Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Френска чиновничка разкрива как 35-часовата работна седмица става 5-часова....
Автор: lumix   
Дата:   03-10-10 15:50

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=3098691

Интересно ми е колко успяват да я докарат чиновниците в България! [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Френска чиновничка разкрива как 35-часовата работна седмица става 5-часова....
Автор: Amigo   
Дата:   03-10-10 16:17

истината не се приема от мнозина май [smilie3] [smilie8] не са толератни към нея, дет съ викъ, както съ казва [smilie5] [smilie5]

Re: Френска чиновничка разкрива как 35-часовата работна седмица става 5-часова....
Автор: vizov   
Дата:   03-10-10 16:39

[smilie5]

Уволнили я девойката, подронвала авторитета [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Трябва да се пишат такива книги и трябва да се взимат мерки срещу търтеите!!!

Дата:   03-10-10 16:40

ми то е харно да си търтеи, дава ли се току-така търтейско място без бой [йmilie19] [smilie19]

Автор: arriah   
Дата:   03-10-10 16:45

колкото малко работим, толкоз малко не могат да ми плащат [ezik]

Дата:   03-10-10 16:48

[smilie5] [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   03-10-10 16:56

Има връзка с тази тема.

Автор: krist   
Дата:   03-10-10 16:56

тя дали живее в някоя от ония западни държави дето ни ги дават тук във форума като пример как трябва да ги настигнем по производителност, за да искаме и техните придобивки?

Дата:   03-10-10 17:02

Държавната администрация не е баш при производителите. При нея мерките (метриката) са (е) други (друга). Ние си имаме прекрасен пример за слабоефективна администрация.

Дата:   03-10-10 17:04

па, като гледам, тая е по-слабоефективна и от нашата или поне съизмерима.. ако е така и в останалите сектори, нема к'во да ги гониме - настигнали сме ги[smilie18]

Дата:   03-10-10 17:08

Докато не се базираш на конкретни замервания на ефективността (има такива), а само на случайни информации в нета, мнението ти няма да е добре аргументирано.

Дата:   03-10-10 18:16

имал съм доста възможности да надзърна в мултикултурна работна среда, както от моята работа, така и от работата на жена ми, а съм говорил и с приятели, работили в чужбина (Германия например). до сега са успявали да ме впечатлят единствено индийците, които могат да започнат от 5-6 сутринта и да бачкат до късно вечер.. ама тая тяхната е ненормална работа..

Автор: IvoZafirov   
Дата:   03-10-10 18:18

Аре бе! Ше работя! Да работят маймуните щото не се става лесно човек!

[smilie21]

Дата:   03-10-10 18:25

Крист, тезата ти е, че на Запад не бачкат повече. Доказателството е, че само индийците бачкат повече. Не ти ли се къса доказателствената връзка?

Дата:   03-10-10 18:34

Мани ги индийците. То и прабаба ми (лека и пръст) е работила от тъмно до тъмно ама аз сега скатавам и ако ми се доработи лягам да поспя за да ми мине.

[smilie5]

Дата:   03-10-10 19:09

IvoZafirov написа:

> Мани ги индийците. То и прабаба ми (лека и пръст) е работила от
> тъмно до тъмно ама аз сега скатавам и ако ми се доработи лягам
> да поспя за да ми мине.
>
> [smilie5]

дадо ми, лека му пръст, до 90-тата си година работеше човекът в градината - нон стоп [smilie24] но ослепя, спря да работи и за 2 години си отиде [smilie2] [smilie8] от мързел човек не се става, туй знам аз [smilie5]

Дата:   03-10-10 19:16

Е аз какво повечè имам да ставам чòвек бе Амиго? Няма на къде [smilie5]

Затва съм отсвирил всякаква работа и само от кълка на кълка и кеф. [smilie21]

Дата:   03-10-10 19:20

[smilie5] [smilie5] е, убу де [smilie5] [smilie5]

Автор: lumix   
Дата:   03-10-10 19:43

Трети закон на Паркинсън:
"Количеството хора в администрацията(бюрокрацията) се стреми да расте,
независимо от количеството извършена работа."

Пети закон на Паркинсън:
Ако има някакъв начин да се забави дадено решение,
опитната бюрокрация ще го намери.

Аксиома на Паркинсън:
Началникът желае да размножава подчинените си,
а не съперниците си.

Дата:   03-10-10 21:13

Избраниците ще работят 6 дни в месеца [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.