Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Квартал или център?
Автор: мимолета   
Дата:   02-10-09 22:21

Къде бихте живяли и защо там? Говоря най-вече за столицата, но се отнася респективно и за всички по-големи градове.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slav4cho   
Дата:   02-10-09 22:24

аз живея във варна в широк център и ми е добре но в самия център е лудница

Re:
Автор: asenr   

на село

Re:
Автор: 2nYo   

Ако можех да избирам, за столицата - никъде !
По-далече !

Re:
Автор: ivenchev   
Дата:   02-10-09 22:26

На село ... [smilie24]

Re:
Автор: мара   

бе аз съм в заварено положение и не се оплаквам-къща в широк...ми май даже и идеален център. с двор. па и бачкам на същото място, та с трафика нямам проблем...

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   

На село. [smilie24]

Ако трябва все пак да е в града - няма значение (само да е на тиха уличка, в близост до парк и денонощен магазин).

Re:
Автор: tan4o   
Дата:   02-10-09 22:27

В Русе, живея на центъра, мястото си има плюсове и минуси. Най-голямият плюс е че гледам към реката, няма такава гледка и за нищо не си я давам!От друга страна е по-натоварено, повече движение.Аз лично бих живяла извън Русе, в къща, но бих си запазила апартамента на центъра![smile]

Re:
Автор: Onakava   
Дата:   02-10-09 22:39

Далеч от шум, задръствания, клаксони, линейки, аларми и прочее мръсотии, да мога да си паркирам отпред и да са ми близо доктора и училището. Обичам големите градове, ама ритъмът им ме побърква.

Re:
Автор: Safira   
Дата:   02-10-09 22:45

Ами, аз съм в центъра на столицата. Хубавото е, че няма съседи - голяма къща с огромен двор, но ако зависи от мен - друга столица [smilie5] Което ще се и уреди рано или късно [smile]

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   02-10-09 22:50

Западен Парк - [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Просто няма по-добро място за живеене в София, напримерно северната му част.

Re:
Автор: Блясък   
Дата:   02-10-09 22:55

размечтах се...... [cool]

Re:
Автор: fisk   
Дата:   02-10-09 23:04

Санта Моника или Римини [smilie2]

Re:
Автор: vladimir666   
Дата:   02-10-09 23:18

Квартал. Зад всеки блок има градинка. Тротоара пред входа ми е 6 метра без коли по него, място за паркиране колкото искаш, по - чист въздух, спокойно, по - евтини магазини. Детска градина 2 мин, училище 3 мин разстояние.

Ама то май всеки където си е свикнал.

Иначе, ако имах пари бих си взел къща в някое близко до София селце.

Re:
Автор: danbi   
Дата:   02-10-09 23:27

предпочитам да живея на село.
работата ми е такава, че и на село мога да я върша.

Re:
Автор: autosvet   
Дата:   02-10-09 23:33

Абе така кат о се замисля моето място е идеално - квартал до центъра, суер маркета е пред нас, кръчмата също, пазара е на две минути, една голяма градинка срещу супера, на края на блокка е училището, зад него друга голяма градинка, до нас затревено футболно игрище, паркинг, две детски градини едната на 3 другата на 4 минути (не че има кой да водя там де), Работата ми е на 15 минути пеша. СУ-то на 25 пеша, Орловият мост и той. Адамса и Фенса на по 20. Всичко е 6 само дето не е къща, а панелка ...

Re:
Автор: next_time   
Дата:   02-10-09 23:38

Имам апартамент до НДК - отврат голяма.Имам и къща над панорамен път - същата отврат, но по други причини.

Ако имах избор бих живял на хотел цял живот.Никакво обвързване, закуска, всеки ден нови чаршафи, гладене и пране няма сметки за парно, ток, интернет, не правиш ремонти.И за всичко това просто си плащаш някаква символична цена.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   03-10-09 00:00

Ох, преди петнайсетина години ми попадна един тест в Пари Мач, в който имаше подобен въпрос със следните отговори:

1. Да живея в Париж и работя в предградията.
2. Да живея в предградията и работя в Париж.
3. Да живея в предградията и работя в предградията.
4. Да живея в Париж и работя в Париж.
5. Да живея в Париж и да не работя.

Избрах последното.

Изобщо, за себе си установих, след първите четири години, прекарани в особено голям град, че се чувствам най-добре в голямата блъсканица.

Иначе роднините ни, които живееха в родната къща на майка ми на Графа и Луи Леже, ни завиждаха, че живеем в Дружба, най-вече заради това, че можеш да напазаруваш с едно излизане и с редене на една опашка!
[smilie24]
Като ходехме у тях с преспиване, изобщо не можехме да заспим от люлеенето на кооперацията от трамвая - последния след 1, първия - към 4 сутринта.

Ей го на, и езерото е по-близо, отколкото Борисовата до тях, пък и е по-просторно... и особено тихо, и денем, и нощем. От едната страна имаме гледка към Витоша и Лозенската планина, от другата - към Стара.

Къщата ни пък е в Балкана, на съвсем тихо място, ако не се броят тримерите за трева, лаят на няколко бретон шпаньола и кукуригането на петлите...

Но когото и да питаш, ще ти каже, че в неговия квартал му е най-добре. Някакси и аз не си представям тепърва да се емна да живея на Шишман (дори роднините ни ни го напуснаха) или пък в Надежда и Банишора... Някои пък ще ви кажат, че в Сухата река е най-добре...

Re:
Автор: asahi   
Дата:   03-10-09 01:06

Центърът не е най-важното нещо. Други неща са интересни:
-удобен транспорт. Метрото е +;
-близост до бързи транспортно артерии;
-и все пак да е тихо;
-парк наблизо;
-без цигани;
-да паркираш лесно;
-чист въздух;
-близки евтини магазини;
-детски градини и училища;
-болници или поликлиники;
-гледка към нещо приятно..

... ей такива работи.

Re:
Автор: Princess_Lia   
Дата:   03-10-09 01:24

Този път като Лалинда - обичам блъсканицата. Иначе център, ако работата е в центъра, или поне МНОГО удобен транспорт до работата (метро), и задължително гараж. Ако може къща с двор, ако не - поне голяма тераса на висок етаж. Сега ме побърква паркирането, понякога по 20 мин се въртя да търся място.

Re:
Автор: svetalcho   
Дата:   03-10-09 02:12

Аз обичам навалицата. Ако можех бих живял в центъра на центъра на голям град.

Re:
Автор: filadendron   
Дата:   03-10-09 02:42

Живял съм и в центъра и в краен квартал, всичко си зависи от мястото в квартала има хубави и кофти места както в и центъра. Аз в момента съм на супер добро място в квартал и не бих се преместил, особено след новите магистрали които строят около нас :) и че в момента не ми липсва нищо от което имам нужда. Всичко важно ми е на 2 мин път...

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   03-10-09 03:19

Живея в центъра на София и в лятната ми резиденция в Лозенец. Най-обичам да живея в хотел "Звездоброй"

Re:
Автор: novi4ok   
Дата:   03-10-09 03:59

В село на 30-60 км. от столицата. Или в малко градче на 200+ км.
Само да можех да се измъкна от скапаната София... [smilie9]
Само не ме разбирайте погрешно - София е/беше прекрасен град през 80-те. Сега е такава паплач и простотия, че ми се реве.

Re:
Автор: artery   
Дата:   03-10-09 05:07

за мен най-доброто място е къща на брега на море/езеро/океан на 20-40км от големият град.. london-rochester примерно.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.