Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 добър ве4ер от Мüнхен
Автор: itilien   
Дата:   17-10-09 23:50

ехоооо :)

след 3 дена приклиу4ения, мръзнене, няколко яки заку4вания и съ6тият брой то4но толкова диви късмета стигнах малко предсро4но до мüнхен и в идните 3 дни 6те стоя тук на гости на братов4едка ми. 6те пробвам да напи6а и разказ, но с тая немска клавиатура не знам какво 6те стане...

Благодаря на вси4ки за пожеланията и подкрепата !

А между другото, медийния 6ум колкото и неприятен да ми бе6е, ми помогна доста. Вси4ки БГ коли, които ме откараха от софия до ни6 ме разпознаха(макар 4е на драгоман висях 4ас и половина), вкл и полицайките на границата, както и едни българи, които направо ме спасиха от прекарване на но6тта на една србска бензинска станица. Но пове4е подробности 6те пробвам да напи6а утре. От сега да кажа, 4е по4ти ни6то не съм снимал до момента, за6тото нито местата по3воляваха, нито времето, нито логистиката...

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: HP   
Дата:   17-10-09 23:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Safira   
Дата:   17-10-09 23:53

Ванкааааааааааааа [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] Да се пазиш много! Само кажи с какво - ще помагаме както можем!!! [beer] [beer] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Re:
Автор: Nushenceto   
Дата:   17-10-09 23:53

добре е ,че си жив и здрав и много успехчета:)[beer] [beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: valdo   
Дата:   17-10-09 23:54

Давай нататък [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   17-10-09 23:55

Успех ти желая човеко!!!!!! [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: ARGO   
Дата:   17-10-09 23:57

keep walking [smilie24]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   17-10-09 23:58

[smilie24] [smilie6] [smilie6]

Re:
Автор: zizero   
Дата:   17-10-09 23:58

Много здраве и късмет по пътя [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

[beer] [beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: mstar   
Дата:   18-10-09 00:01

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [thankyou] [beer]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   18-10-09 00:01

Браво... радваме се, че си добре.

Вече смело разпространяваме информация за пътуването ти, както и сметките, ако някой иска да помогне с нещо.
[beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: e-design   
Дата:   18-10-09 00:04

so far, so good ;) so what ?

Re:
Дата:   18-10-09 00:05

вижте сайта

http://itilien.org/support/

Вижте тази секция. Всичко си залужава, но този човек заслужава подкрепа!

Публикацията е редактирана (18-10-09 09:52)

Re:
Автор: tonevjr   
Дата:   18-10-09 00:05

Аааа,адаш, ти си в моят град бе!!![smilie5]
Айде да се видим утре,ще ми е интересно да побъбрим и може да ти кажа какво си заслужава тука![beer]
Наистина ще се радвам![beer] [shtrak]

Re:
Автор: atrifonov   
Дата:   18-10-09 00:10

Продължавай в същия дух[smilie24]

Re:
Автор: jivkojj   
Дата:   18-10-09 00:15

Браво! [smilie24] [smilie24]

А следваща цел коя е, ако не е тайна?

Re:
Дата:   18-10-09 00:15

TJ, първото не6то, което мисля да направя е да се наспя като пор :) Последните няколко но6ти по4ти не сзм спал и трябва малко да наваксам. Утре може би 6те пробвам да напи6а разказ, а после(или идните дни) може да вземем да се видим и да се разходим ако не вали :) Тя братов4едка ми има малко бебе и не мойе да излиза и без друго. Само дето не ми се дават пари за транспорт, та сигурно пе6 6те поблъскам. Аз съм на улица saillerstraße , близо е до олимпиапарк и до някаква спирка на метрото - петуелринг

Re:
Дата:   18-10-09 00:23

Ок,ако решиш,само драсни лични и ще се разберем лесно...ще те черпя градски транспорт и бира с най-голямо удоволствие,та във всеки град да ти върви по вода![smile] [beer]

Поне малко ще стана част от това,което и аз бих направил,но в момента няма как и не знам дали ми стиска![smilie3]

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   18-10-09 00:30

Е, браво, бе! бързак [smile]
Все так да върви, че и по-добре [smilie24]

Re:
Дата:   18-10-09 00:31

между другото, интересно е да отбележа, 4е стигнах до тук без да похар4а нито един лев. Вси4ко на вси4ко съм изял половин консерва с боб и куфтенца (отврат), половин хляб, 2 ябулки, 2 корнита (тия не6та си ги носех), 4ерпиха ме 1 4ай, 1 сок, едно хап4е неоангин и 1 като фервекс.

Следва6тата цел е мадрид, ама има прекалено много време до 3-ти, та не знам в това ку4е6ко време как 6те го убивам. Тук мога да стоя само 3 дни.

Re:
Дата:   18-10-09 00:36

Слез до Венеция,щом имаш време...не се отделяш кой знае колко...а много си заслужава![beer]

Re:
Автор: jivkojj   
Дата:   18-10-09 00:38

Е, жалко, че няма да мръднеш малко по на север да пиинем по една греяна ракийка в това студено време [smilie18]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   18-10-09 00:41

itilien, човече, гледах преди няколко дни Into The Wild и нещо се вдъхнових. Цял ден ми беше този филм в главата. Прибирам се вкъщи и... О! Радост! Наш форумец (а съм те и срещал и по планинарските форуми) е тръгнал на околосветско пътешествие! По късно видях и репортажа и, че си от с. Миндя. Бил съм в това село и имам история от там (която може би не е много за разказване). Вече три дни разказвам на приятелите си за теб. Поздравявам те за смелостта! Ще следя темите и блога ти. Успех! [smilie24]

Re:
Дата:   18-10-09 00:43

Тонев, не си струва до Венеция. Няма да може дьа разгледа Новата част, острова,без да хвърли пари, а пък му трябват... Крайбрежието е като "Бургас" [smilie8] Не си струва.... [smilie8]

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   18-10-09 00:43

Венеция бая понамирисва в този сезон.виж, да се разходиш из Алто Адидже или да отскочиш до Лаго ди Гарда си струва, ако ще се ходи натам

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.