Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 възможно ли е ...технически въпрос
Автор: papi   
Дата:   11-09-10 03:21

[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: възможно ли е ...технически въпрос
Автор: papi   
Дата:   11-09-10 03:22

лаптоп който е на 4 месеца и половина да има изгорял пиксел...(DELL VOSTRO 1015)

при положение че е работил около час-два някъде
и в повечето време е бил в кутията с която е закупен...

Автор: Diandimov   
Дата:   11-09-10 04:01

Може, що не.

Но DELL предлагат застраховка - в течение на 5 години ако дори и ЕДИН пиксел изгори, ти дават нов... монитор.

Поне моя монитор така си го купих.

Автор: neuromancer   
Дата:   11-09-10 04:30

напълно възможно е. Даже някои дават едно листче на което пише до колко пиксела е допустимо, така че не да приемат връщане.
изгорял или горещ пиксел?

Автор: fff   
Дата:   11-09-10 07:20

Погледни тук

Автор: livinginchaos   
Дата:   11-09-10 08:16

Може, може, попитай моят инспириън. Ма точно в средата ли е, че ме гложди любопитсво.

Автор: realnoncho   
Дата:   11-09-10 08:40

Няма сфера на техниката в която да е невъзможно да се появи проблем. Проблема е че за лаптопите много малко са с гаранция за 0 изгорели пиксела, нашите не правят изключение(аз съм с Vostro 1510). А и изгорелите пиксели често се появяват в началото на работата на монитора. Между другото пробвай да натиснеш с пръст където е пиксела, някои си оправиха така пикселите [smilie24]

Автор: djogata   
Дата:   11-09-10 09:51

Аз не съм купувал лаптоп много отдавна (6 години). Оказа се корава машина - доказателството е, че в момента ви пиша от него [smilie5]

Но преди около 5 години се появи един изгорял пиксел (син). Тогава питах в магазина, и ми казаха, че гаранцията покривала "група изгорели пиксели", а не единични. Тоест, трябва да са няколко един до друг, за да ти сменят екрана.

Естествено, това зависи от марката и модела лаптоп, който купуваш - предполагам по-претенциозните и скъпи модели трябва да предлагат по-строга гаранция за тези работи..

Автор: fff   
Дата:   11-09-10 10:11

Няма смисъл от гадаене. Горе съм пуснал черно на бяло как стоят нещата спрямо ДЕЛ.

Автор: asahi   
Дата:   11-09-10 10:20

Възможно е и при чисто нов да има bad pixel. Ако не те кефи потърси възможност за рекламация, включително и чрез Закона за защита на потребителя.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.