Автор: vasil.varbanov
Дата: 21-10-09 21:52
По стечение на обстоятелствата ми се наложи да проуча доколко е вредно излъчването на тези базови станции, дори си купихме уред от Германия за да правим измервания. Не ми се навлиза в подробности, само ще кажа, че от тези вълни се променя самата структура на клетките в човешкия организъм, и то не към добро.
Познавам хора в България, пряко засегнати от излъчването на близко разположени базови станции, един има увеличаване на щитовидната жлеза, друг има рак, на трети децата му получават гърчове. При преместване на друго място за живеене, симптомите изчезват напълно, при връщане на старото място се появяват пак.
Един приятелски съвет към всички, влезли в тази тема:
1. Махнете си безжичните телефони (т.нар. DECT устройства). Майката на това нещо излъчва непрекъснато изключително силни вредни вълни!
2. Махнете си всякакви wireless устройства.
Сами преценете кое е по-важно - това да си проверите мейла на дивана, а не на бюрото (с кабел) или здравето Ви!
3. Винаги дръжте джиесема далеч от главата си в момента, когато набирате. При по-дълги разговори хендсфрии е задължително!
На всеки, който мисли, че си въобразявам, мога да му направя безплатна демонстрация с уреда, за да се убеди лично!
Нищо не продавам и нищо не пропагандирам, просто не мисля, че трябва да пазя тази информация само за себе си.
|
|