Автор: Lalinda
Дата: 15-10-09 15:18
Вчера прекъснах предсрочно договора, който имахме с тях и предплатената услуга до края на декември т. г.
След около час разправии и заплашване с това, че се обърна към КЗП, ми върнаха парите за услуга, която тепърва трябваше да ползвам!
За периода от 1 юли м. г. до вчера сме имали ДВАНАДЕСЕТ ПРЕКЪСВАНИЯ, които са били отстранени най-малкото на втория ден!
На лични мога да ти разкажа доста пикантерии от общуването ми с тях и начина им на обработка на клиентите, които дръзнат да се оплакват!
Прочее, в жалбата пише, че се разглеждала в рамките на 30 дни. Като ги попитах какви - работни или календарни, и ми казаха календарни, ги заплаших със сезиране на КЗП и ми върнаха одмах парите, без да се налага да чакам 30 работни дни за това! Освен това, след 30-те дни тече и 15-дневен срок за възражения!
Не можели да ми ги върнат, защото съм ги била платила ДОСТА ОТДАВНА? Какво викам, ги направихте тия пари, изядохте ли ги? Ставаше дума да ми върнат предплатеното за ноември и декември, не че им искам неустойки за прекъсванията!!!
|
|