Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Хитлер и дяволът (тема за демони)...
Автор: Amigo   
Дата:   01-10-09 10:51

Откриха договор между Хитлер и сатаната в Берлин [smilie8]

Контрактът датира от 30 април 1932 г. и е подписан с кръвта на двете страни. Контрактът на фюрера със сатаната е намерен в стар сандък сред руините на изгорял дом в покраинините на Берлин. Как е попаднал там, не е ясно. Засега документът се намира в градския исторически институт. Текстът е силно повреден, но все пак може да бъде прочетен. Според него дяволът предоставя на Хитлер почти неограничена власт с условие тя да бъде използвана само за правене на зло. В замяна фюрерът обещава да даде душата си след 13 години.
«…Господарю и Владико, призовавам ви за свой Бог и обещавам да ви служа докато съм жив, и от сега нататък се отричам от всички, от Иисус Христос, и Мария, и от всички небесни светии, и от църквата, и от всички деяния и молитви към нея, като обещавам да ви се покланям и служа, както и да причинявам възможно повече зло, на всеки възможен човек, и от чисто сърце се отричам от миропомазването и кръщението, и от цялата благодат на Иисус Христос, и в случай, че искам да се обърна, давам във ваша власт моята душа и тяло, моя живот, все едно съм я получил от вас и ви я преотстъпвам навеки, без никакви намерения да се разкайвам за това …» Подписано с кръв: «Адолф Хитлер».

Четири независими експерти са изследвали документа и са стигнали до извода, че подписът на Хитлер е действителен. Според тях, дяволският подпис съвпада с онези, открити от историци до този момент. “Убедена съм, че документът е истински”, заяви доктор Грета Лайбер, изучаваща различните документи, сключени с дявола. [smilie8]

Между другото в някои теми тук съм споменавал за една много интересна книга в 2 тома, писана от българския психиатър Добран Гарвалов преди няколко десетилетия ("Социална психопатология"). Според сведения, пише психиатърът, дяволът се явявал на много хора и изкушил мнозина, като сключил договори с тях, че ще им даде богатство, голяма власт на земята или магически сили, но в замяна те ще му предоставят душата си. Пак според него в Парижката национална библиотека се пазят много такива договори, подпечатани с „нокътя на дявола” и подписани с кръвта на „новопокръстения”. От своя страна рогатият пък слагал своя „печат” на някое място от тялото на продалия душата си, като то ставало нечувствително завинаги и при убождане не пускало кръв. Инквизицията между другото така проверявала дали има договорче - комисия събличала чисто гол подозрителното лице и ако откриели по тялото някакво петно, завързвали очите и забождали сребърна игла там. Ако нямало никаква реакция на болка, това означавало, че това е "печатът на дяволя" и се вземали съответните мерки. [smilie8] [smilie5]

Има 2 интересни филмчета - The Nazis Occult Power и The Occult Power of the Third Reich - изгледайте ги, май ги има с превод в Замундата. [smilie6]

Още материал по темата:

Нещо невероятно се случи неотдавна и в Бразилия

- Това беше като кошмарен сън, - казва Марио Джуртадо, 46-годишен бизнесмен от Рио-де-Жанейро. – Още ме болеше глава: предната вечер се «почерпих» баш както трябва с някакъв непознат в местния бар, а а посреднощ ме събуди звънът на телефакса, който стои на масичката до леглото ми.

След минута той «изплю» някакъв документ. Оказа се дубликат от договора ми с дявола, съставен на съвременен език и явно подписан от мен. В него се казваше, че в замяна на богатство и успех в бизнеса аз ще дам на владиката на ада моята безсмъртна душа. Отначало реших, че някой прото е решил да се помайтапи с мен. "

Когато Марио свършил с четенето от листа хартия се «изстреляли» огнени лъчи. В един миг спалнята се запалила, а след това пламъкът обхванал цялата къща. Собственикът някак си успял да позвъни на пожарната и след това напуснал вилата. Но, въпреки паниката и бъркотията, договорът останал в ръката му.

Пожарникарите се оказали безсилни пред адския огън и скоро от къщата останали да тлеят само въгленчета.

- Вилата е направо дреболия, - заявява Марио днес. – Тя беше застрахована за доста голяма сума и аз даже спечелих от това. Но как да скъсам договора с дявола? Ето в какво е проблемът... Алкохолът ме бутна в пропастта.

Марио Джуртадо казва, че не се радва на неочаквано придобитото богатство. Нощем го мъчат кошмари, преследват го мисли за предстоящото вечно пребиваване в ада и сега търси начин да разтрогне договора с дявола.След не дълги размишления той стигнал до извода, че посланикът на Преизподнята, както станало ясно, е онзи същият непознат, с който пили в бара.

- Очите му горяха като главни, той буквално ме хипнотизираше, - спомня си Марио. – Този тип ме черпеше чашка след чашка докато буквално спрях да мисля. Помня, че му споделих мечтата си да стана най-богатият човек в страната. Той каза, че това може да стане лесно, но по малко необичаен начин. И тогава ми бутна някакво листче, на което е бил написан дяволският договор. А аз, като последен идиот, си боцнах пръста и се подписах с кръв. Пияна глава, какво да разправям!

Марио Джуртадо сега се къпе в пари: освен че получил камара пари от застраховката на вилата, но и каквото и да подхване му носи пари, постоянно печели на лотарии, а собствениците на казината са готови да му платят само и само да не играе.

Но Марио е готов да даде всичките си богатства само и само да спаси душата си и да скъса договора с дявола. Той моли за помощ черните, белите магьосници и учените. Но засега никой не е готов да му помогне

[smilie8]

Мистерия! Демон се вселил в девойки, вилнее в България

Чували сме какви ли не истории, смразяващи разкази на „очевидци” или мистерии, които се носят от уста на уста. И все се чудим да вярваме ли? Повечето от нас махват с ръка и казват, че това са врели-некипели. Дали обаче е така? Възможно ли е всичко страшно и необяснимо, което ни се случва, да е плод на висша сила? Истина ли е, че съществуват демони, които се вселяват в човек и го карат да полудява. Дали всички тези хора от черните хроники, които изведнъж превъртат и изколват цялото семейството, всъщност не са обладани от зли демони?

Това не е сценарий за поредния блудкав трилър. Демоните съществуват, откакто свят светува, сведения за тях черпим не само от Библията, но и от съвременни източници. Нямате си и представа колко форуми има из интернет за демонология или екзорсизъм – вътре са описани случки на хора, преживели срещи с различни адови изчадия, ритуали. В последния брой на в. „Стандарт” четем две смразяващи истории за източния демон Велзевул.

Изклала всички кокошки и изпила кръвта им Велзевул (наричат го още Белзебуб, Баелзебуб, Веелзевул) е един от най-висшите демони, стои много високо в йерархията и е най-неконтролируемият. Именно той се вселил в млада девойка от благоевградското село Марулево. Момичето изведнъж започнало да се държи странно и да говори на санскритски. Облаганата подивяла, искала да си пререже вените, изклала всички кокошки и започнала да пие кръвта им. Родителите повикали духовник с надеждата да прогони злия дух. Веднага щом отчето започнал да чете псалмите, момичето започнало да се гърчи и да псува ту на български, ту на санскритски. Добре, че била вързана, иначе щяла да прегризе гласните струни на божия служител.

Часове наред попът не могъл да пребори демона с молитви, а когато го запитал кой е и какво иска, устата на девойчето промълвила „Белзебуб“. Отчето веднага разбрал, че си има работа с един от най-злите демони. Едва привечер изчадието адово напуснало тялото на момичето.

