Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 В памет на Мустафа Кемал ;-)
Автор: Императорът.   
Дата:   25-08-10 22:04

https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/oaqu0285.JPG
http://cache4.asset-cache.net/xc/103571934.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=77BFBA49EF87892102A727B1636DE2E

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: В памет на Мустафа Кемал ;-)
Автор: ARGO   
Дата:   25-08-10 22:10

[smilie11] ко е туй

Автор: asahi   
Дата:   25-08-10 22:13

Ататюрк - бащата на нацията. В Турция.

Дата:   25-08-10 22:20

Това е футболен мач - от олимпиадата за младежи и девойчета в Сингапур - между момичешките отбори на Турция и Иран.

Бе снощи - седя си аз пред компът - копам ечемик в Пети парцел на Плантацията, та биричка да си сваря - телевизорът работи до мене - младежка олимпиада и момичешки футбол. Чувам играят момичетата на Турция и Иран, ама не гледам... обаче телевизорът ми - в обсегът на периферното ми зрение - и по едно време усетих, че единият отбор някак ного бял... ама не като Реал Мадрит напримерно или Славия, а противоестествено бял... погледнах - кво да видя - туркинчетата - с нормални екипчета - голи крака, ръце, развели коси, иранчетата омотани като мумии !!!

Тогава си спомних за този велик турчин и мислено му благодарих, защото разбрах какви психопати за комшии можеше да имаме сега, ако не беше той...

Автор: PeterPAN   
Дата:   25-08-10 22:26

много яка снимка[smilie24]

Дата:   25-08-10 22:42

И ного показателна. [smilie18]

Но и радикалният ислям се отваря към светът, щом са позволили на тия девойчета да си показват все пак мордите (сичките грозни горките, ама що им е да са хубави, като си крият мордите) и краката, макар и омотани...

[smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: Jivago   
Дата:   25-08-10 23:11

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: h_bio   
Дата:   25-08-10 23:17

Айде почна се.
Императоре, красотата е субективна категория. Относно съседите психари си мисля, че изповядвания в Иран ислям се различава от този изповядван в Турция. В този смисъл дори женския отбор на Саудитска арабия или Египет не покрит като отбора на Иран.
Да не пропускаме факта, че иран до преди има няма 40 годинибеше една доста светски ориентирана държава. Т.е. всичко зависи от постановката, която ти спретнат. Относно радикализма и фундаментализма - почва за тези явления има и в християнството...или да съм по-точен във вяка една идеологическа система била тя религия, кауза, политика или фикция.

Дата:   25-08-10 23:17

Ай сега вземете се скарайте за Кемал Ататюрк.

Автор: bvidenov   
Дата:   25-08-10 23:18

Те фсички Велики май са убийци. Като почнем това Алесандър, това Юлий, Август, Нерон, Наполеон, На Царо дедо му, Ленин, Сталин, ... Сигурно ще се сетите и за други. Че И Симеон Велики не отстъпва...[smilie19]

Биов - така е. [smilie24]

Автор: danvan16   

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: bvidenov   
Дата:   25-08-10 23:20

Колкото за Ататюрк, да подкара тая нация в правилна посока(според нашите стандарти) е наистина велико дело.

Дата:   25-08-10 23:22

Данвам - без Мустафа Кемал щяхме да имаме по-лош комшия. Така и така гърците са заграбили Беломорска Тракия, дето до началото на векът гръцкото население е било под 10%.
И наистина - дело на Ататюрк - велико - като помисля само, че Турция станала република преди нас, срам ме хваща - от паметта на Апостолът.

Дата:   25-08-10 23:23

На юг от Турция има нереформирани навреме съседи - още се взривяват по автобусните спирки.

Данване, за импето историята е ненужно четиво. Няма инвеститори, няма чичко Доналд.

Дата:   25-08-10 23:26

Отново грешиш, както винаги по отношение на мен.

Аз познавам историята ного добре, поне по-добре от средностатистическият нашенец или европеец.

Автор: h_bio   
Дата:   25-08-10 23:27

"Няма да забравя приятните моменти, които съм преживял в България. Бил съм, съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Обичам безпределно българския народ още от детинство. В Солун съм другарувал през всичкото време само с българи. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Винаги съм правил всичко възможно да помогна на България. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е и против Турция" /Кемал Ататюрк, в-к "Утро", 22 октомври 1931 г.

Дата:   25-08-10 23:30

Да - той - наш приятел. Неслучайно е казвал, че ако Турция иска да върви напред, във всичко трябва да взема пример от България. Бил и консул в България, баш когато най-яко сме дръпвали напред икономически.

Сигур турците сега отчасти и зарад това ни обичат - защото разбират, че в някакъв смисъл ние сме създали техният Мустафа Кемал. [smilie7]

Дата:   25-08-10 23:37

Ти пък колко турци познаваш, та да знаеш защо и колко ни обичат?

Автор: imitev   
Дата:   26-08-10 00:18

Той е преподавал история, за какво му е да познава турци ?!?

Дата:   26-08-10 00:24

Сега показали волейбол - момичетата от Египет още по-куриозно - около половината си бяха с нормални екипчета, останалите - с дълги гащи и със... ЗАБРАДКИ !!! [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   26-08-10 00:41

Ще си играят с каквото си искат, бе! Имат си собствено виждане по въпроса. Какъв си ти, че да им даваш оценка на тоалета? Нито са ти в държавата, нито в къщата.

Автор: promis   
Дата:   26-08-10 01:07

Защо въобще играят се чудя, вместо да си седят вкъщи [smilie11]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   26-08-10 08:45

Ще ми е интересно да видя Ирански женски отбор по плуване, синхронно плуване, художествена и спортна гимнастика...[smilie5]

Автор: imitev   
Дата:   26-08-10 08:47

Голем зор - с цели неопрени и спортни трика...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.