Автор: Amigo
Дата: 01-10-09 10:51
Откриха договор между Хитлер и сатаната в Берлин
Контрактът датира от 30 април 1932 г. и е подписан с кръвта на двете страни. Контрактът на фюрера със сатаната е намерен в стар сандък сред руините на изгорял дом в покраинините на Берлин. Как е попаднал там, не е ясно. Засега документът се намира в градския исторически институт. Текстът е силно повреден, но все пак може да бъде прочетен. Според него дяволът предоставя на Хитлер почти неограничена власт с условие тя да бъде използвана само за правене на зло. В замяна фюрерът обещава да даде душата си след 13 години.
«…Господарю и Владико, призовавам ви за свой Бог и обещавам да ви служа докато съм жив, и от сега нататък се отричам от всички, от Иисус Христос, и Мария, и от всички небесни светии, и от църквата, и от всички деяния и молитви към нея, като обещавам да ви се покланям и служа, както и да причинявам възможно повече зло, на всеки възможен човек, и от чисто сърце се отричам от миропомазването и кръщението, и от цялата благодат на Иисус Христос, и в случай, че искам да се обърна, давам във ваша власт моята душа и тяло, моя живот, все едно съм я получил от вас и ви я преотстъпвам навеки, без никакви намерения да се разкайвам за това …» Подписано с кръв: «Адолф Хитлер».
Четири независими експерти са изследвали документа и са стигнали до извода, че подписът на Хитлер е действителен. Според тях, дяволският подпис съвпада с онези, открити от историци до този момент. “Убедена съм, че документът е истински”, заяви доктор Грета Лайбер, изучаваща различните документи, сключени с дявола.
Между другото в някои теми тук съм споменавал за една много интересна книга в 2 тома, писана от българския психиатър Добран Гарвалов преди няколко десетилетия ("Социална психопатология"). Според сведения, пише психиатърът, дяволът се явявал на много хора и изкушил мнозина, като сключил договори с тях, че ще им даде богатство, голяма власт на земята или магически сили, но в замяна те ще му предоставят душата си. Пак според него в Парижката национална библиотека се пазят много такива договори, подпечатани с „нокътя на дявола” и подписани с кръвта на „новопокръстения”. От своя страна рогатият пък слагал своя „печат” на някое място от тялото на продалия душата си, като то ставало нечувствително завинаги и при убождане не пускало кръв. Инквизицията между другото така проверявала дали има договорче - комисия събличала чисто гол подозрителното лице и ако откриели по тялото някакво петно, завързвали очите и забождали сребърна игла там. Ако нямало никаква реакция на болка, това означавало, че това е "печатът на дяволя" и се вземали съответните мерки.
Има 2 интересни филмчета - The Nazis Occult Power и The Occult Power of the Third Reich - изгледайте ги, май ги има с превод в Замундата.
Още материал по темата:
Нещо невероятно се случи неотдавна и в Бразилия
- Това беше като кошмарен сън, - казва Марио Джуртадо, 46-годишен бизнесмен от Рио-де-Жанейро. – Още ме болеше глава: предната вечер се «почерпих» баш както трябва с някакъв непознат в местния бар, а а посреднощ ме събуди звънът на телефакса, който стои на масичката до леглото ми.
След минута той «изплю» някакъв документ. Оказа се дубликат от договора ми с дявола, съставен на съвременен език и явно подписан от мен. В него се казваше, че в замяна на богатство и успех в бизнеса аз ще дам на владиката на ада моята безсмъртна душа. Отначало реших, че някой прото е решил да се помайтапи с мен. "
Когато Марио свършил с четенето от листа хартия се «изстреляли» огнени лъчи. В един миг спалнята се запалила, а след това пламъкът обхванал цялата къща. Собственикът някак си успял да позвъни на пожарната и след това напуснал вилата. Но, въпреки паниката и бъркотията, договорът останал в ръката му.
Пожарникарите се оказали безсилни пред адския огън и скоро от къщата останали да тлеят само въгленчета.
- Вилата е направо дреболия, - заявява Марио днес. – Тя беше застрахована за доста голяма сума и аз даже спечелих от това. Но как да скъсам договора с дявола? Ето в какво е проблемът... Алкохолът ме бутна в пропастта.
Марио Джуртадо казва, че не се радва на неочаквано придобитото богатство. Нощем го мъчат кошмари, преследват го мисли за предстоящото вечно пребиваване в ада и сега търси начин да разтрогне договора с дявола.След не дълги размишления той стигнал до извода, че посланикът на Преизподнята, както станало ясно, е онзи същият непознат, с който пили в бара.
