Автор: Amigo
Дата: 09-08-10 18:16
Амче прав е, да не би да не е... Това, че и той е върти опашка, е отделен въпрос.
Ей го пък какво казва Атанас Панайотов
тук:
Аз съм бил два пъти на Бузлуджа, където се провеждат съборите на БКП(БСП). Никъде другаде не съм виждал на куп толкова много грозни и криви хора. Оръфани, мръсни, неугледни, прости и подкрепящи безрезервно своите партийни ръководители. Това трябва да се види: 50 000 уроди на едно място. Орките от „Властелинът на пръстена” или героите на Тарантино са нищо в сравнения с тези креатури, които имат вид на отпадъци току-що извадени от кошовете за боклук. И на фона на тази гнъсна паплач ухилената мазна педерастка физиономия на чучундера Сергей Станишев, който с вродената му еврейска наглост критикува правителството и обижда сегашния премиер. Аз не съм адвокат на Борисов, дори съм един от най-големите му критици, но Станишев да вземе и се погледне в огледалото и веднага да се гръмне, за да ни отърве от себе си. Само да го видите него и останалите партийни босове как пристигат с беемветата и мерцедесите, за да облъчват зомбираните бесепари. С какво самочувствие на успели крадци само говорят. Без никакво угризение на съвестта и срам пред тези, които доведоха до просешка тояга и да имат този уродлив вид. Нека сега Бойко Борисов ни докаже, че е скъсал с партийната си принадлежност и миналото си на мутра и да потърси съдебна отговорност на тези, които започнаха с раздаването на куфарчета с пари, създадоха пирамидите, фалираха банките, ограбиха пенсионните фондове и ограбиха държавата и от върли комунисти станаха най-ревностни капиталисти.Не можем да отречем също на съда, че трябва да е безпристрастен и да спазва законите без да се поддава на натиск.
ЧЕРВЕНИ ОРКИ
|
|