Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И тия не знаят...
Автор: Grandpa   
Дата:   11-09-09 17:38

...че сме най- Убавите

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Todd   
Дата:   11-09-09 17:41

Булгар ,булгар .....

[smilie19]

Re:
Автор: explorer   
Дата:   11-09-09 23:50

На мен винаги ми е смешно някой като започне да твърди, че българките били най-красивите жени в света. И как германките били кобили, американките дебели, италианките грозни и т.н. Обикновено такива оценки раздават хора, които са излизали от България най-много за 5 дена екскурзия до Турция или Гърция. Обаче и тия с това изследване са големи майтапчии - Индия??? След като убедиха американците, че са талантливи математици и програмисти (no comment), индийците май са на път да ги убедят че са и най-красивите.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: 21   
Дата:   11-09-09 23:58

Еxplorer,
истината не е далече. Виждал съм бая жени, последните няколко години живея в Южна Америка. Еми не съм очарован, били с гореща кръв, на баба ми хвърчилото- по-скоро са консервативни. Хубавите са смесени с европейци, най-хубавите с източно европейци.

Българките, украинките, рускините са номер 1![ezik] [smilie24] [smilie24] [smile]

Re:
Автор: SLR   
Дата:   12-09-09 00:06

То зависи и на каква възраст са, понеже рускините са хубави на 18-20, ама после стават едни мамаши....
Докато италианците и франсетата имат хубави МИЛФ-ове/30+/

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.