Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Не съм част от този народ
Автор: Acnapyxcku   
Дата:   27-11-10 11:23

Александър Морфов в интервю от днес.

Ето малък откъс:

- Да не би да сте приятел с премиера, който аплодира неотдавна вашия спектакъл “Хъшове”, после ви поздрави и зад кулисите?

- Не, премиерът за мен е един нискоинтелигентен охранител, който по стечение на обстоятелствата стана премиер на България. Което ми е малко неудобно за българския народ, но това е факт. Често си мисля, че не съм част от този народ. Хората, които вършат цялата тази свинщина наоколо, не са моят народ. Същият той, който си хвърля боклуците от балкона и слуша чалга, си избра и този премиер. Това не е моят премиер. Но нямам друг избор, освен да го търпя, защото мнозинството го е определило за такъв.

- Не ви ли поласка признанието на Бойко Борисов, аплодирайки “Хъшове” и обещавайки зад кулисите 10 млн. лв. повече за културата?

- Това беше обикновен популистки ход. Какви пари, това са празни думи, хвърлени на вятъра - нито ги отпусна, нито ще ги отпусне. Чудя се не му ли привикна вече народът, не разбра ли, че тук става дума за оперетен артист, който обича да се показва по телевизиите, да говори сърдито, но нищо не върши.

Re: Не съм част от този народ
Автор: asahi   
Дата:   27-11-10 11:38

Я! Политическа тема, базирана на препратки към сайтове.

Лоша Тимберица! Върнете ни тройния лешник!
Автор: AndreyIst   
Дата:   27-11-10 11:39

Браво на Сашо Морфов. Точно така е.
Автор: tnt   
Дата:   27-11-10 11:42

мдаааааааа [smilie7]
Автор: __SpOO__   
Дата:   27-11-10 11:44

И аз не съм.
Автор: diandimov   
Дата:   27-11-10 11:44

Като Андрей [smilie24]
Дата:   27-11-10 11:47

Няма кво да мрънкате. Квото сме избрали - това е. Който не е гласувал пък хич да не се изказва.
Автор: alba_luna   
Дата:   27-11-10 11:48

Наистина браво на Сашо Морфов за смелостта да каже истината без заобикалки. Изцяло съм съгласна с него [smilie24] [smilie24]
Автор: samara   
Дата:   27-11-10 11:54

diandimov [smilie8] ... твоето не се брои, ти си далеч и ти е лесно да си ги дрънкаш, дреме ти [ezik] [smilie5] ... за това и браво на AndreyIst за куража !!! [smilie24] [smilie21] ... не, че не е прав де, както Морфов прочее !!! [smilie24] [smilie21]
Автор: diandimov   
Дата:   27-11-10 11:57

Аз може да съм далеч, но гледам мача.

Номера е, че ипознавам и двата отбора.
И който и да загуби, губя и аз, един вид...

Ако ме разбираш.
Дата:   27-11-10 12:00

... разбирам те, знам че знаеш [smilie24] ... но ела тук и го кажи това, все едно с какво си зает [smilie3] ... хм, ами не е лесно [smilie21]
Автор: danvan16   
Дата:   27-11-10 12:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   27-11-10 12:07

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Дата:   27-11-10 12:11

danvan16 [smilie3], ... тука е нещо като "Хъшовете" [smilie24] ... революционери, ама на свобода [smilie5] ... чужда, при това [smilie21] [smilie18]
Дата:   27-11-10 12:12

Дата:   27-11-10 12:14

Е то голям кураж да кажеш, че царят е гол. За адмирации е ако си оправиш собственото дворче, после кварталче, град и накрая държавата.
Автор: georgie   
Дата:   27-11-10 12:17

Пази боже сляпо да прогледа

Автор: Славов   
Дата:   27-11-10 12:19

Май и аз не съм част от този народ, от една седмица съм в UK, чувствам се много по-добре, по-спокойно е, хората са дружелюбни, поздравяват....
Сигурно е така, защото съм свикнал да спазвам правилата /е имам 1-2 глоби от КАТ, които съм си платил/ и много се нервя, на другите, които не го правят....
Начинът им на шофиране ме изуми, всеки се чуди как да улесни другия...
Ноооо след 3-4 дена обратнооо...
Автор: boreto   
Дата:   27-11-10 12:22

Морфов като режисьор е велик, но като държавник и политик би бил един нискоинтелигентен режисьор.

Ако можете да разберете какво ви казвам...
[smilie18]

Автор: fove   
Дата:   27-11-10 12:30

Браво на Морфов.Намери се,най-после човек,който каза това,което всички мислим.
Автор: 1vo   
Дата:   27-11-10 12:32

Да бе [smilie8]
Дата:   27-11-10 12:36

Кои сте тези всички? Аз не мисля като него, ако това въобще е мисъл. Мрънкане на човек, който си въобразява, че като разбира от режисьорство, разбира от икономика и политика.

Дата:   27-11-10 12:38

ББ от икономика ли разбира или от политика? Тоест от какво разбира?
Дата:   27-11-10 12:41

А ти от какво разбираш, за да си съобразя отговора с твоите познания?

Дата:   27-11-10 12:42

Значи, за да задам въпрос аз трябва да разбирам от...нещо? Не знаех, извинявайте Ваше Величество [smilie18]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена