Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за хората, възпитанието, средата ли, знам ли...
Автор: garry   
Дата:   09-10-09 02:10

Ми към 12 се прибира жена ми от фирмено парти с такси. Идва и вика уфф няма ми телефона, май остана в таксито. Звъня настойчиво и - нищо.
След малко звъни тя и се обажда шофера и казва че телефона е в колата, ама ако иска веднага ще трябва да му плати пътя обратно или ако не- да чака до утре когато има път насам. Човека дойде, платихме му 100 крони /4евро/ и бай-бай.
Аз не вярвах че някой може да ти върне телефона при положение че нямаш ни номер на кола, ни касов бон, ни даже знаеш каква е колата.
ААА, действието се развива в Прага дето е пълно и с туристи и с таксита, а чешките бакшиши са същите като в България.

[beer] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   09-10-09 02:13

браус за човека [smilie24] [smilie6]

Re:
Автор: BlueHello   
Дата:   09-10-09 02:19

На мен скоро ми се случи съвсем същото.
Разликите са само две - валутата (левчета(10) и страната (БГ)! [smilie21]

Re:
Автор: anete   
Дата:   09-10-09 02:43

И на мъжа ми му върнаха телефона преди година. Дали шофьорът беше свестен човек или защото беше изпратен по заявка и винаги може да се разбере в коя кола е изпуснат телефона - не знам. Затова само ще кажа - браво на таксиметровия шофьор ! Дано има повече такива хора !

Re:
Автор: мара   
Дата:   09-10-09 08:15

дано има, да. и нека са толкова много, че такива неща да не са новини, а просто естествени неща[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: boni   
Дата:   09-10-09 08:24

Една сутрин карам детето на училище и 15 мин след като си тръгнах ми звъни ГСМ-а. Гледам - номера на детето. Вдигам, а отсреща мъжки глас казва, че е намерил ГСМ-а пред училището и е набрал от запаметените номера моя, защото пише "тати".
Оказа се, че нашия заплес си изтърсил ГСМ-а като слизал от колата, намерил го родител на друго дете и дори човека ме изчака да се върна до училището....

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   09-10-09 09:52

[smile] Хубава тема

[smilie24] [beer]

Re:
Автор: nikita_9   
Дата:   09-10-09 11:03

И аз един ден намерих пред блока на пейката GSM и портмоне. Първоначално не разбрах на кого е, за това се разтърсих из номерата в телефона и звъннах на "тате". Оказа се, че е на едно от децата от съседния вход. Съседа слезе и от благодарност ми даде няколко лева да се почерпя [smilie5]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   09-10-09 11:36

На мен са ми връщали портфейл и аз съм връщал, вскичко е ОК...! [smilie24]

Re:
Автор: e-mil   
Дата:   09-10-09 11:52

Преди 5-6 години тук в София, си бях изгубил портфейла - неизвестно къде. И на всичкото отгоре, тъкмо си бях сменил GSM номера - малко хора знаеха новия. На другия ден ми звъни някакъв таксиметров шофьор с когото съм се бил возил. В портфейла имало стара визитка от предишна фирма. Човекът звъннал там (а тя е в друг град), дали му новия ми GSM и дойде с колата до квартала ми за да го донесе. Парите и лични документи в портфейла не бяха пипнати.

А таксито го бях хванал на улицата - нито фирма помня, нито номер. Направо си заслужи бутилка уиски и пакет ядки.

Re:
Автор: feliz   
Дата:   09-10-09 12:25

Това с такситата и телефоните ми се струва съвсем нормално.[smilie8] Кой знае колко телефона месечно се забравят/губят в такси. Шофьора няма да ги колекционира я. [smilie5]
...или да се занимава да ги продава?![smilie8]

Re:
Автор: fateful   
Дата:   09-10-09 15:42

Taxi Panic Attack [smilie5]

what a nice job! [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.