Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Димитров твърди, че думата "шибан“ няма отрицателно значение в българския език,
Автор: adash   
Дата:   09-08-10 17:58

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Димитров твърди, че думата "шибан“ няма отрицателно значение в българския език,
Автор: djogata   
Дата:   09-08-10 18:02

Еми, тогава, какво може да му се каже в отговор, освен че е шибан кретен (кретен също се използва в работния изговор)???

[smilie18] [smilie18]

Re: Димитров твърди, че думата "шибан“ няма отрицателно значение в българския език,
Автор: agop4o   
Дата:   09-08-10 18:06

. Ще ви кажа какво пише един арабски писател за българите още Х-ти век - при българите, когато някой израсне над другите, идват при него и казват съкрушено други българи: ама ти много ни надмина, ние не сме достойни за теб, ти си достоен за Тангра. И го бесят", обясни той. -абсолютно е прав. историята познава ама много примери

Автор: sir_sky   
Дата:   09-08-10 18:09

Ми аз като бях лапе си спомням как късахме едни клони от плачещи върби и се налагахме с тях с другите лапетии, и един ден бях с една по-голяма братовчетка и нейни приятелки какички, и поедно време като се изръсих: "аа, аз няма да ходя на кафе с вас, щот ще ходим с другите деца да се шибаме на реката"....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Голям смях падна, а тогава дори и не разбрах защо...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   09-08-10 18:10

Агопчо, ОК, такива сме си българите, но в случая е факт, че министър вече 2 пъти се изрязва като каруцар, което не би се приело от нито един народ по света

Re: Димитров твърди, че думата
Автор: jrr   
Дата:   09-08-10 18:14

Един арабски писател писал някога , някъде , нещо!!!

Публикацията е редактирана (09-08-10 18:14)

Автор: Amigo   
Дата:   09-08-10 18:16

Амче прав е, да не би да не е... [smilie5] [smilie5] Това, че и той е върти опашка, е отделен въпрос. [smilie5] [smilie5]

Ей го пък какво казва Атанас Панайотов [smilie5] [smilie5]

тук: [smilie5]

Аз съм бил два пъти на Бузлуджа, където се провеждат съборите на БКП(БСП). Никъде другаде не съм виждал на куп толкова много грозни и криви хора. Оръфани, мръсни, неугледни, прости и подкрепящи безрезервно своите партийни ръководители. Това трябва да се види: 50 000 уроди на едно място. Орките от „Властелинът на пръстена” или героите на Тарантино са нищо в сравнения с тези креатури, които имат вид на отпадъци току-що извадени от кошовете за боклук. И на фона на тази гнъсна паплач ухилената мазна педерастка физиономия на чучундера Сергей Станишев, който с вродената му еврейска наглост критикува правителството и обижда сегашния премиер. Аз не съм адвокат на Борисов, дори съм един от най-големите му критици, но Станишев да вземе и се погледне в огледалото и веднага да се гръмне, за да ни отърве от себе си. Само да го видите него и останалите партийни босове как пристигат с беемветата и мерцедесите, за да облъчват зомбираните бесепари. С какво самочувствие на успели крадци само говорят. Без никакво угризение на съвестта и срам пред тези, които доведоха до просешка тояга и да имат този уродлив вид. Нека сега Бойко Борисов ни докаже, че е скъсал с партийната си принадлежност и миналото си на мутра и да потърси съдебна отговорност на тези, които започнаха с раздаването на куфарчета с пари, създадоха пирамидите, фалираха банките, ограбиха пенсионните фондове и ограбиха държавата и от върли комунисти станаха най-ревностни капиталисти.Не можем да отречем също на съда, че трябва да е безпристрастен и да спазва законите без да се поддава на натиск.

[smilie18] [smilie18] ЧЕРВЕНИ ОРКИ [smilie18] [smilie18]

Автор: netLady   
Дата:   09-08-10 18:18

Kaтo нема да се извинява, от мен е уволнен от днес. [smilie21]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   09-08-10 18:32

Педерунгел е тоя Божидарчо

[smilie21]

Дата:   09-08-10 19:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: asahi   
Дата:   09-08-10 19:24

Повече е учил и чел от мен. Предпочитам да се замисля над думите му вместо да ги отричам първосигнално.

