Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как може да има такива болкуци по-света ?!?
Автор: k7   
Дата:   17-09-09 21:58

http://www.youtube.com/watch?v=dtN5LoM-ZNQ&feature=related

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   17-09-09 22:04

[smilie11]

Re:
Автор: dramli   
Дата:   17-09-09 22:05

Е и к,во !?[smilie5]

Re:
Автор: Nushenceto   
Дата:   17-09-09 22:07

еее ако си вегетарянец е нормално така да регираш,но все пак ние тук в България ядем месо,а то все някога е било живо [smilie3]

Re:
Дата:   17-09-09 22:09

Не съм вегатарианец, но не смятам, че това отношение към животните е хуманно.Съжелявам, че в природата, в хранителната верига, няма някой по-голям от нас, кой така да ни мачка.Всъщност има-самата ПРИРОДА.

Re:
Автор: boni   
Дата:   17-09-09 22:11

Тук става въпрос за изключително жестокото отношение към тези животни, а не дали си или не си вегетарианец.[smilie23]

Re:
Дата:   17-09-09 22:17

то пък баба и дедо, а и въобще в БГ все едно се отнасят по различно с тях. Някой да е ходил в птицеферма? Ако не сте по добре недейте. Аз съм опериран откъм обоняние и все пак ми залютя на очите а гледката е много по мизерна от показаната. Тук там някоя умряла птица и другите ядът от нея

Re:
Автор: e.StaneV   
Дата:   17-09-09 22:21

И аз не съм вегитарианец, но това е просто безумие[smilie23] . Ето още малко кадри:

http://www.youtube.com/watch?v=1Ozws-u4xb0&NR=1

Re:
Дата:   17-09-09 22:24

абе безумие ма къде по ужасни неща се случват, а това са просто некви патки

Re:
Автор: uncle_johnny   
Дата:   17-09-09 22:25

Което не означава, че е нормално. И как им извиват вратлетата на малките патенаца и ги хвърлят в няква дупка. Какъв човек трябва да си, че да го работиш това?

Re:
Автор: e.StaneV   
Дата:   17-09-09 22:33

Това не са нормални хора, които го работят това. Мен ми се сви сърцето като ги гледах малките патета, честно [smilie8]

Re:
Дата:   17-09-09 22:35

е всекидневно много хора подминават сополивите циганета които едва шляпат голи и окъсани [smilie3]

Публикацията е редактирана (17-09-09 22:35)

Re:
Дата:   17-09-09 22:39

НАСОО между показаният по-горе материал и това, което даваш за сравнение-НЯМА НИЩО ОБЩО

Re:
Автор: fisk   
Дата:   17-09-09 22:44

това видео го има и с децата на Афганистан.

и с още няколко стотин хиляди в Дарфур.

[smilie21]

http://midwestpoet.files.wordpress.com/2008/03/darfur-dedath.jpg

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   17-09-09 22:45

За да се получи деликатесен дроб той трябва да заболее, а за да заболее патиците и гъските се тъпчат до пръсване насила в продължение на месеци т.е. бавно започват да умират в мъки докато не им резнат главите за да може да се получи това изискано френско ястие. На тази техника ако не знаете по нашите земи и казват "гушене". Цели села в лудогорието са се занимавали с това и всичко за износ.

Ей за тва не ги долюбвам френците щото се правят на много изискани и са с големи претенции, а всъщност са същите прасета като всички останали.

[smilie23]

Re:
Дата:   17-09-09 22:46

е как да нема ти подминаваш цигане и отиваш да си хапнеш при жената на топло, после пускаш компа и се хвалиш как отваряш бутилка вино за 30-40кинта във форума - ония правят същото само че с патките. Просто смятат че не е тяхна раута. А що трябва да е наша.

П.П. Има едни клипчета за стрелба по тюлени те по стават

Re:
Автор: mrtn   
Дата:   17-09-09 22:46

Във всяка една ферма, където се отгеждат животни заради месото им положението е такова и животните страдат нечовешки!!!
Докато хората ядат месо положението ще е такова и ще има такива ферми!
Чисто лицемерие е да кажеш: аз ям месо, но ми е много кофти за горките животинки (в случая гъски).

Мога само да кажа: Не яжте месо!

Re:
Автор: Brida   
Дата:   17-09-09 22:47

аз имам въпрос към вас - как според вас, ние, тук присъстващите, да спрем това?
Начини има...

Публикацията е редактирана (17-09-09 22:48)

Re:
Автор: ARGO   
Дата:   17-09-09 22:48

Автор: e.StaneV
Дата: 17-09-09 22:33

Това не са нормални хора, които го работят това. Мен ми се сви сърцето като ги гледах малките патета, честно

-----------------------------------
По цял свят така се отделят мъжки и женски.Гледайте малко и NG и Discovery .Може би трябва да им слагат надуваеми дюшеци? [smilie11]

Re:
Дата:   17-09-09 22:48

mrtn [smilie24]

Re:
Автор: SLR   
Дата:   17-09-09 22:49

Пак задълбавате в разни философски дилеми[smilie8]

Дайте тогава всички да ядем кашер, понеже така е Богоугодно[smilie11]

Прасетата да не мислите че умират от естествена смърт[smilie8]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   17-09-09 23:00

Не става въпрос за прасета, патици и пилета - принципа е един и същ. Месото не расте по дърветата. Напълно подкрепям мrtn [smilie24]

Re:
Автор: riddick   
Дата:   17-09-09 23:00

Напълно нормално е това, което се случва. Това не го прави по-малко отвратително и неприемливо.

Търсенето на всякакви стоки расте. За да се покрие търсенето трябва да има производство. За да се покрие производството се търсят по-бързи методи за достигане на крайният продукт. След като се множим така никой не ни е виновен, че на пазара половината продукти са изкуствени. Просто старите методи не могат да покрият увеличеното търсене и се налага химици и биологици да помагат.

За изследване на странични ефекти няма време, но и без това все някой ден ще се мре.

А като пукнем без проблем ще кажат от коя храна е станало, ще си отметнат в дългия списък и ще пуснат препоръка кое и къде трябва да се модифицира. И т.н, и т.н...

Re:
Дата:   17-09-09 23:07

Както каза boni, не става на ? дали сме вегетарианци или не, а за начина по-който се отнасят с животните.

Re:
Автор: Stoyneto   
Дата:   17-09-09 23:09

riddick , не съм напълно съгласен с теб. Голяма част от боклуците които ни продават са такива не защото е необходимо да се търсят по-бързи и лесни начини за производство, а защото, на някого така му излиза по евтино и печалбата му е по-голяма.
Има разлика дали го налага нуждата, или икономическата изгода.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.