Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Случвало ли ви се е.... патладжан да избухне :)
Автор: djogata   
Дата:   01-10-09 00:05

Току-що един патладжан, който печех във фурната, избухна [smilie18] [smilie18] [smilie18]

По принцип патладжанът като се пече цял във фурна, се сляга и омеква постепенно и по този начин може да се познае кога е готов.

Този патладжан обаче така и не се сви и не омекна - седи си във фурната и си изглежда твърд и гладък. Реших, че нещо не е наред тази работа, и затова внимателно, отдалече, го боднах с един нож. Това нещо така избухна, че сега цялата фурна е облепена с късчета патладжан [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   01-10-09 00:07

Трябвало е да го боднеш преди да го опечеш... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   01-10-09 00:07


Сигурно му е ръждясал предпазния клапан.

Да не е лимонка, маскирана на патладжан?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: djogata   
Дата:   01-10-09 00:10

Асахи, не му беше ръждясал клапана - сложили му бяха чисто нов, ама дефектен [smilie7] [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   01-10-09 00:17

Китайско менте ребрандирано.

Сигурно е бил зелен патладжана. За по-безопасно, вкусно и бързо можеш да го режеш прецизно по дължина на 2, после намазваш тавичка с мазнина и слагаш парчетата да легнат върху отрязаното. Не се херметизира, но и не изсъхва.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: jivkojj   
Дата:   01-10-09 00:25

Не бре хора. Патладжана си е в специална обвивка. Като го изядеш и после така си излиза отзаде - опакован - да не цапа.
Маде ин Джапан. [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: the_drug   
Дата:   01-10-09 00:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   01-10-09 00:55

Виж сега - режеш го на две по дължина и намазваш с брандад дьо морю (не е нужно да знаеш какво е, просто питай за него в магазина).

Печеш до зачервяване и ядете, докато е още топло!


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: e-mil   
Дата:   01-10-09 03:27

Не било нужно да знае какво яде?

Ми представи си, че човекът може да има алергия към маслини или пък че просто не обича треска! И си представи, че ти повярва и не прочете етикета!

Все съм виждал хора лишени от емпатия, но ти си находка за психологията, Лалинда. Един бойлер има повече чувства от теб.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Kanonir   
Дата:   01-10-09 04:51

Емиле - не! Тя е просто един вампир дето се храни с енергията дето изразходвате по нея.... това понеже темата е за ядене[smilie18] [smilie18] [smilie18]


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ivenchev   
Дата:   01-10-09 07:33

Не съм сигурен, че е гръмнал както трябва, ако само фурната е оплескана. [smilie5] Пробвай да пекнеш малко кестени, таман сега им е сезона ... да видиш шрапнели в кухнята [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: sunnyshot   
Дата:   01-10-09 07:47

генетически модифициран монстер при това натъпкан с нитрати https://photo-forum.net/joro/emoticons/fing36.gif


какво има за чудене???


Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: TheBossBG   
Дата:   01-10-09 08:40

Хахахах, това ми напонмя как през 1983-87 в едно учебно заведение в Търново печахме кренвирши с вилица. Веднъж нямаше кренвирши(то какво ли имаше тогава де), но имаше наденици. Купихме и почнахме да печем. Имахме повод, тъкмо си бяхме боядисали стаята с нежно зелена(да речем резеда) посна боя. Сложихне наденицата върху едно шкафче, набихме вилиците и включихне кабелите в контакта. Изведнъж от към наденичока се чу звук на завираща вода, След това присветна като при късо съединение и .... БУУУМ! Цялата наденица беше по стените и тавана на прясно боядисаната стая. [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ivenchev   
Дата:   01-10-09 08:45

Много е важна последователността:

1. Набиване на вилиците.
2. Включване на кабелите в контакта.

Обратният вариант води до много опечена мръвка ... [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: livinginchaos   
Дата:   01-10-09 08:52

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Това с вилиците не го знаех. Май съм от новото поколение на котлоните ;)


Сигурен съм, че днешните кренвирши и наденици ще гърмят по-силно! С тия изкуствени добавки... Някой може и на конфети да стане, знае ли се? Тя модерната химия е изобретателна! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: niagara   
Дата:   01-10-09 09:55

[smilie18] [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   01-10-09 10:03

Аз обичам да гърмя с кестени![smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   01-10-09 10:34

И кестените леко се цепват с нож, прееди да се изпекат... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   01-10-09 10:36

Мен пък ме кефи да ги гръмвам![smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   01-10-09 10:37

Щом те кефи, опитай с яйце в майкроуейва... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: danbi   
Дата:   01-10-09 10:40

s с малнихерата ли?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   01-10-09 10:40

майкроуейвът е вреден [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   01-10-09 10:41

за яйцата [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: ivenchev   
Дата:   01-10-09 10:42

Автор: slivenski
Дата: 01-10-09 10:37

Щом те кефи, опитай с яйце в майкроуейва...


Това е нов вид секс - яйцата в майкроуейва... [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   01-10-09 10:44

А ако счупиш яйцето и го сложиш в чиния в майкроуейва, пак ли ще гръмне? [smilie8] [smilie21] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.