона ми, вече 3 месеца не съм плащал домашния и даже не съм пускал лаптопа[smilie10]

(Евгасимус, не мое да съм чак толкова зает)[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: mantara   
Дата:   16-09-10 17:40

Аз си взех това и съм впечатлен. Не че съм човъркал други смартфони, но Андроида определено кефи. Както и самсунг. Че и тънко ми излезе. [smilie5] [smilie24]

Дата:   16-09-10 18:12

мантара, ако не е тайна на каква цена го намери?

Дата:   16-09-10 18:26

130 Paunda ot magazin v uk. Btw ima li kirilica tui ne6to, 4e ne sum go razcykval mnogo? i foruma leko bygva prez browsera. I ne go preporu4vam na xopa s golemi prusti.

Дата:   16-09-10 18:35

Edinstven kusur zasega- kamerata ne stava za ni6to.[smilie23]

Автор: dikimee   
Дата:   16-09-10 18:36

Моя Samsung Galaxy S е със всичките екстри, кото бяха изброени за WinMo 6.5 (някои от които са просто въпрос на подходящ application), включително и опцията за безжичен руутер, която е даже без ползване на бутони [smilie18] .
Пък и е с Андроид 2.1 (с официално предстояща 2.2 версия в края на септември), мултитъч, бла бла.
а големината на екрана има значение, но от 3.7 нагоре става даже неудобно... 4" ми правят проблеми в джоба като качвам по повече от едно стъпало наведнъж, пък си представям ако си бях взел Dell Streak с 5" [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.