Чувала гласове, които шепнели името Велзевул

Подобен е случаят и с девойка от Русе, чието семейство членувало в протестантска църква. На момичето било казано, че трябва отново да се покръсти и когато това станало, тя изпаднала в шок и се сринала психически. Развила фобия, не искала да излиза навън и постоянно чувала гласове, които шепнели името Велзевул. В нервен пристъп момичето за малко да заколи собствената си майка. Местен свещеник обяснил, че препокръстването в случая било нож с две остриета за девойката.

Според екзорсисти Велзевул вилнее през есента. Докато обаче католиците владеят много методи за справяне с демоните и злите сили, източното православие не познава молитви за прогонване на дявола. Поне не официални. Единствено свети Киприян е писал псалми и само те помагат на обладаните.

Господарят на мухите

Името Велзевул идва от древноеврейски и означава „принцът на демоните“, наричан е по-често Господаря на мухите, Повелителя на мухите, Принца на мухите (Beel – „господар“, „принц“, а Zebub – муха). Затова и казват, че се появява под формата на муха или рояк грозни мухи, които разнасят зловоние. Той трудно се призовава и още по-мъчно може да бъде овладян. Екзорсисите изпитват страх, щом чуят, че си имат работа с него.

Макар българите да не сме едни от най-вярващите, по форумите настървено се дискутират демонологични теми, търсят се съвети за правене на магии, за призоваване на зли демони. Велзевул също се „търси”. „Много от тези, дръзнали да го призовават и да работят с него, са умирали от задушаване или апоплексия (мозъчен удар). Аз лично него не съм призовавала, той е един от най-трудно управляваните. Един от висшите.

[smilie8] [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   01-10-09 10:52

аман от дивутии [smilie23]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   01-10-09 10:55

Яз кви магий знъм .....[smilie5]

[smilie18]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   01-10-09 10:55

Сега е ред да открият такъв и между Сталин и Сатана,ако вече не е открит и обявен за секретен...по познат съветски обичай...[smilie25]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   01-10-09 10:57

Нали обявиха СССР за империята на злото, а Сталин за Сатаната... От тази гледна точка Хитлер наистина има договор с него... От 1938 година... [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   01-10-09 10:58

[smilie5] [smilie5] Само че на Сталин договора КГБто още го крие [smilie18] [smilie18]
Джийзъсе, ти кат не ги разбираш тез работи, глей си там кампютрите [ezik] [ezik]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   01-10-09 11:11

вие се шегувате и не вярвате, но само стискайте палци Белзебуб да не ни налази, че си *бало майката...

Re:
Автор: El_Fuego   
Дата:   01-10-09 11:13

В духа на темата:

Как се познава, че една жена е магьосница?
Ако, когато си вдигне ръцете, циците ѝ изчезнат.

Re:
Автор: next_time   
Дата:   01-10-09 11:23

Много е яко - никои не вярва в бога или дявола, но вярва че силата на Хитлер е дело на един от двамата или и на двамата.[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Тед   
Дата:   01-10-09 11:37

Автор: Amigo

Да ти се включа из темата.
За договора - дай да го видим, пък може да го обжалваме в съда, т.е. ще го разтрогнем и така ще освободим Хитлер от задълженията.

То така и така не е сигурно дали е умрял и към настоящия момент.... но за това друга тема ще пуснеш.

За Хитлер умело се крият много неща. Като идеологията (набляга се на антисемитзма, нацизма и ко ли не).

Например никъде не го пишат защо е преследвал евреите. Знаете ли защо - защото ако го напишат - последователите ли му ще се умножат.

Отделно голяма тема се повдига дали е имало сапун или това е сценарий, за да може да създадат Израел - видете ли те са трепани, на сапуни и дайте им държава - Чърчил обявява Израел.Арабите - никога -за тях това не е и няма да бъде държава.Някой си купил земя и изведнъж обявяват нова държава.
Вижте лагерите, мрежата, газовата камера, очевидци и т.н.
Наскоро преди няколко години немски професор по история го лишиха от препод. права и го осъдиха, затова че твърди, че е нямало сапуни.Били са преследвани, но сапуни е нямало.
Като цяло бая народ е измрял в таз война...кой на сапун, кой от бомба, куршум и овъглен.

