Автор: Lalinda
Дата: 03-10-09 00:00
Ох, преди петнайсетина години ми попадна един тест в Пари Мач, в който имаше подобен въпрос със следните отговори:
1. Да живея в Париж и работя в предградията.
2. Да живея в предградията и работя в Париж.
3. Да живея в предградията и работя в предградията.
4. Да живея в Париж и работя в Париж.
5. Да живея в Париж и да не работя.
Избрах последното.
Изобщо, за себе си установих, след първите четири години, прекарани в особено голям град, че се чувствам най-добре в голямата блъсканица.
Иначе роднините ни, които живееха в родната къща на майка ми на Графа и Луи Леже, ни завиждаха, че живеем в Дружба, най-вече заради това, че можеш да напазаруваш с едно излизане и с редене на една опашка!
![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
Като ходехме у тях с преспиване, изобщо не можехме да заспим от люлеенето на кооперацията от трамвая - последния след 1, първия - към 4 сутринта.
Ей го на, и езерото е по-близо, отколкото Борисовата до тях, пък и е по-просторно... и особено тихо, и денем, и нощем. От едната страна имаме гледка към Витоша и Лозенската планина, от другата - към Стара.
Къщата ни пък е в Балкана, на съвсем тихо място, ако не се броят тримерите за трева, лаят на няколко бретон шпаньола и кукуригането на петлите...
Но когото и да питаш, ще ти каже, че в неговия квартал му е най-добре. Някакси и аз не си представям тепърва да се емна да живея на Шишман (дори роднините ни ни го напуснаха) или пък в Надежда и Банишора... Някои пък ще ви кажат, че в Сухата река е най-добре...
|
|