Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 за подписите върху снимки
Автор: bogdanov   
Дата:   14-09-10 15:39

Абе, само на мене ли ми изглежда зле тази работа.Надценяване ли е или реклама?Сещам се за един билюк курифеи, дето се разписват електронно по произведенията си. Без лоши нагласи, само за информация... що бе аджабъ си пишете именцата по снимките? По хубави ли стават, или бизнеса просперира, или нещо друго за което не съм се сетил?

Отговори на това съобщение
 Re: за подписите върху снимки
Автор: iPonche   
Дата:   14-09-10 15:41

Указва чии са авторски права над фотографията, примерно [smilie8]

Автор: autosvet   
Дата:   14-09-10 15:43

Подписа нищо не указва ... просто хората си правят реклама, а други избиват комплекси.

Автор: chill   
Дата:   14-09-10 15:44

Да се спести досадната проверка на кого е снимката преди да се гласува, ахахах ....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   14-09-10 15:47

iPonche, нали подозираш, че хора с имена, като: A.Pehlivanov, ivan, bekum, hose, koteto и много други не съществуват в реалното пространство... там са единствено техните проекции!

Автор: мара   
Дата:   14-09-10 15:51

и аз съм се чудила. предполагам, че някои толкова си харесват творбите, че ги е страх да не ги окрадат. понякога има дискретни и приятни подписи. те га че ли са и на по-добри картинки. знам ли...не съм наблюдавала достатъчно и задълбочено.

Дата:   14-09-10 15:53

бих могъл да се съглася с теб chill, но не е ли леко пошло? Ако един творец не е сигурен във възможностите си, защо да търси оправдание за нарцисизма си?

Автор: мара   
Дата:   14-09-10 15:54

ееее, богданов...ти па ся [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: chill   
Дата:   14-09-10 15:54

-EPARSE

Автор: iPonche   
Дата:   14-09-10 16:00

Е, да де! Кражбите имах предвид. Макар, че кво им пречи надписа, някои може да ги резнеш успешно и але-хоп!

Автор: lillia   
Дата:   14-09-10 16:00

Художниците се разписват, логично е и фотографите да го правят.
На мен снимките с подпис не ми харесват. Понякога има много фрапиращи на размер подписи , които заемат голяма част от снимката.

Автор: danvan16   
Дата:   14-09-10 16:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   14-09-10 16:02

Маре, все ми казваш, че не ме разпознаваш... айде сега кажи ми... ако се подписвах щеше ли да се изненадваш всеки път?...нямашеее! Странното е, че и без подподписа познавам онези, които се подписват под произведенията си. Вярно е и друго... същите са се спрели някъде и развиват.Но са толкова унесени в застоя си, че не искат и да подушат различното.

Автор: itilien   
Дата:   14-09-10 16:18

Ами интернет е като разграден двор и снимките циркулират из него. Никога не знаеш къде може да попадне дадената снимка и да предизвика интереса на някого, който не би намерил останалите ти снимки, ако няма някакво име написано на тях.
Поне аз с такава цел започнах да слагам името си под снимките.

Дата:   14-09-10 16:28

С цялото ми уважение, но съмнявам се крадците да са богати на морал. Тоест с лека ръка биха могли да подадат нов кроп на фотошопя, без името, заглавието и илчния саит на автора. Не бих казал, че това ти е застраховка...

Дата:   14-09-10 16:29

аз не говоря за крадци, а за най-обикновено разпространяване на снимки по форуми, блогове и подобни места.

Автор: CanoniO   
Дата:   14-09-10 16:30

bogdanov,
човека ти говори за визитка, не за борба с крадците...

Дата:   14-09-10 16:31

бързо пишеш да го еа..

Автор: promis   
Дата:   14-09-10 16:34

itilien, това е най-логичното обяснение на подписа [smilie24]

Дата:   14-09-10 16:34

Дето се вика приемственост за всички... защо само на педерасите да им казват геьове и на циганите-роми...Аз предлагам и крадците да ги назоваваме присвоители, че може да се обидят...
Само не знам на изнасислвачите еблювци ли е умалителното?

Автор: BOrisoFF   
Дата:   14-09-10 16:38

[smilie8]

Дата:   14-09-10 16:40

Да си оставиш снимката ненадписана е все едно да оставиш една мп3-ка без име на групата и песента. Когато някой я чуе и му хареса, и иска да чуе нещо повече, как ще разбере коя е групата, за да я потърси?

bogdanov, струва ми се, че не оценяваш достатъчно възможностите на интернет за реклама и популяризиране.

Дата:   14-09-10 16:42

Богданов, ти наистина не вдяваш...

В съседната тема видях тази снимка:

https://photo-forum.net/static/forum/2010-09/fvuj3715.JPG

и виж до какъв сайт ме заведе:

http://www.grantgunderson.com/

ако нямаше подпис, нямаше да стигна до сайта.....

Дата:   14-09-10 16:44

Канонио, ние или си четем мислите или не знам....
горе сме написали почти едно и също, а току що щях да дам пример за тоя сайт, защото точно и аз него гледам в момента :)))

Дата:   14-09-10 17:08

CanoniO, itilien , със сигурност ще има още доста общи неща между вас, като цяло въпрос на време е да ги откриете, но това не е съвсем темата. Темата дори не е дали аз вдявам или не. CanoniO предостави два линка, от които аз единствено видях,че в единия има същата снимка, както и в другия. Явно това значи много! Това го вдянах,но защо, не разбрах... Авторски права...оправдание за НАРЦИСИЗМА! Ексхибиционизма е заложен във визуалните изкуства и аз не правя изключение. Какво се печели в едната и другата ситуация? НЕ ВДЯВАМ!!!!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.