Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лихвоточки - как да ги ползваме
Автор: lakosta   
Дата:   03-06-10 17:33

Имам някакви лихвоточки и искам да купя половин къща с половин двор в едно село близо до София. Служителка в съвета любезно ми обясни, че не е лошо да попитам на "Московска", защото може да го приемат за вила и да не ми ги дадът! Сиреч няма да мога да отида да живея на село и да си ям собствено свинско...От "Московска" отговарят само два часа седмично/10 - 12 вторник/ !!!
[smilie7] [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Лихвоточки - как да ги ползваме
Автор: asahi   
Дата:   03-06-10 17:40

Ако въпросът е важен за теб като нищо ще идеш на Московска във вторник от 10 часа.

Що си мисля, че тази работа с лихвоточките вече отмря?

Автор: PolarBear   
Дата:   03-06-10 17:55

Не е отмряла, Асахи. Прие се един закон по въпроса, доста отдавна. Въз основа на него се изготвиха списъци на правоимащи, отговарящи на определени (от закона) критерии. И ако си в списъците - има известни компенсации за лихвоточките. Съществуваше доскоро и възможност за прехвърлянето им, поне на роднини по права линия (аз прехвърлих на дъщеря ми точки, наследени от майка ми)...

Непременно отиди и направи справка, lakosta. Като преди това разрови съществуващата нормативна уредба по въпроса, защото има доста изменения във времето, а на добросъвестността и компетентността на работещите в тези служби да се разчита напълно е понякога рисковано.

Дата:   03-06-10 18:05

На Московска задължително отивам, но се чудя дали ще решат, че не е добре да живея на село! Иначе - днес проверих съм включен в списък №3 валиден до 2013г.

Автор: netLady   
Дата:   03-06-10 18:09

Трябва да нямаш на свое име никаква недвижима собственост; да не си продавал, прехвърлял имот през последните 5(?) години; да си в списъка на нуждаещи се от жилище на общината и да си в списъка на правоимащи; да строиш/купуваш жилише; . . .
Определено на Московска ще получиш информация.

Публикацията е редактирана (03-06-10 18:49)

Дата:   03-06-10 20:44

На мое име нямам даже и фотоапарат...само детето и жената са на мое!
благодаря на отзовалите се!
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.