Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Откраднаха ми . . .
Автор: mrtn   
Дата:   30-11-09 19:50

Откраднаха ми нита (този който слагат в КАТ) от задния номер на колата . . . на кой му е потрябвал просто не мога да си представя.
Сега на негово място зее една голяма дупка.
Сигурно трябва да ходя до КАТ, а?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   30-11-09 20:06

Може и те да дойдат.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   30-11-09 20:07

Сигурно!!!

Re:
Автор: docenta   
Дата:   30-11-09 20:08

На мен ми свиха тасовете в петък вечерта...гадове! РЪЦЕТЕ ДА ИМ ИЗСЪХНАТ!!!

Re:
Дата:   30-11-09 20:16

asahi би било по-добре, че въобще не ми се разкарва до там да се занимавам с глупости. [smile]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   30-11-09 20:19

Децата в нашия квартал пък свалят зелените тръби, които държат капаците на кофите за боклук за самия контейнер...

Дуелират се с тях и може би се мислят за хайлендери или пък дартвейдъри...

Тъй че, ориентирай се натам.

Re:
Дата:   30-11-09 20:28

КАТ като дойде ще те почне с акт.
Най-чисто е да подадеш жалба до близкото РПУ. След това с протокола и колата - в КАТ, да те пломбират отново.

Re:
Автор: samara   
Дата:   30-11-09 20:42

... бате асахи, я ни светни другите дето уж ръцете не са ни у ****[smilie8] ... кое как с тоя нит и каква е идеята да го крадат, сори провинция [smilie24] [smilie8]

Re:
Дата:   30-11-09 20:48

Идея си нямам. Сигурно като си сменяш номерата преди престъпление да си го монтираш отгоре.

На старата кола беше изчезнал някъде нита. На 2 пъти са ме разпитвали ама как, ама що. Добре, че беше служебна талигата и не будеше подозрения.

Re:
Дата:   30-11-09 20:50

асахи [smilie24] ... не съм чул тука да се крадат, все още [smilie8] [beer]

Re:
Автор: djogata   
Дата:   30-11-09 20:57

Тука номерата са на пластмасови държачи - свалят се за 2 минути с отверка.

Случва се от време на време да откраднат някой номер - после ги ползват за крадене на бензин по бензиностанциите, така обезмислят камерите (слагаш крадени номера на колата - при това различен преден и заден, пълниш с бензин и бЕгаш)

Re:
Дата:   30-11-09 20:59

Това "тука" къде е?

Re:
Дата:   30-11-09 21:06

... дания, ту би, ор нот ту би [smilie21] ... демек с туби ли да го крадем бензин или директно [ezik] [smilie18] [beer]
... джога, и там ли се краде бе, ти уби детето в мен, верно [smilie21]

Публикацията е редактирана (30-11-09 21:08)

Re:
Автор: SLR   
Дата:   30-11-09 21:08

Джога, за друго става въпрос, за една алуминиева пломба дето държи номера към пластмасовите държачи.

Re:
Дата:   30-11-09 21:10

... абе алуминиевата пломба си държи през ламарината на багажника чак, на само през пластмасата [smilie8]

Re:
Дата:   30-11-09 21:13

СЛР, ясно де [smilie5]

Тука (ту би ор нот ту би) няма пломби, и се случва да краднат номера. На един познат му свиха номерата преди 2 години.

Доколкото знам, щетите от крадене на бензин са за около 5 милиона лева годишно (казаха го преди 2 седмици по телевизията)

Re:
Дата:   30-11-09 21:17

... при нас тука и отпред ти врътват една яка видия у пластмасата на бронята, дано ги домързи да се напъват да развиват онези, демек [smilie8] ... после се оказа, че било срещу блъскане на кучета и чакали и губене на номера, често се срещало [smilie8] [smilie5] [beer]

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   01-12-09 12:06

А мое ли ме светнете що на моята кочинка мицифайките са сложили такава пломба само на задния номер? Добре, че наскоро видях, че предния се държи на косъм и го стегнах с две опашки да не изпадне някъде. Полицейска логика?

Re:
Автор: imitev   
Дата:   01-12-09 12:34

Това е за да може да ти стои оригиналният номер изотзадзе докато те гонят милиционерите с патрулката.

А на предния няма защото обикновено е на бронята и няма грижи да си я смениш... Не че задния капак не може да се смени де...

Re:
Дата:   01-12-09 12:41

Бахмамаму тая нощ куките са пречукали един автоджамбазин в едно малко градче тука

Re:
Автор: stzz   
Дата:   01-12-09 12:47

Баси!
Кога открадна нита, кога отиде в Дания, кога го пречукаха?
[smilie10]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   01-12-09 12:52

На мен и на един приятел наркоманчета ни откраднаха пък огледалата. Самото стъкло само. Гледам, че в София доста коли са така. Явно е някаква нова мода. Тъпото е, че каското не важи в такива случаи. Затова спрях и да си правя.

Re:
Автор: vangor   
Дата:   01-12-09 12:58

няма да се включвам на тема застраховане, щото.....

Re:
Дата:   01-12-09 20:07

Днес след повече от три часа чакане пред приемната на районното ми казаха, че те за пръв път чували за такова нещо и трябвало да отида направо в КАТ. В КАТ път трябваше да минавам на каналите все едно съм за регистрация, чакане ту на това гише ту на някое друго, и на края ми сложиха един чисто новичък блестящ "контролен нит"!
До следващия път когато някое идиотче реши, че ще му стои добре на ключодържателя туй нещо!

Весело да става! [beer]

Re:
Автор: tahamoto   
Дата:   01-12-09 20:23

А във финикийски знаци колко ти излезе цялото приключение, без да включваш изгубеното време и нерви?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.