Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ла Форнарина
Автор: Lalinda   
Дата:   13-12-09 20:32

Потребител Мирабилиа е блокирала възможността да й изпращам коментари и съобщения, но ми се искаше да й кажа, че Ла Форнарината (Фурнаджийката/Пекарката) й ми допада.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-12/guel9063.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-12/xvds3368.JPG

Все пак, това е фотофорум, и бих искала да мога и да казвам на публиката - не само на потребителите автори - по нещо...

С други думи, струва ми се, че в модела има потенциал...
Ще ми се и krassik да представи някоя своя Форнарина/Фурнаджийка!

Отговори на това съобщение
 Re: Ла Форнарина
Автор: Todd   
Дата:   13-12-09 20:53

Тоя проблем нема нищо общо със зоната ....нас не ни блокира никой щото пишем само "евала" !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: pmartinov   
Дата:   13-12-09 21:02

Мирабилиа е постъпила много мъдро [smilie24]

[smilie5][thankyou][smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   13-12-09 21:10

Лалинда, мисля, че ти имаш повече прилика с фурнаджийска лопата, отколкото момичето на снимката - с фурнаджийката. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ник'ва връзка няма между двете снимки, ама явно си решила да обърнеш внимание върху себе си по този тъп начин...

Автор: мара   
Дата:   13-12-09 21:32

мисля, че не внимавате ;) както мисля, че лали е права. инак и на мен ми харесва снимката на мирабилия. даже много. тя винаги съумява да вкара атмосфера и да направи препратки. предполагам, че самата тя е по-начетена от повечето тук, та ние не винаги вдяваме...аз съм се усещала след много време например...кат съм попадала на жокер ;)

Дата:   13-12-09 21:36

Маро, нищо против снимката, много си е хубава, но, дори и да има някакъв общ елемент с фурнаджийката, не си приличат изобщо, нямат изобщо същото излъчване и въздействие, и изобщо не мисля, че трябва да се сравняват

Дата:   13-12-09 21:40

джога, как да нямат...?[smilie8] вкл. заигравката с името на едната и печивата в ръцете на другата.
бе ти така и не ми отговори има ли сезонност в цените на млечните продукти в дания?

Дата:   13-12-09 21:52

Маро, еми, има малко общо във фона. Печивата - ОК, трябват ми 2 минути гледане, за да разбера, че са печива. Може и да има заигравка, но в крайна сметка двете произведения носят различно настроение (поне на мен).

Ако ти се иска да има прилика, нека има - но ти си я виждаш, може би щото си и художник.
Аз, като най-обикновен инженер, гледам на картините като цялостно изображение, и тези двете не си приличат.
Мда, има девойка и на двете картини, но ръцете са разположени различно, дрехите са различни, абе много повече неща са различни, отколкото еднакви.

Ако ти трябва мляко по-добре се обърни към българските млекопроизводители, и без това хората са постоянно затруднени.

Дата:   13-12-09 21:55

не, бе...не ми трябва. аз мляко си зимам тука от една крава ;) ма харесвам един датски кашкавал, дет на всяко отиване в магазина цената му постоянно е с кинта нагоре. та се чудя[smilie5]

Автор: exile   
Дата:   13-12-09 21:56

джога, джогаааа [smile]

Дата:   13-12-09 22:01

Маро, ако трябва да сме сериозни (щото миналият път си помислих, че ме подмяташ с тия млека) - не, няма почти никаква сезонност на млечните продукти.

Дата:   13-12-09 22:06

и аз така си помислих ;) не та подмятам, просто гледам, че много пазарно тука, та се чудех там дали е толко пазарно. аре, нема да спамим повече тука[smilie5]

Автор: mirabilia   
Дата:   13-12-09 22:11

[smile]
Благодаря ти Лалинда,ще ти върна жеста като преименувам снимката си - La Fornarina...
Харесва ми![smilie24]
[beer]

Дата:   13-12-09 22:14

Маро, ми така е - БГ търговците явно усещат пазара и гледат да изскубат всяка стотинка отгоре [smilie5]

Да взема да внасям датски кашкавал на постоянна цена в БГ [smilie18]

Ок, съгласен, стига спам, изнасям се с кашкавалите и оставям любителите на фурнаджийката и пекарското изкуство да си обсъждат на спокойствие [beer] [beer] [beer]

Автор: asahi   
Дата:   14-12-09 00:54

Има сезонност в качеството на прясното краве и овче мляко. Добавянето на сухи млека тушира тези разлики.
Цената се определя пазарно и ако сезоните и влияят ще се мени. Ако не и влияят - остава константна.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.