Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Абе преди време имаше една тема за ...
Автор: mladenov   
Дата:   17-09-09 18:17

...кастрирането на котки! Не мога да я намеря,а ми трябва съвет! Значи има следният проблем!Преди 4 месеца ни се роди бебе и след първия месец,нашият котарак,започна да пръска едни гадости из къщата...Избрал си е една от баните ,за да пика в мивката,въпреки че тоалетната му е на 2 метра.Та въпросът ми е ...да го кастрирам ли? Защото той е 6 годишен и не е.Освен това е много недрожелюбен към чужди хора.Дали кастрирането ще помогне и за това!?Защото като дойде някой и трябва да го затваряме в една стая,а като си тръгнат хорат а,той се качва на мивката в кухнята и ...ПРЪССС!!! Освен това се притеснявам ,че като порасне бебето,ще почне да го закача и не знам какво ще направи котака!
Та ако някой има опит(и му се пише) ,нека да сподели ,моля!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tan4o   
Дата:   17-09-09 18:21

Кастрирането ще спре маркирането, и непоносимата миризма ще изчезне с времето. Що се отнася за характера, казват, че след кастриране уж стават по-спокойни. Моят котарак, беше кастриран, но това не го направи дружелюбен!

Re:
Автор: nik1   
Дата:   17-09-09 18:22

клъц. При мъжките е много по-просто. И след известно време мирясва

Re:
Автор: captainme   
Дата:   17-09-09 18:50

маркирането ще спре.но другия проблем ми прилича на котешко отмъщение(обикновенно след стрес или наказание):)за това помага Felliway спрей.Струва около 40 лева и поне при моите котки подейства.Пръска се там където си точат ноктите(нерегламентирано:Р) и при други подобни проблеми.Действа им успокояващо и им създава усещането за позната среда.Без мирис е,на принципа на котешки феромони.

Re:
Автор: mladenov   
Дата:   17-09-09 18:52

captainme -Мерси! И на мен вчера ми каза ветеринаря за този спрей! Само че тук е в едно устройство което се включва в контакта и то само си спрейва от време на време![beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.