Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 xbox или Playstation
Автор: suncho   
Дата:   24-08-10 11:37

Може ли да дадете мнение коя от двете конзли е по-добра и защо?
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: xbox или Playstation
Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-08-10 12:14

xBox - Microsoft, PlayStation - Sony.

Дата:   24-08-10 12:33

Производителите са ми ясни, въпроса е ползвал ли си?

Автор: iPonche   
Дата:   24-08-10 12:54

С PS 3 сме в момента, няма много игри, ама пък тези дето излизат са уникални. Много се колебаехме между двете, но си избрахме PS 3. Виж набора от игри, които има по магазините и опциите за игра в мрежа. В завимост от това, което ти харесва ще избереш и конзолата. И двете са много добри.

За професионален съвет най-добре да ползваш магазина на Pulsar в Маll Sofia. От технополисите хич не сме доволни и от Техномаркет. Аз като момиче знаех повече от консултанта на магазина при Бизнес парка.

Дата:   24-08-10 13:03

Ето в този форум има разисквания на темата с плюсове и минуси:

http://www.gamedev-bg.net/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=1818

Дата:   24-08-10 13:05

Аз съветвам PS3 [smilie5]

Автор: HP   
Дата:   24-08-10 13:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   24-08-10 13:27

Oтива да играе новите Demon's souls и Alpha Protocol the espionage rpg https://photo-forum.net/joro/emoticons/rifle.gif

Автор: ilchoni   
Дата:   24-08-10 13:53

Ивееее, ти къде залитна в ПС3 [smilie8] Нека добавим като изискване и опцията за кракване [smilie5] Което май ограничава избора между ПС2 и Хбокс [smilie8]
[beer] [beer]

Автор: vinse   
Дата:   24-08-10 14:02

Помисли пак за РС [smilie18]. Конзолите въобще не ме впечетляват. Калпава графика и малумни игри (с мнооооого малко изключения предимно в сверата на състезателните заглавия), отсъствие на DLC. Ако ти харесват игри като God of War и Final Fantasy - избираш конзола, ако се радваш на StarCraft и Diablo избираш РС.

Автор: HP   
Дата:   24-08-10 14:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   24-08-10 15:00

Покажи ми конзолна игра с по-хубава графика от някоя подобна игра за РС и имаш бира от мен [beer]
Хардуера на Х-бокс и ПС3 изостава от този на РС, значи и способностите му са значително по-лоши от тези на РС [smilie21]
Наскоро гледах представяне на новата формула 1 игра, демонстрираха версия за Х-бокс - в пъти по-лоша графика отколкото версията за РС, при това версията за РС с която сравнявам беше някаква алфа от преди месеци [smilie7]

Автор: exile   
Дата:   24-08-10 15:14

"Автор: vinse
Дата: 24-08-10 14:02

Помисли пак за РС [smilie18]. Конзолите въобще не ме впечетляват. Калпава графика и малумни игри (с мнооооого малко изключения предимно в сверата на състезателните заглавия), отсъствие на DLC. Ако ти харесват игри като God of War и Final Fantasy - избираш конзола, ако се радваш на StarCraft и Diablo избираш РС. "

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: agop4o   
Дата:   24-08-10 15:18

може ли и аз да се посмея[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: fizo   
Дата:   24-08-10 15:27

Много е просто според мен.

Ако искаш да играеш на повече игри безплатно си взимаш Хбокс и си го хакваш. Цъкаш си фрии и пляскаш с ръчички.

Ако имаш кинити за игри и аз мисля, че ПС3 е малко по-добрия избор. ПС3 не може да се хакне за съжаление.

п.с. Като цяло и аз подкрепям vinse ПЦ-то има много преимущества. За мен единствените игри които ми липсват за ПЦ са Теккен 1-2-3-4-5-6 :) Само за тази игра си струва да си взема ПС 3 или Хбокс (като посъбера лев).
Ако имах само конзола как ще играя на Lineage2, WOW, Starcraft 1-2 , Warcraft 3 , общо взето все яки игри които изискват мишок и много копчета особено WOW и Lineage играя с повече от половината клавиатура.

Публикацията е редактирана (24-08-10 15:34)

Автор: navy   
Дата:   24-08-10 15:30

геймъри [smilie23]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: chill   
Дата:   24-08-10 15:41

"navy", помислиха си геймърите.

Дата:   24-08-10 15:43

fizo
чух, че някакви хакерчета направили хадруерен ъпдейт на ПС3 и обещават безплатни игри и за ПС 3 в скоро време [smile] Оставаше само да има и хубави игри за конзоли... [smilie25]

П.С Геймър е гей който мърка [smilie5]

Публикацията е редактирана (24-08-10 15:45)

Автор: vankostrong   
Дата:   24-08-10 15:58

ДолУ конзолите [smilie23] !!

Мишока и многото копчета по клавиатурата никакв джойстин не може да ги конкурира.Да не говорим за разликата в картинката....

Да живей компа[smilie24]

Автор: didesignbg   
Дата:   24-08-10 16:02

apple vs win е по-интересно.

Иначе като конзола wii ме кефи, просто е различно по свой начин и предлага неща дето на пц-то ги няма. Нищо че е слабичко.

Дата:   24-08-10 16:12

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Aaaaaaaaa, застреляха ме [smilie8]

А вие кви ги дърдорите [smilie18] Заради някъв теккен да си вземеш специално пс3 - смях в залата. Теккен е за влюбени двойки, които искат да се поборичкат виртуално. Със същия успех може да си играеш битките на нео-гео за писи [ezik]

Дата:   24-08-10 16:24

Благодаря за мненията :)[beer] [beer] [beer]

Автор: chill   
Дата:   24-08-10 17:25

Ей така се играе [smilie18]
http://www.youtube.com/watch?v=YbpCLqryN-Q

Дата:   24-08-10 17:31

Така и секс правят сигурно [smilie10]

Автор: danvan16   
Дата:   24-08-10 17:33

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.