Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Бе хората са станали бати...
Автор: BlueHello   
Дата:   11-09-09 22:44

Гнята! Или са си били такива, не знам, губи ми се статистиката! Общо взето думите "Ок, по-късно ще ти се обадя" е станало като "Как си?", сиреч лишено от всякаква ангажираност, просто някакво словоблудство, с което да се подхване някъв си разговор! А думичката благодаря или сходната на нея мерси вече пък си е направо отживелица!

Всички са изтрещели яко! [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   11-09-09 22:45

За сметка на това "Който не е плащал няма да пуши" важи с пълна сила

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   11-09-09 22:46

OrLIndraGanOv ти не си ли гладен ???

Re:
Автор: ARGO   
Дата:   11-09-09 22:48

Само ще кажа че като ученик ако имаше gsm и интернет живота щеше да ми е друг...две глупави неща

Публикацията е редактирана (11-09-09 22:49)

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   11-09-09 22:49

Кефиш мъ, ш'ти звънна... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   11-09-09 22:51

...това,че трябва да подбираме приятелите си /обкръжението си най-общо казано/ не е от вчера...[smilie25]

Re:
Автор: pacolon   
Дата:   11-09-09 22:52

Ти, по-добре за комина разкажи. ;)

Re:
Дата:   11-09-09 22:58

pacolon

Чуваме се със съседите, разбираме се за коминочистач ще правим ли нещо няма ли, уж кат големи хора, казват ми: "-Ок, утре ще ти се обадим да се разберем какво що"! Чакам два дни, обаждам се и викам: -Нали щеше да ми звъннеш бре!? Той ми вика: -А да бе верно! И толкоз! Няма сори, имах си други задачки, нещо в тоя дух! А да бе верно! Голяма гня!

Re:
Автор: pacolon   
Дата:   11-09-09 23:05

Аз познавам един много печен коминочистач, ама живее в Трансилвания. ;) Ама гледах как ги прави нещата и не са хич сложни.
Най-добре си направи или купи топуз или там квото му се вика, щото ако сте много маймуни на клона (комина), трябва през два три месеца да се чисти.

Re:
Автор: Matheya   
Дата:   11-09-09 23:08

какво е "гня" ?

И на мен ми прави впечатление, че липсват елементарни обноски.
Една приятелка на 5-тия месец започна да ми казва Здрасти като се видим, иначе само се усмихва и нищо. [smilie10] [smilie8]
И аз няколко пьти казах " ЗДРАВЕЙ... сьм чувала че казават хората, не за друго " ([smilie18] ) и тя зацепи май[smilie5] .
А по телефон и чат - още по-зле... прас офлайн без чао.... [smilie8]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   11-09-09 23:34

Мързелив е народът, че и проклет.

Като гледам, някои тук пък се радват само ако някой се надсмее над някого, нали?

Гня им викате, значи?

Защото не ви казват здрасти, а само ви се усмихват?

Боже, колко мъка има по тоя сайт, Бооооже!

Re:
Автор: ARGO   
Дата:   11-09-09 23:37

ми и аз се дразна да казвам наздраве на сяко дигане на чашите [smilie8]

Re:
Дата:   11-09-09 23:38

аре лека нош, Лалинда [smilie23]

Re:
Автор: SLR   
Дата:   11-09-09 23:44

Много се кефя като поздравя някой нов съсед, а той ме гледа все едно му говоря на Мандарин[smilie5]

Или пък ако някой си изхвърли боклука на улицата/парка, и му кажа - " извинете, ама нещо ви падна"[smilie7]

Във всеки случай е добре да си любезен,пък дори и заради себе си...Виж пък,понякога ставам и агресивно любезен, ама някои хора не разбират лесно от добра дума....

Успокоявам се че след 10-20 години всичко ще си дойде на мястото[smilie21]

[beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: MShte   
Дата:   11-09-09 23:44

Ми в Германия строителите, като си подавали тухлите си викали "bitte schön - danke schön" [smilie5]

Re:
Автор: belbo   
Дата:   12-09-09 00:01

lalinda, imash li priqteli???

Re:
Дата:   12-09-09 00:02

Matheya
Там пък при чатоподобните системи за комуникация си е направо... плачевно! Общо взето изпростяването прогресира с много бързи темпове! Амигото ще каже дали е от първите 7 или просто липса на каквото и да било възпитание, или от нещо друго си!

SLR [smilie24]

[beer]

Re:
Автор: itilien   
Дата:   12-09-09 00:03

Аз пък не обичам да казвам здрасти. И колкото ми е по-близък човека, толкова по не използвам тая дума. С тях мога да си кажа нещо по-смислено от здрасти. Не казвам и добро утро почти никога. Чао обаче казвам :)

Re:
Дата:   12-09-09 00:11

Блухелоу,
Не е болест , че да казва Амигото [smile] Липса на домашно вьзпитание, пьрвите 7 - кажи здрасти, кажи чао, не шушукай пред хората, не сочи с пръст, от тези [smile]
Пьк за мьжете да бьдат кавалери- пффф.... аз и на тва ако дьржа... [smilie8] [smilie5]

Re:
Автор: itilien   
Дата:   12-09-09 00:23

аз не мога да разбера защо държите някой да ви казва здрасти. Това е куха дума без съдържание. Една усмивка и/или повдигане на вежди върши пет пъти повече работа. Примерно като вляза сутрин в офиса и мина покрай масата на една колежка аз и се усмихвам, а тя ми мигва с очи - двете едновременно. И това ми е доста по-интересно и приятно от размяна на здрастита.

Re:
Автор: SLR   
Дата:   12-09-09 00:24

Липса на обществено възпитание е, в следствие на липса на домошно такова.

Такова възпитание обаче се налага със глоби,санкции,правила и закони в продължение на години.

Да не мислите че другите европейци са станали такива понеже са много по различни?

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   12-09-09 00:25

някога с хората около мен бяхме приятели , сега само се наричаме така

Re:
Дата:   12-09-09 00:26

Освен всичко останало може и нов речник скоро да се напише(ама той сигурно ще е бъкан с 6-ци и 4-ки)!

Опа- извинявай

Упс- извинявай

Глей къде ходи6- пак извинявай (под някаква форма) [smilie5]

Re:
Дата:   12-09-09 00:30

Итилиене,
ти май беше телец ...като баща ми- той мърда две мигли за здрасти и много лесно межеш да пропуснеш момента- ясно ми е , хахаха [smilie18]
Обаче мен това много ме дразни, не ми прави добро впечатление- как да обясня защо казвам Здрасти ... [smilie11] [smile]

Re:
Дата:   12-09-09 00:34

хайде - лека нош ! https://photo-forum.net/joro/emoticons/457.gif [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.