Автор: Тед
Дата: 12-09-09 23:38
Мисля ,че не обяснявам добре.
Ето по-подробно:
1/Заложили сте това примерно:
4 Избрани селекции
1 Livorno - AC Milan (ЗА Равен или AC Milan @ 1.15)
2 Hamburg - Stuttgart (ЗА Hamburg @ 1.8)
3 PSV - Roda JC (ЗА PSV @ 1.22)
4 Lyon - Lorient (ЗА Lyon @ 1.35)
4-ци
Селекции Коефициенти* Облог Потенциална печалба
1,2,3 и 4 3.44 $10.00 $24.40
Последния мач по време, който завършва (останалите вече са познати от вас като знаци и резултати) в случая е Олимпик Лион.
При 1-а на Лион печелите от колонката с 4-ите мача.
Но работата върви мъчно и Лион вкарват в 75 мин. Това добре, но има опасност мача да не завърши с победа на Лион - примерно 1:1 да изравнят гостите и ще загубите колонката с 4-ите мача.
Затова като е станало 1:0 за Лион, към 80 мин. на онлайн букмейкърския сайт (спортинг бет, бет феър, бет .. или др.) отивате на единичен мач само.
Там върви онлайн залагане от изхода само за този мач (няма нищо общо този облог с вашата колонка от 4-ири мача).
И понеже букмейкъра за Х дава коеф. в този момент 15, залагате 2-3 или там нещо си евро.
Това го правите защото: 1/ ако излезе Лион 1-а, печели колонката 2/ако излезе Лион Х, печелите от единичната колонка с коеф. 15 приемрно 45 Евро (дори по-голяма печалба от колонката с 4-ите мача и компенсирате 10 заложени в нея евра т.е. печелите към 35 евра/.
В този формат - сте винаги на печалба.
Избягвате лош вариант да стане 1:1 и от колонката да не вземете нищо.
Това се прави препоръчително когато е останал един мач от 4-ите (или колкото са там в колонката) и другите вече сте ги познали.
Практиката показва, че последния мач е 50 на 50 да излезе.
Лошото е че трябва да дремиш и да следиш ко става - щото резултата може да тръгне в грешна посока и трябва реакция.
Аз винаги застраховам в такъв случай, като съм застраховал така дори Барса от 3:1, стана 3:2 и веднага за Х сложих 4 евра за всеки случай.
Мачът завърши 3:3....
Публикацията е редактирана (12-09-09 23:41)
|
|