Защо не е преследвал цигани, негри или някакви други. Все пак чистата раса е много далеч от тях.

Хитлер си е бил щур. Вярвал е в такива работи.
Дори преди да падне Берлин, е наврял сумати народ в метрото и е решил да ги издави и така да предизвика края на света или идването на Сатанаил или каквото там черно си поискате.

Голяма е била битката за неговите учени и техните разработки. Който навремето ги е имал ....Затова са се изпотрепали и американци и руснаци и англичани.Да вземат учените.

Ако Хитлер бе направил тогава атомната бомба, а той е бил на крачка от това, щяхте да марширувате с пречупени кръстове.

Re:
Автор: next_time   
Дата:   01-10-09 12:03

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Например никъде не го пишат защо е преследвал евреите. Знаете ли защо - защото ако го напишат - последователите ли му ще се умножат.

Тед и без да го пишат те тия се множат

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   01-10-09 12:07

Защо не е преследвал цигани, негри или някакви други.

Преследвал ги е....

Re:
Дата:   01-10-09 12:23

Темата се сериозна, бтв [cool] [smilie8] Само Тед е взел сериозно отношение по нея засега [smilie8] [smilie6]

Re:
Дата:   01-10-09 12:23

Преследвал е и циганите и всички,които не са били чисти арийци,защото е смятал останалите за непълноценни раси.Даже ги е бил разпределил...коя раса е подходяща за слуги и коя за тор.

Re:
Автор: tofo   
Дата:   01-10-09 12:35

Преследвал е дори и славяните. Ама от всички преследвани, еврейците са сколасали да продадат факта по най-високата тарифа. Даже го продават още, май ...[smilie5]

Re:
Автор: tonal   
Дата:   01-10-09 13:10

Ааа хитлер бил оноден от сатаната, [smilie10]
Се чудех що ми напомня малко на дим-дукофф [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   01-10-09 13:10

До 60-те години изобщо не се е говорело за холокост. [cool] След това другарите с шапчиците са решили да направят далаверата. Има една книга от Норман Финкелщайн "Индустрията на холокоста". [cool] Иначе Хитлер е слагал славяните на последно място от европейците. [cool]

Re:
Дата:   01-10-09 13:14

Amigo, това за славяните е вярно, добре че не сме славяни:)))

Re:
Дата:   01-10-09 13:15

абе не сме, ама ни водят за такива [smilie3] [smilie5] пък и сме малко мешана скара [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   01-10-09 13:16

Ама Хитлер не ни е водел за славяни, той си имал някакви негови теории дето ги покриват след това...

Re:
Дата:   01-10-09 13:31

ежко,докато бяхме в соц.лагера,за нашите нагаждачи беше въпрос на чест да се пишем славяни,но нито учените преди девети,нито тези след края на експеримента на наш гръб,не са приемали тази теория.За всички сериозни учени ние сме си българи и понеже няма генетично чисти нации,то имаме и малко славянско в кръвта си и още кой знае какви гени...[smilie25]

Re:
Автор: steeens   
Дата:   01-10-09 13:33

За дяволския подпис не разбрах само на кого е?
На Морган,Ротшилд или Рокфелер?[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24]

Re:
Дата:   01-10-09 13:35

И тримца са големи гяволи...[smilie18]

Re:
Автор: johnny_fx   
Дата:   01-10-09 13:37

Amigo темата е сериозна, ама форума не е. [smilie3]
Така че е безпредметно обсъждането на таквизи работи тук. Бегъл поглед върху другите заглавия и мишката отива към X-чето.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   01-10-09 14:12

"... да псува ту на български, ту на санскритски..."
[smilie7]

Интересно кой в село Марулево владее санскритски, та е разбрал псувните на обладаната от Велзевул девойка?

А, Амиго, какво казват професорите ти по социална психопатология?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.