Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Утре еко акцийка с чайче на НДК
Автор: Shtrak   
Дата:   23-10-09 15:20

Глобалният ден на климатичното движение "350" (350.org) ще бъде отбелязан за първи път у нас в инициатива на българската Коалиция за действия срещу промените в климата и WWF.

В събота, 24 октомври, от 11 ч. до пилоните на НДК, десетки хора ще изпишат с телата си числото 350 за масова снимка.

Според последните научни изследвания 350 са броят частици на милион (ppm) - максималната безопасна концентрация на въглероден диоксид в атмосферата на Земята.

В момента тази концентрация е по-висока - около 390 ppm, т.е. в един милион части въздух се съдържат 390 части CO2, което води до изменения в климата.

По време на акцията в София българските организатори ще приготвят и 350 чаши топъл чай, които символизират затоплящата се планета и необходимостта от спешни действия.

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   23-10-09 15:22

А в чайчето ще има ли психотропни, токсични или тератогенни химикали? [smilie8]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   23-10-09 15:22

Ако продължават да правят такива събития в почивни дни, преди 12:00ч. няма да пожънат особен успех, поне според мен [smilie23]

Иначе и аз го видях това в нета, и ми се стори интересно, ама в събота в 9ч. няма да стана...

Re:
Автор: djogata   
Дата:   23-10-09 15:26

Лалинда да ходи да им се развика защо не са си почистили околоблоковите пространства

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   23-10-09 15:53

Искам мотор дето да дига 350

Re:
Автор: bleki1   
Дата:   23-10-09 16:01

Да не обиждам никого, но това еко организациите са едни от най-големите рекетьори на планетата.

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   23-10-09 16:43

Блеки не ни обиждаш споко.

[smilie7]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   23-10-09 19:56

Между пенсионери:
- Знаеш ли, оня чай с бром, дето ни го даваха едно време в казармата, започна да действа!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Shtrak   
Дата:   23-10-09 20:41

ха ха лелко, разсмя ме[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.