Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ченгетата - тез поетични души...
Автор: ivodam   
Дата:   28-10-09 22:09

Не мога да отмина с лека ръка невероятното творчество, което наблюдавам в ченгесарницата по повод на даването на имена на "секретни" разработки:
"Лиани", "Галерия", от днес слушам по радиото и за някаква "Невестулка". Колко нежност и поезия се крие под грубата външност на оперативния работник...

Невестулката Анастасия (авторска работа):

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/lmay5903.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/111/o_1207249212_weasel2a.jpg

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   28-10-09 22:12

Аз съм фен на разработката Чушкопек. Будни граждани вече подписват интернет петиция за качването и във вибокс. [smilie24]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   28-10-09 22:14

Като прочета/чуя това Галерия, все се сещам за евтините тоалетни води в кварталния супермаркет...

И за Лиана Панделиева - помни ли я някой? Викаха й Детето на демокрацията, пък тя доста наедря...

Re:
Дата:   28-10-09 22:19

Аа, Лилянчето се появи преди няколко години по някакво радио, имала дете, дъщеря ли беше, обаче се била развела, щото мъжът й бил женкар, ама май и я побивал, ама нещо май после пак се била задомила, и беше развила едни семейни ценности тип американско протестантско добиче от Средния Запад, абе да ти умре конят...

Карай Джони, сичко тече...

[smile]

Публикацията е редактирана (28-10-09 22:20)

Re:
Автор: Frida   
Дата:   29-10-09 09:50

Много сте злобни. Лиляна е винаги ми е била симпатична. Дори мисля я видях да отразява някакво събитие с фотоапарат в ръка.

Re:
Автор: Стефан   
Дата:   29-10-09 10:00

Ако е въпрос, мисля че я видях на откриването на изложбата по случай 20 годишнината от демократичните промени. Бяха събрали доста от лицата на прехода, от Желю Желев до Бойко Борисов (от ЖЖ до ББ) и много други разбира се, интересно беше да се видят на едно място всички тези фигури [cool]

Публикацията е редактирана (29-10-09 10:01)

Re:
Автор: d256h   
Дата:   29-10-09 10:08

ivodam ....

Цитат:
'Колко нежност и поезия се крие под грубата външност на оперативния работник...'

Много погрешно впечатление имаш за тези хора!

В същност те са тихи и скромни хора, почти шушумиги. Повечето от тях са добре възпитани. Всички, които се назначават в тези служби, са човек на някой от службата, случаен кандидат не може да бъде назначен....

И... не знам защо смесваш 'оперативен работник' с тези дето са правили разработки, като Лиана... те не са оперативни люде..

В същност тези хора са като нас, почти обикновени...хранят се,с***т, любят се, нарушават масово правилника за движение, особено когато свърши работния им ден, като лавина излитат от сградата....

Именно заради последното което написах по-горе, си мисля, че щом толкова бързат да излетят от кабинетите си, значи тази работа не им е много приятна...останало е някъде .. в апендиксна задънинка....чувство за морал и самовъзпиране...

Публикацията е редактирана (29-10-09 10:10)

Re:
Автор: ivanov_id   
Дата:   29-10-09 10:28

ОПЕРАТИВНИТЕ ПСЕВДОНИМИ "Галерия", "Лиана", "Невестулка" и прочие не се дават току-така, а с много важна цел - да се създаде още една бариера, която да възпрепятства неоторизирания достъп до информация.

Ахмед Доган, например, има достатъчно пари и влияние "да си купи" човек от службите, но може "да си купи" един или двама - не може всичките. И така, чака човекът на Доган в техническата служба да му дадат някакви негови си записи и слуша какво си говорят колегите. Едно е:

- Какво става със записите на Ахмед Доган по делото за транзита на наркотици от Турция за Германия?

и съвсем друго:

- Какво става със записите на "Халифа" по операция "Магистрала"?

В държавите, които си уважават службите, ОПЕРАТИВНИТЕ ПСЕВДОНИМИ са много сериозна бариера срещу враговете на държавата.

Re:
Автор: explorer   
Дата:   29-10-09 11:38

Lalinda, май само ти си неостаряваща и непреходна [smilie9] [smilie9] [smilie9]
Откъде-накъде изведнъж намесихте точно в тази тема личния живот на някой?

Re:
Автор: asahi   
Дата:   29-10-09 13:11

Познавам Панделиева. Освен че е стройна кат фиданка е гадже, та дрънка! Дъщеря и и тя сладурана.

Жени говорят за жени [smilie18]

[smilie7]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   30-10-09 01:46

Други разработки да сте чели наскоро?

Re:
Автор: boni   
Дата:   30-10-09 02:12

Глупости на търкалета говорите за Лияна.
Освен това е и видна форумка и участник в изложбите на ФФ:)
Виждаме се често.

Публикацията е редактирана (30-10-09 02:25)

Re:
Дата:   30-10-09 02:21

Ей я тука с Асахито[smilie18]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/dxzc1368.JPG
http://belfo.photo-forum.net/joro/j2.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/ciyc3087.JPG
http://belfo.photo-forum.net/joro/j5.jpg

A тука отразява от ниска гледна точка:)

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/znwk9244.JPG
http://belfo.photo-forum.net/joro/liana.jpg

Публикацията е редактирана (30-10-09 02:25)

Re:
Дата:   30-10-09 10:31

Ъхъ, и с кво се занимава, ако не е тайна?

Re:
Дата:   30-10-09 10:44

Що да е тайна бе, журналистка е.
И между другото си е много готин човек.
Национална черта - да дрънкаме глупави клюки по адрес на хора, които не познаваме. Особено да им се ровим в личния живот и да им лепим епитети и характеристики.

Публикацията е редактирана (30-10-09 10:46)

Re:
Дата:   30-10-09 11:51

boni: Бони, не съм разпространявал клюки, ако мен ме визираш, просто я чух дамата преди време в някакво предаване по радиото и определено не ми хареса тона й и начина по който в един много досаден и натрапчив стил с едно западняшко маниерничене се опитваше да раздава акъл и да казва на слушателите какво било правилно, на какво трябвало да се набляга в живота, какви са "добрите" семейни ценности, и т.н. Определено не съм съгласен хора като нея и Кошлука, които осребриха навремето синята идея, да ми дават акъл и да се изказват по въпроси на ценности с някакво натрупано "зад океана" самочувствие.

Re:
Автор: nastradin2   
Дата:   30-10-09 11:51

Иво, оперите не правят, а само участват в разработки.Просто тези, които правят разработките не им го позволяват...А работата им изобщо не е нито от приятните, нито от синекурните...Много се товарят тези момчета, но и преди и сега, каквото и да направят - все са виновни и все са наказани.
Постоянно гърмят, като бушони за да си запази длъжността някой некадърник с бетонна глава и чугунено мислене, дето сам не може и ноктите да си отреже, но определя съдбите на много хора[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (30-10-09 11:53)

Re:
Дата:   30-10-09 11:55

Абе аз нямам нищо против "оперите" бе хора, темата даже от една страна беше по-скоро шеговита, от друга наистина ми е интересно как ги формират тия "разработки" с тия екзотични имена, а не просто с някакъв код, примерно.

Re:
Автор: nastradin2   
Дата:   30-10-09 12:18

И според мен е пълна простотия, ама нали трябва да звучи по-така...[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.