Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Те от няколко години насам дават десетгодишни визи. Но критерия си е като едно време. Трябва да ги убедиш, че не смяташ да емигрираш. Ако имаш жена и деца, които остават в Бг - нямаш проблем. Обаче ако си млад ерген, нямаш имоти и бизнес в Бг - тогава ще имаш проблем.
Дават,ама зависи! При кого отиваш,какъв е статута на този който те кани,какво оставяш в България и най-вече от....настроението на консула в този ден(сутрин)
При мен за три месеца дойдоха един след друг и сестра ми и брата на жена ми с детето си.Сестра ми не е омъжена и очаквах проблем ,но нямаше!
Като се стигне до интервю,дръж се спокойно,усмихнат,но не хилещ се,и отговаряй спокойно и честно на това което те питат.Шансовете са доста големи!
още трябва (:))мамка му).трябва, освен ако не си с американския паспорт в ръка и още дават по все същия тегав начин
от което и посолство да я поискаш, основното изискване е да можеш да докажеш (че не лъжеш и не се опитваш да ги минеш).:))че и утежнено в момента - сега трябва и да не изглеждаш като терорист и да доказваш, че не си терорист
какво стана с Китай и Скандинавието? по-надеждни посоки са
както и да е, да знаеш, че и да не ти дадат виза за САщ, не е най-лошото положение има и по-лоши, да имаш паспорта в ръка, всички около теб да сноват по света, а ти да не можеш да мръднеш защото си вързан с едно куче
като ми остане време после ще ти разкажа един много разсмиващ разговор, обясняващ защо и заради какви хора не дават лесно визи