Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ЕВРОКОМ - Интернет!!! :-((((
Автор: Vinsent   
Дата:   15-10-09 15:09

Оказа се, че в договора за интернет с Евроком имало клауза, примерно такава - "възстановяване на интернет до 72 часа................................................" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![smilie10]
Тази клауза много ги окрилява и са безапелационни, след като за около 30 часа съм им се обаждал 5 пъти!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie9]

Представяте ли си, ако участвате във важен търг по Интернет с помощта на Е В Р О К О М? [smilie2]

И без това им бях набрал вече много! [smilie9]
Всеки месец 24 кинта за кабелна ТВ и още толкова за интернет!!! [smilie19]

Добре че имам резервен мобилен интернет в момента! [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: iPonche   
Дата:   15-10-09 15:11

В офиса ги ползваме, но успоредно с тяхната мрежа ползваме и БТК ADSL, за да няма празно!
Но не знаех за това. ПОнякога закъснявам със сметките, но не са ми го спирали още [smilie10]

Винс, ние плащаме 36 за месец [smilie24]

Публикацията е редактирана (15-10-09 15:12)

Re:
Дата:   15-10-09 15:13

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/peel6630.JPG

Т'ва ногУ ми хареса за Евроком [smile] [smilie25] [smilie18]

Re:
Дата:   15-10-09 15:14

Винс [thankyou] У лево! [smilie18]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   15-10-09 15:18

Вчера прекъснах предсрочно договора, който имахме с тях и предплатената услуга до края на декември т. г.

След около час разправии и заплашване с това, че се обърна към КЗП, ми върнаха парите за услуга, която тепърва трябваше да ползвам!

За периода от 1 юли м. г. до вчера сме имали ДВАНАДЕСЕТ ПРЕКЪСВАНИЯ, които са били отстранени най-малкото на втория ден!

На лични мога да ти разкажа доста пикантерии от общуването ми с тях и начина им на обработка на клиентите, които дръзнат да се оплакват!

Прочее, в жалбата пише, че се разглеждала в рамките на 30 дни. Като ги попитах какви - работни или календарни, и ми казаха календарни, ги заплаших със сезиране на КЗП и ми върнаха одмах парите, без да се налага да чакам 30 работни дни за това! Освен това, след 30-те дни тече и 15-дневен срок за възражения!

Не можели да ми ги върнат, защото съм ги била платила ДОСТА ОТДАВНА? Какво викам, ги направихте тия пари, изядохте ли ги? Ставаше дума да ми върнат предплатеното за ноември и декември, не че им искам неустойки за прекъсванията!!!

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   15-10-09 15:20

Казах им директно: Дайте ни шанс да поработим с конкуренцията! А те - а знаете ли какви неща можем да ви кажем за конкурентите ни!

Стига сте ме изнудвали, им казах, и това в офиса пред смаяните нещастници, дошли да си платят кабелната телевизия...

Re:
Дата:   15-10-09 15:26

Ехх, аз кандидатствах при тях за работа на длъжността Мениджър корпоративни клиенти, ама там е по-различно разбира се, защото клиентите са други [smilie5]

Re:
Дата:   15-10-09 15:31

Lalinda написа:

>
> На лични мога да ти разкажа доста пикантерии от общуването ми с
> тях и начина им на обработка на клиентите, които дръзнат да се
> оплакват!
>

Да знаеш колко ми пука как се отнасят към клиентите си дето се оплакват!!! [smile] [smilie25] [smilie18]
Хайде некой да дръзне да дойде да ме обработва... [smile] [smilie25] [smilie18]

Просто от тук нататък, както казва иПончето - у лево [smilie19]

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/advk8251.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/peel6630.JPG

Re:
Автор: asahi   
Дата:   15-10-09 15:31

Ако имам проблем ще викам Лалинда. Дано не се налага, щото обмислям едно договорче с Мегалан.

Re:
Дата:   15-10-09 15:34

Един глупендер (няма да споменавам име) още мисли, че е фактор в Сф, ама при такова обслужване много скоро конкуренцията ще го издуха... [smilie19]

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   15-10-09 15:36

Аз има бях клиент откакто съществуват. Юли месец нямах интернет почти 15 дни. Обаждах се всеки ден по 3-4 пъти,пуснах жалба,на която получих отговор едва миналата седмица. В нея пише,че е вярно че съм нямал интернет и ми приспадат 4 лева от следващата месечна такса. Смешници. Аз дадох сигурно 20 лева да звъня по телефон ,за да си искам интернета,за който съм платил. Следващия месец също започнах без интернет. Пак започнах с обажданията,но на 5-6 август просто се включих към друга фирма,а Евроком дори не ги уведомих. И представете си наглостта на идиотите: преди две седмици ми се обаждат и ми казват,че съм имал да плащам за оловината месец август,защото той бил започнал и не можело да се прекъсне интернета без да се плаща. Аз и се изсмях и и казах на жената,че аз обаче си го прекъснах без да плащам и заторих телефона.

Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   15-10-09 15:41

asahi - у Шопланд с Мегасрам няма да сбъркаш. Аз бях маса време с тях, не ми се е налагало да звъня... само веднъж нямах нет, обадих се по тел и ми казаха, че правят нещо, ама до половин час ще имам... След 5 мин дойде. Стабилна работа! Няма ядове! Сега съм на един френд на мрежата, ама е голям офлюх нета, ма плащам наполовина...

Re:
Автор: egoucm   
Дата:   15-10-09 15:42

махнах им кабелната и аз миналия месец и съм си само на мегалан - тв+нет, да се спасяват
[smilie23]

Re:
Автор: vinse   
Дата:   15-10-09 15:44

Доставчика ми мисля, че взима нет от Софийска кабелна компания (СКК). Вече може би 5 години как съм се вързал към тях и съм забравил всякакви АДСЛ, "евроком 5 в 10" и всякакви подобни глупости [smilie18] Връзката дропи много рядко (аз успявам да хвана 1-2 пъти в месеца дроп за по 10-20 минути), да не говоря, че тия които връзваха суичовете явно си разбират от работата и за времето откакто съм пуснал нета (5 години) нищо не е горяло а светкавици са падали буквално в двора ми [smilie5]
Единствения недостатък е че при мен нета е малко скъп - 30 кинта, докато в софето същите скорости са 5 кинта по-евтини ама абсолютно щастие нЕма - само рЕдко [smilie5]

Re:
Автор: 798099   
Дата:   15-10-09 15:48

asahi, на прав път си! МЕГАЛАН са наистина едни от най-добрите в София в момента. За съжаление, в моя квартал са недостъпни. ЕВРОКОМ са окупирали всичко още с кабеларката. Хем са пълно дърво, хем не пускат никого да припари.
За тия няма ли КЗК?! Толкова оплаквания са направени, а нищо. Явно, добре си плащат на когото трябва...

Re:
Автор: pmartinov   
Дата:   15-10-09 16:10

До края на месеца съм с Евроком и ги махам [smilie23]

Вече имам много по-добри алтернативи !

Никога повече [smilie23]

Re:
Автор: chill   
Дата:   15-10-09 16:17

За около 6-7 години с Евроком ми е прекъсвал интернета 2-3 пъти, като единия път аз бях разменил тап със сплитър, а другите пъти май разни бракониери се бяха навързвали по кабелите.
[thankyou] [thankyou] [thankyou]

Железни са!
(Така де, отначало бях с CableBG, и после ЕК ги купиха).

Публикацията е редактирана (15-10-09 16:19)

Re:
Дата:   15-10-09 17:16

Мизерниците сигурно четат ФФ, пуснаха ми нета![smilie5]

Баси, ако аз им бях началник, до сега да бяха издухали супата![smilie5]
Ама какъвто началника, такива и подчинените! [smilie9]

Re:
Автор: marchello   
Дата:   15-10-09 17:36

а защо не четете договорите, преди да ги подписвате? [smilie11]

Re:
Автор: MorelloBlossom   
Дата:   15-10-09 18:56

Е, те да бяха само Евроком.
Половината доставчици на нет сигурно са така. Особено по кварталите, дето няма голям избор (да не кажа никакъв). При мен преди година бяха само БГ-Мрежа и КейбълТел. Незнам за Кейбъл-а, ама БГ-Мрежа са мноооого зле! [smilie23] Добре че се махнах.
Въобще има от какво да се оплаче човек.

Re:
Автор: fisk   
Дата:   15-10-09 19:59

Vinsent, това е като да си купиш телефон, с намерението качествено да фотографираш/ гледаш филми/ и да спамиш във фото-форума. ка ше стане таа раота [smilie11]

Re:
Автор: GOSPODIN   
Дата:   16-10-09 12:03

Ако имате в квартала NET1 - пробвайте.
Кабелната с 80 канала е 15.90 , а нета е по лан кабел (не са по един кабел с модем, както останалите)
От 6 месеца се отказах от Евроком и съм в НЕТ1 и съм без прекъсвания. Оптика имат до всеки вход.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   16-10-09 12:12

Във входа имам Нет1 и Мегалан. Доскоро мислех да си пусна от Нет1 нет+тв, обаче завчера ми гръмна вехтия телевизор. Купих си вечерта един тв-бокс с аналогова и цифрова възможност за приемане. Сега имам 5 дигитални програми на монитора на компа и никакво време да ги гледам. Мегалан ще ме спечелят.

Re:
Автор: GOSPODIN   
Дата:   16-10-09 12:15

asahi, и Мегалан са много добри.[smilie24]

Re:
Автор: samara   
Дата:   16-10-09 12:19

... ако знаете КейбълТел каква трагедия са [smilie21]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.