- Очите му горяха като главни, той буквално ме хипнотизираше, - спомня си Марио. – Този тип ме черпеше чашка след чашка докато буквално спрях да мисля. Помня, че му споделих мечтата си да стана най-богатият човек в страната. Той каза, че това може да стане лесно, но по малко необичаен начин. И тогава ми бутна някакво листче, на което е бил написан дяволският договор. А аз, като последен идиот, си боцнах пръста и се подписах с кръв. Пияна глава, какво да разправям!
Марио Джуртадо сега се къпе в пари: освен че получил камара пари от застраховката на вилата, но и каквото и да подхване му носи пари, постоянно печели на лотарии, а собствениците на казината са готови да му платят само и само да не играе.
Но Марио е готов да даде всичките си богатства само и само да спаси душата си и да скъса договора с дявола. Той моли за помощ черните, белите магьосници и учените. Но засега никой не е готов да му помогне
Мистерия! Демон се вселил в девойки, вилнее в България
Чували сме какви ли не истории, смразяващи разкази на „очевидци” или мистерии, които се носят от уста на уста. И все се чудим да вярваме ли? Повечето от нас махват с ръка и казват, че това са врели-некипели. Дали обаче е така? Възможно ли е всичко страшно и необяснимо, което ни се случва, да е плод на висша сила? Истина ли е, че съществуват демони, които се вселяват в човек и го карат да полудява. Дали всички тези хора от черните хроники, които изведнъж превъртат и изколват цялото семейството, всъщност не са обладани от зли демони?
Това не е сценарий за поредния блудкав трилър. Демоните съществуват, откакто свят светува, сведения за тях черпим не само от Библията, но и от съвременни източници. Нямате си и представа колко форуми има из интернет за демонология или екзорсизъм – вътре са описани случки на хора, преживели срещи с различни адови изчадия, ритуали. В последния брой на в. „Стандарт” четем две смразяващи истории за източния демон Велзевул.
Изклала всички кокошки и изпила кръвта им Велзевул (наричат го още Белзебуб, Баелзебуб, Веелзевул) е един от най-висшите демони, стои много високо в йерархията и е най-неконтролируемият. Именно той се вселил в млада девойка от благоевградското село Марулево. Момичето изведнъж започнало да се държи странно и да говори на санскритски. Облаганата подивяла, искала да си пререже вените, изклала всички кокошки и започнала да пие кръвта им. Родителите повикали духовник с надеждата да прогони злия дух. Веднага щом отчето започнал да чете псалмите, момичето започнало да се гърчи и да псува ту на български, ту на санскритски. Добре, че била вързана, иначе щяла да прегризе гласните струни на божия служител.
Часове наред попът не могъл да пребори демона с молитви, а когато го запитал кой е и какво иска, устата на девойчето промълвила „Белзебуб“. Отчето веднага разбрал, че си има работа с един от най-злите демони. Едва привечер изчадието адово напуснало тялото на момичето.
Чувала гласове, които шепнели името Велзевул
Подобен е случаят и с девойка от Русе, чието семейство членувало в протестантска църква. На момичето било казано, че трябва отново да се покръсти и когато това станало, тя изпаднала в шок и се сринала психически. Развила фобия, не искала да излиза навън и постоянно чувала гласове, които шепнели името Велзевул. В нервен пристъп момичето за малко да заколи собствената си майка. Местен свещеник обяснил, че препокръстването в случая било нож с две остриета за девойката.
Според екзорсисти Велзевул вилнее през есента. Докато обаче католиците владеят много методи за справяне с демоните и злите сили, източното православие не познава молитви за прогонване на дявола. Поне не официални. Единствено свети Киприян е писал псалми и само те помагат на обладаните.
Господарят на мухите
Името Велзевул идва от древноеврейски и означава „принцът на демоните“, наричан е по-често Господаря на мухите, Повелителя на мухите, Принца на мухите (Beel – „господар“, „принц“, а Zebub – муха). Затова и казват, че се появява под формата на муха или рояк грозни мухи, които разнасят зловоние. Той трудно се призовава и още по-мъчно може да бъде овладян. Екзорсисите изпитват страх, щом чуят, че си имат работа с него.
Макар българите да не сме едни от най-вярващите, по форумите настървено се дискутират демонологични теми, търсят се съвети за правене на магии, за призоваване на зли демони. Велзевул също се „търси”. „Много от тези, дръзнали да го призовават и да работят с него, са умирали от задушаване или апоплексия (мозъчен удар). Аз лично него не съм призовавала, той е един от най-трудно управляваните. Един от висшите.
|
|