Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тарантино
Автор: gogo   
Дата:   08-09-09 20:53

Гледах новия му филм... копелета някакви си...

Сигурно много трябва да съм затъпял или остарял... щото ми се стори страшна тъпотия...

А четох едни отзиви... гениално... чудотворно... неповтроримо... салоните на крака и с ръкопляскания... [smilie11]

Гледал ли го е някой да сподели мнение ?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tonevjr   
Дата:   08-09-09 20:54

Ми на мен лично ми хареса-хубав филм.Нищо гениално и специално,но все пак хубаво.[smile]

Re:
Автор: gorbi   
Дата:   08-09-09 20:57

Да, аз го гледах на предпремиера.... Чудовищно чувство за хумор на Тарантино... В пряк и преносен смисъл.... Филм, който задължително трябва да се гледа на голяяяяяям екран.... Камерата мен ме впечатли много.... Или оператора е някакъв гений или Тарантино му разбира.... [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (08-09-09 20:58)

Re:
Автор: fisk   
Дата:   08-09-09 20:59

уникален както винаги. няма такъв разказвач на истории! няма друг такъв детайл въ всеки един кадър! игра като в театър! страхотен!

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonElephant.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonElephant.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonElephant.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonElephant.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonElephant.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Re:
Дата:   08-09-09 21:01

Хора светнете ме малко... Зяпах два часа едни как се трепат.. Вярно с подробности ..ама.. чак пък толкоз ?!!

Re:
Дата:   08-09-09 21:07

е точно па трепане нямаше в този филм.... може би си гледал някой друг.... Определено съм съгласен че имаше актьорска игра като в театър.... [smilie24]

Re:
Автор: garlinka   
Дата:   08-09-09 21:08

страшно тъп филм - изключително лош вкус... един два свежи моменти не могат да компенсират повече от два часа простотии. Някой ми го беше препоръчал и като операторско майсторство - нищо особено не видях.

Сега като се върна назад долавям същите нюанси и в по-старите му филми които харесвах много.
Кил Бил ме върна на земята, а сега и този - изключително разочарование.

Публикацията е редактирана (08-09-09 21:10)

Re:
Автор: Shtrak   
Дата:   08-09-09 21:08

оф пак ли Тарантино...[smilie23]

Re:
Дата:   08-09-09 21:11

от осанна до разпни го... [smilie18] [smilie18] [smilie18]
или просто Тарантино... [thankyou]

Re:
Автор: fisk   
Дата:   08-09-09 21:11

ignorance and blasphemy

https://photo-forum.net/joro/emoticons/A56.gif

Re:
Автор: marchello   
Дата:   08-09-09 21:13

Тарантино е бог ве! Много добър!

Re:
Автор: marchello   
Дата:   08-09-09 21:14

Осанна!

Re:
Автор: chill   
Дата:   08-09-09 21:14

> Автор: gogo
> Дата: 08-09-09 20:53

> Гледах новия му филм... копелета някакви си...
>
> Сигурно много трябва да съм затъпял или остарял... щото ми се стори страшна тъпотия...
>
> А четох едни отзиви... гениално... чудотворно... неповтроримо... салоните на крака и с ръкопляскания...

Звучи познато, все едно гледам топ-снимки във ФФ [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   08-09-09 21:25

Горби, на един му пръскаха главата 2 мин с бухалка.. на друг топките (всичко това нагледно и подробно [smilie5] )

Ти на това какво му викаш? [smile]

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   08-09-09 21:26

Понякога си требе по особенно настроение, нагласа за даден филм, особенно по специален като на Тарантино...[smilie5] Особенно ако се приготвиш с "голямата кошница", може да останеш разочарован ... Преди няколко години колега възторжено ми пресъздаде "Хъшове" с Народния театър, с музиката на U2, ауу викам си ... Имаше само правостоящи, по 8 ли, по 18 ли лв дадох .... [smilie10] [smilie11] Ужас, имаше 1-2 по известни артисти, сякаш артисти от миманса (в т.ч. Рачко(в) Пръдлето [smilie5] )..., търчаха, обикаляха партера ... за първи път на театър си заминах в антракта ... (Руси Чанев и Владо Карамазов не играха)

Re:
Автор: plamenp   
Дата:   08-09-09 21:37

И това ако е филм...
[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: Славов   
Дата:   08-09-09 22:22

Ми класика.......

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   08-09-09 22:25

Боже, колко мъка има по тоя сайт, Боже!

А Pulp fiction преди време "разбрахте" ли го?
Просто ми е любопитно.
[smilie7]

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   08-09-09 22:31

Тантарино [smilie21]

Re: Тарантино
Автор: Lalinda   
Дата:   18-09-09 00:35

Да напиша и тук, че ми хареса.
[smilie24]

Ако не ви харесва, винаги можете да си поонанирате на воля пред компютъра с родните цици.

Така де.

Re:
Автор: the_drug   
Дата:   18-09-09 00:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: tantris   
Дата:   18-09-09 00:53

Entartete Kunst му викаха на това навремето[smilie3]

Re:
Автор: bobihot   
Дата:   18-09-09 04:31

Кажете кой- линк?

Re:
Автор: timberlake   
Дата:   18-09-09 05:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: arriah   
Дата:   18-09-09 06:06

убийствата във филма далеч не са най-важното - вгледайте се в детайлите (както са казали и по-горе), и още по-важно - слушайте внимателно - голяма част от заигравката се крие в гласовете и акцентите на героите.
Например: обърнахте ли внимание от къде е Алдо Рейн и защо говори по този начин...?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.