Автор: Myth
Дата: 29-04-10 13:41
Абе да ви кажа шефката ми беше депутат, та каза тя една много хубава приказка "Колкото и да си честен, колкото и да ИМАШ ДОБРО ЖЕЛАНИЕ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩАТА, НЕ СТАВА СИСТЕМАТА ИЛИ ТЕ ИЗХВЪРЛЯ ИЛИ ПРЕТОПЯВА, ДЪРЖАВАТА Е НА МАФИЯТА И НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИШ СРЕЩУ ТЯХ"
И това го каза след известно време депутатстване и беше много разочарована...
Поне за ББ разни източници, казват, че НАИСТИНА иска да изкара България от мизерията и намеренията му са истински. Не зная колко е вярно но съм много склонен да вярвам, не е като да го чувам от едно или две места и не е като да го чуеш от случайни хора. Дори Бони тук беше споменал за негов приятел който е близо до ББ и говорел същото. Та предпочитам един такъв с истинско желание за оправяне на тая държава, пък макар и с грешни решения от колкото някой УМЕН, ОБИГРАН и единствената му цел е облагодетелстване на себе си и разни кръгове. Тоя с желанието да оправи държавата, да греши, да греши, пък колко да греши, на края все ще се научи и ще започне да взима правилни решения. Така и така сме в мизерията, предпочитам да съм в мизерията с ББ от колкото с другите. Преди му бях голям противник.
|
|