Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Семейство Иванови...
Автор: nikonnfans   
Дата:   19-10-09 23:00

Семейство Иванови много искали да имат дете, но все не успявали да превърнат мечтата си в реалност. Това станало причина да прибегнат до услугите на баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата- донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
- Аз изчезвам скъпа, човекът ще дойде скоро.

Половин час по- късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
- Добро утро мадам, аз бих искал да ....
- Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах- прекъснала го малко нервно г- жа Иванова.
- Наистина?- озадачил се фотографът. - Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.
- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте...
След минута госпожата попитала изчервявайки се:
- Ъмм, откъде ще започнем?
- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
- Ваната? Пода на хола? Нищо чудно, че не сме успели да направим
нищо с моя Гошо.
- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.
- Боже мой! Това е многоо ... - ахнала възторжено г- жа Иванова.
- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действа прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.
- Това ми е до болка познато- тъжно отвърнала госпожата.
- Позволете да Ви покажа някои от моите произведения- казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета. - Ето това го направих в рейс на градския транспорт.
- Боже господи!- възкликнала невярващо г-жа Иванова.
- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им- продължил фотографът.
- Било е трудно?!?
- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина, за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.
- Борисовата градина!?!- разширили се очите на г-жа Иванова от изумление ...
- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него, докато работя с майката!
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала:
- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ .... апарат?!?
- Точно така. Е, госпожо, стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.
- Триножник?!?
- Разбира се мадам, моят апарат е мнооого голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.
- ...?!?
- Госпожо! Госпожо! Боже какво й стана, тя припадна!

[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   19-10-09 23:02

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   19-10-09 23:02

Един приятел ми го прати, и много ми хареса.Реших да го споделя с Вас..... :)

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   19-10-09 23:06

И аз знам един, дето не е пускан във форума:

Наркоман се разхожда с малкия си син и пуши джойнт.
Малкият поглежда към небето и сочи с пръст:
- Тате, тате, виж, в небето летят крокодили.
Наркоманът смръква, също поглежда нагоре и мъдро казва:
- Есен е, сине. Отлитат на юг.

Re:
Дата:   19-10-09 23:08

Автор: CanoniO
Дата: 19-10-09 23:06

И аз знам един, дето не е пускан във форума:
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   19-10-09 23:13

И на мен вчера ми разказаха един нов:

[smilie21]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   19-10-09 23:28

Днес много се смяхме на този:

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   19-10-09 23:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   19-10-09 23:30

Аз го знам по друг начин:

Семейство Иванови много искали да имат дете, но все не успявали да превърнат мечтата си в реалност. Това станало причина да прибегнат до услугите на баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата- донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
- Аз изчезвам скъпа, човекът ще дойде скоро.

Половин час по- късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
- Добро утро мадам, аз бих искал да ....
- Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах- прекъснала го малко нервно г- жа Иванова.
- Наистина?- озадачил се фотографът. - Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.
- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте...
След минута госпожата попитала изчервявайки се:
- Ъмм, откъде ще започнем?
- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.
- Ваната? Пода на хола? Нищо чудно, че не сме успели да направим
нищо с моя Гошо.
- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.
- Боже мой! Това е многоо ... - ахнала възторжено г- жа Иванова.
- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действа прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.
- Това ми е до болка познато- тъжно отвърнала госпожата.
- Позволете да Ви покажа някои от моите произведения- казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета. - Ето това го направих в рейс на градския транспорт.
- Боже господи!- възкликнала невярващо г-жа Иванова.
- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им- продължил фотографът.
- Било е трудно?!?
- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина, за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.
- Борисовата градина!?!- разширили се очите на г-жа Иванова от изумление ...
- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него, докато работя с майката!
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала:
- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ .... апарат?!?
- Точно така. Е, госпожо, стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.
- Триножник?!?
- Разбира се мадам, моят апарат е мнооого голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.
- ...?!?
- Госпожо! Госпожо! Боже какво й стана, тя припадна!

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   19-10-09 23:43

...божкеее...а, си мислех,че само аз прекалявам с алкохола...[smilie8]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   19-10-09 23:45

Имаше един... За някакви баша и син в парка... Ама не мога да се сетя в момента как точно беше... [smilie11] [smilie8] [smilie21] [smilie21]

Публикацията е редактирана (19-10-09 23:49)

Re:
Автор: Nushenceto   
Дата:   19-10-09 23:47

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-10-09 23:49

Аз го знам същия, само че за семейство Петрови. [beer]

Re:
Автор: HP   
Дата:   19-10-09 23:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   19-10-09 23:56

НР,лъжеш най-безсрамно...щото котките нямат лицеви мускули и немогат да се смеят.[ezik]

Виж,това,че може да е познавала един от крокодилите-[smilie25] не се очудвам...и мойта котка познаваше няколко...[smilie25]

Re:
Дата:   20-10-09 00:00

Re:
Дата:   20-10-09 00:03

НР,сега остана да кажеш,че и силиконови цици е имала...[ezik]

Re:
Дата:   20-10-09 00:03

Re:
Дата:   20-10-09 00:15

НР,сега,ако кажеш,че и вика за ЦСКА...може и да ти повярвам...[smilie25]

Re:
Дата:   20-10-09 00:16

Re:
Дата:   20-10-09 00:16

HP,
тази котка нали просто си я галиш... До друго не сте стигали, нали...[smilie8]

Re:
Дата:   20-10-09 00:18

Щото има един виц за домашен любимец и неговото тиксо[smilie18]

Re:
Дата:   20-10-09 00:20

КанониО,това бавене на отговора от страна на НР е потискащо...мисля си нещо,но дано не е вярно...[smilie21]

Re:
Дата:   20-10-09 00:22

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   20-10-09 00:59

Стига с тия котки бе ХП! ãй ти кажа един виц дето днес го чух в трамвая

[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.