Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Да видиш детето си след 11 години
Автор: steeens   
Дата:   03-05-10 08:53

[smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Да видиш детето си след 11 години
Дата:   03-05-10 08:54

Гледате ли го този сериал?[smilie5]

Дата:   03-05-10 08:59

Което ме сеща, някъде има ли статистика колко деца са така зарязани от собствените си родители, да им го отглежда държавата?

Автор: iPonche   
Дата:   03-05-10 09:01

В Пловдив скоро по схема открадват бебе на познати. Обяви ли са го за мъртво и дори не са им дали да видят трупчето. После се оказва, че бебето е продадено в София за 50 000 евро. По случая помагат мои познати да се разплете и осъдят виновните![smilie9]

Автор: Императорът.   
Дата:   03-05-10 09:05

Стийнс - много, за злочестина. Проблемът е, че няма никакви санкции, дори когато някоя "майка" снася и захвърля на държавна издръжка няколко деца едно след друго - а и такива случаи има много.

Автор: HP   
Дата:   03-05-10 09:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   03-05-10 09:10

За това че има схеми за крадене на бебета, не се и съмнявам.Ама този случай не е изобщо такъв като гледам.Ако беше откраднато, нямаше да е в дом за отглеждане , а изобщо нямаше да се знае при кого е.

Автор: matataupa   
Дата:   03-05-10 09:12

Доста ги зарязват. Дори и да не са в дом за деца без родители.

Огледайте се по улиците[smilie8]

Автор: iPonche   
Дата:   03-05-10 09:13

И аз мисля, че тези родители, които дават по БТВ лъжат. Нямам думи! Но има и други случаи, които са истински...

Автор: da.fo   
Дата:   03-05-10 09:17

Според мен ако си остави детето да му го гледа държавата - да му спират 100% издръжка до 18 години. Иначе се стоварва тази тежест на всички нас.

Автор: promis   
Дата:   03-05-10 10:05

Е как така ще ти кажат, че е мъртво и няма дори да го видиш бе [smilie11]

Дата:   03-05-10 10:13

promis, нищо чудно или странно няма в това.И аз знам точно такъв случай. Замотаха ги и с епикризата, накрая все едно нищо не беше се случвало.Никакъв документ че е била в болницата майката не получиха.[smilie9] Обаче с двамата 'талянци случая е съвсем друг.Ако държавата си беше нормална, трябва наистина да ги осъдят за лъжите и клеветите дето спретнаха.

Дата:   03-05-10 10:17

Е как да няма нищо чудно и странно? Как така няма да си видиш детето, макар и мъртво? Може би ако не са искали да имат дете тогава е възможно [smilie8]

Дата:   03-05-10 10:22

Ти май не си се сблъсквал с болнични проблеми?Американските медицински сериали дават доста грешна представа за случващото се в нашите болници.

Дата:   03-05-10 10:23

steeens, аз сериали не гледам.

Дата:   03-05-10 11:57

Случва се да - продават деца за осиновяване. [smilie2] Разбира се, домовете са пълни, но никой нормален човек не иска чааве в къщата си. Белите деца от домовете веднага си намират осиновители.

Дата:   03-05-10 12:02

И как ти хрумна това[smilie8]

Колко малко знаеш- изумявам се все повече и повече- някога виждал ли си дом за деца?

Нека те светна- осиновяват се всякакви деца- основни циганчета.

Виж- по интересно е как в домовете, които аз съм виждал циганчетата са си нормални, здрави деца- изоставени от немотия( принципно на общо основание за циганите), докато изоставените българчета са с увреждания- кривогледство, форми на -френии( тук си спец).

Помисли върху това и ще ти спадне.

В саксия растеш ми се струва, от интернет и финансовите учебници за Дъмис от сергиите няма как да вденеш, казвал съм ти[smilie5]

Дата:   03-05-10 12:16

Говори си - никой не ти вярва - то и ти не си вярваш.

Дата:   03-05-10 12:19

[smilie8]

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Ако не бях изкарал голяма част от живота си в дом за деца без родители щях да се притесня от категоричността ти[smilie5]

[smilie18]

Автор: anete   
Дата:   03-05-10 13:40

Родителите най-вероятно лъжат. Дори бащата вече е осъждан за измама.

Колкото до това възможно ли е да се случи подобно нещо в българска болница , мисля, че за съжаление-да. Преди 15 години вестниците писаха за два случая в нашия град. Наистина, понякога се случва информацията, поднесена в медиите, да не е на 100% коректна. Но опровержение на статията , разказваща две скандални истории, нямаше.

Автор: anete   
Дата:   03-05-10 13:43

>Автор: promis
>Дата: 03-05-10 10:05

>Е как така ще ти кажат, че е мъртво и няма дори да го видиш бе [smilie11]

Ще се опитам да изровя статията отпреди 15 години и ще ти пиша в кой брой на кой вестник е, за да прочетеш сам.

Автор: netLady   
Дата:   03-05-10 14:16

ми, верно е. Преди години имаше разкрития за една АГ болница, дето обявявали сума ти деца за мъртво родени и ги давали за осиновяване срещу прилична сума. Схемата била проста. Само осиновителката трябвало да се прави на бременна. Другото е въпрос на документи. Точно родители, които са настоявали да си видят починалото бебе я бяха разровили историята.

Дата:   03-05-10 14:25

Май се сещам за тия случаи, ама не помня да има някой дето са го осъдили.Май си остана само с шума за кратко в медиите.Единия случай беше за близначета, от които по-едричкото го обявили за починало.

Дата:   03-05-10 14:46

anete написа:

> >Автор: promis
> >Дата: 03-05-10 10:05
>
> >Е как така ще ти кажат, че е мъртво и няма дори да го видиш бе
> [smilie11]
>
> Ще се опитам да изровя статията отпреди 15 години и ще ти пиша
> в кой брой на кой вестник е, за да прочетеш сам.
>

Това ще е добре. Защото аз все още недоумявам как така някой си доктор ще ти каже, че е мъртво и ти ще си тръгнеш ей така. [smilie11]

Автор: мара   
Дата:   03-05-10 14:53

е, това и аз недоумявам. ама светът е пълен ако не с баш идиоти, то с хора, които постъпват идиотски.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.