Дата:   09-08-10 19:33

Асахи, може да е повече учил и чел от теб (че и от мен 100%), но със сигурност е също така по-изперкал [smilie18]

Освен това, колко да е чел - по изказът му хич не личи [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   09-08-10 20:43

A, zashto?

Nali i Sarkozy beshe sriazal niakakyv fermer po vreme na Selskostopanskoto izlojenie?

("Casse-toi, alors, pauvre con" v otgovor na "Non, touche pas moi, tu me salis")

TUK

Lichno az se SHOKIRAH edinstveno ot dyrjanieto na horata ot raznite tam provincialni filharmonii i teatri, kogato razbraha, che shte gi zakriiat..., kakto i ot tova na direktora na uj nai-poseshtavaniia u nas teatyr.

Na vas ostaviam da se setite i zashto e nai-poseshtavan...
[smilie8]

Zamislih se i che niama kak da znaete, primerno, neshto za trakite, ako ne ste go procheli v nauchni ili nauchno-populiarni izdaniia, ili pyk ne sa vi go nabili v glavata jurnalistite. No pyk i te sa go chuli ot niakoi trakolog, nali, a ne ot samoukiia JekopJ, predpolagam?

Molia pokorno za izvinenie, ako sluchaino g-n JekopJ e trakolog ili pone kraeved v grad ili selo do trakisska grobnica. No ako be takyv, dosega da sme go uznali, vse pak, nali?

Samoukite imat tozi nedostatyk spriamo gramotnite da sa nauchili samo tova, koeto im haresva... Kazal go e edin samouk ovchar.

Дата:   09-08-10 20:44

Автор: danvan16   
Дата:   10-08-10 16:56

Автор: abyser   
Дата:   10-08-10 17:40

Пишете на шибана кирилица, pls, че нищо не се разбира иначе [smilie23]

Автор: Славов   
Дата:   10-08-10 18:19

Изръси няква глупост, и после се обяснява и оправдава, деба и педерунгела дърт.... да се навира в няква червена хралупа и да не го видиме повече...[smilie23]

Автор: gogo   
Дата:   10-08-10 18:20

Стига като ощипани моми! [smile]
Много добре знаете, какво имаше предвид Божо!!!

Автор: ksuhorukov   
Дата:   10-08-10 18:38

Аз пък не мога да разбера едно нещо. Защо когато един човек се опита да бъде откровен в казването на някои истини и обикновено му искат оставката. Това не мога да разбера...

Автор: грегари   
Дата:   10-08-10 18:56

ами, прав е!
и тутанкамонската маска да изровиш, те злобарите пак ще ревнат, че си я взел от битака.
майната им на такива шибаняци.
айде да наблягаме повече на съдържанието а не формата.
нали така?!

Автор: OGIMAG   
Дата:   10-08-10 19:03

Прав е. Много добре си го е казал. [smilie24]

Автор: apollo   
Дата:   10-08-10 19:14

Мче то Левски е казал... не народ а мърша и да не би да е сбъркал или обидил някой [smilie11]

Автор: steeens   
Дата:   10-08-10 19:16

Ами не е прав, шибаняка. Вероятно е фалшификат, като повечето от "находките" в последно време.
Смъртната маска на Китов не е от битака, ама е фалшива, та дрънка. Перпериконските упражнения в каменоделство са същата шибана история. [smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Без отрицателно ми четете поста.[beer]

Автор: samara   
Дата:   10-08-10 19:20

... абе не знам, ама и мен ме съмнява дето това са точно мощи на въпросния светец [smilie8] ... кой може да го докаже [smilie21]
П.П... шибан или не [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   10-08-10 19:28

Че кой ще те убеждава тебе? Нито знаеш кой е Йоан Кръстите, нито кой е Тома. И сертификат от папата да имаш пак ще таиш съмнение.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.