Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Що за идиотизъм?!
Автор: Amigo   
Дата:   11-08-10 07:02

Кой шибан малоумник измисли да се събира боклука в столицата посред нощ, някой знае ли?! [smilie9] [smilie9] [smilie23] За втора поредна нощ се будя от зверското лашкане на 10-12 кофи за смет около блока между 3 и 4 часа сутринта, което може да събуди и умрял, съпроводено с бодряшките провиквания на мургавите чистачи. Откакто се помня тази дейност е била извършвана винаги сутрин след 6.30-7.00, но явно неотдавна нечий плитък мозък е решил, че е много подходящо да разбиеш съня на колкото се може повече софиянци! Моят поне е разбит вече. [smilie9] На всичкото отгоре и някаква група олигофренчета, сигурно завърнали се от купон към 4 ч., викаха и се разправяха на висок глас до пет и половина из близката околност. [smilie23] Като добавим и редовния лай на няколко бездомни псета, скитащи из квартала, които се давят нощем или гонят минаващи коли или хора, се оформи една чудно спокойна нощ. Чудя се как може да живеят толкова много прости и безотговорни хора в тази иначе хубава страна?! [smilie23]
Някой юрист има ли тук, който да ми каже къде точно в закона е указана глобата и законовите действия, които трябва да бъдат предприети от съответните институции при среднощно нарушаване на обществения ред, и как да адресирам и официално да пусна едно писмо до кмета на столицата и до някои медии, защото категорично смятам, че подобен „нощен живот”, смущаван редовно от сметосъбиращите екипи, безотговорните и несанкционирани крясъци, музика и форсиране на двигатели от разни дебили и от зверския на моменти лай на глутници от бездомни псета, е категорично силно изнервящ и нездравословен! [smilie9] [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Що за идиотизъм?!
Автор: tnt   
Дата:   11-08-10 07:04

[smilie5] много леко спиш, Док!

Автор: тьма   
Дата:   11-08-10 07:07

вместо да пишеш тук, напиши едно протестно писмо до Общината си

аз преди половин месец написах за неокосените полянки около блока и вече всичко е ок - дори ми отговориха много учтиво[smile]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   11-08-10 07:52

От сън спомени нема!!! Други неща се правят по това време на нощта!

Автор: gorskio   
Дата:   11-08-10 08:42

"На крива ракета космоса и пречи" [smilie18]

Автор: nsirakov   
Дата:   11-08-10 08:43

док, остави софето и ела в майнарево... знаеш ли каква провинциална тишина е нощно време

Автор: gorskio   
Дата:   11-08-10 08:45

Не е проблем кога събират боклука а как го събират, пиши жалба да не вдигат шум.

Автор: asahi   
Дата:   11-08-10 08:47

Да не си спал до контейнера, та си ги усетил?

Автор: Императорът.   
Дата:   11-08-10 09:10

фъндъкова - [smilie23] .

Автор: alba_luna   
Дата:   11-08-10 09:14

При мен от години го събират в 5 ч. И шума не е само от подвикващите, а от самия процес - закачането на контейнера на камиона и т.н. Аз също спя много леко и след известен период се принудих да си купя восъчни тапи за уши. Дано при теб нещата се разрешат.

Автор: asahi   
Дата:   11-08-10 09:23

Предпочитам сутрин контейнера да е празен и да не се моткат камиони на Титан из махалата.

Автор: iPonche   
Дата:   11-08-10 09:27

Ревахте като хвърлят боклука през деня, че става задръстване, а сега ревете, че го хвърлят нощем. Няма угодия [smilie5] [ezik]

Дата:   11-08-10 09:28

А бе Ипонец! Да изфърлят в паралелните вселени и времеви изкривявания... хем няма и проблем със сметищата да има [smilie21]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   11-08-10 09:29

Нормално е да събират боклука вечер, стига сте пискали.

Дата:   11-08-10 09:30

Тинти, да подарим на дофтура тапи за уши втора употреба [smilie18] и блистер сънотворни [smilie5]

Дата:   11-08-10 09:30

Докторът си отспива сигурно [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: chicken   
Дата:   11-08-10 09:31

asahi [smilie24]
Амиго, като хукнеш сутринта с колата ще псуваш пък малоумника, на който е хрумнало камионите да задръстват в пиковото време

Дата:   11-08-10 09:31

Сега ако ме види как ш ми дърпа ушите [ezik]

Автор: Vinsent   
Дата:   11-08-10 09:34

Ако съседите имат гласовит петел да ти пее в 4 - 5 часа, кофите ще ти се видят райска музика! [smile] [smilie25] [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   11-08-10 09:35

Петел ??? Аз имам 3 !!! [smilie19]

На единият нещо му е избързал часовника и пее извън графика ...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Цяла нощ се прозяват .

[smilie5]

Дата:   11-08-10 09:36

хахахахахаха! Ами представи си да живееш до Мара, която има навика да кукурига гласовито, когато се включи алармата на съседа!?

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   11-08-10 09:40

А бе и и с кака сме вили като вълци на покрива срещу месечината посред нощ .... комшиите се видяха в чудо !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-08-10 09:49

е бива ли!? [smilie23] Невъзпитани 'ора!

ся ш'ми кайш, че и между 14 и 16 вдигате шум!? [smilie23] [smilie9]

Автор: Amigo   
Дата:   11-08-10 09:50

Асахи, пак се правиш на интересен. [cool] Dani_Koev_BG, няма нищо нормално в това да се събира боклук посред нощ, при положение, че това НЯМА как да става безшумно! [cool] Представете си, че има хора като мен, които спят достатъчно леко и на които работата им е свързана със сериозно психическо напрежение. [cool] Как ще преглеждам днес например 7 часа с бистра глава?! [smilie9] Липсата на сън ме скапва. До нас пък от 1 месец на незаконно издигнатия строеж на 20 м от балкона ми през деня чегъртат, вият и чукат по цял ден от сутрин до вечер. [smilie9] Като добавим и всевъзможни олигофрени и олигофренчета, които решават, че нощта е подходящо време да крещат на спокойствие, да си надуват уредбите по колите или да форсират яко по улиците... [smilie9] [smilie23] Е, как се издържа?! [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Публикацията е редактирана (11-08-10 09:51)

Автор: otkata   
Дата:   11-08-10 09:52

миго, слагай табелка на вратата
https://photo-forum.net/static/forum/2010-08/ptnj7136.JPG

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.