Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отностно събирането на дарения - от врата на врата
Автор: Magnifico   
Дата:   10-09-09 14:17

Днес една жена позвъня на вратата и каза, че събира дарения за дом за сираци. Веднага започна да се легитимира като показа някакви документи, които си мисля всеки може да подправи, и тъй като все измамници и крадци са се навъдили, само съмнения в достоверността на това което ми представи имам.
Каза, че може и фактура да издаде, за да си го отчета после като разход, но мен не ми се занимаваше пък и е дребнаво. Дадох й 3лв и тя съответно ми даде два благотворителни билета[smilie11] които са за съответната парична сума. На тях пише Сдружение "С любов за деца и сираци", за което сдружение Гугъл нищо не знае.
МФ А-2008 [smilie11]
МФ А-2006 [smilie11]

Та някакси останах със смесени чувства. Заради всичките измамници и може би заради това, че избягваше да гледа в очите [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   10-09-09 14:22

Дано греша, но нищо чудно да си дарил един алкохолик с половин бутилка водка.

Re:
Автор: Тед   
Дата:   10-09-09 14:25

Fico, питай за кой Дом става дума.

100% нямат право и никои не ги е упълномощил да събират.
Аз преди време питах служител в един от Плд. домове за изоставени деца и той ми каза, че никога & не са идвали от такива хора (въобще $ не идват), и не могат такива хора да действат от името на Домове.

Преди 3-и год. ми звъннаха 2-е лелки, наперени .... викам им ОК. Дайте си личните карти да ги копирам, и ви давам на Прокуратурата. Ометоха се като дим...по стълбите...
Викам след тях, ето на Ви пари, къде бягате...

От тогава никой не ми е звънял, освен по Коледа ромчета.

Лошото е че им влизаш в "Списъка" и сега ще ти се редят по някоко пъти в месеца различни.
Понеже това е организация, а не инциденти люде.

По офиси и фирми е страшно - влизат през целия ден и ти пречат, не ги интересува имаш ли зор или не.
Тези пари не отиват при децата. От мен го знайте.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   10-09-09 14:25

Легитимните сдружения не събират от врата на врата.

Re:
Автор: Magnifico   
Дата:   10-09-09 14:31

Ясноооо [smilie23] [smilie23]
Направо не е за вярване... дано съм им влязъл в списъците, хубаво ще се погрижа следващия път.
За пръв път идва някой така, за това пуснах темата, но вече ще знам [smilie23]
[beer]

Публикацията е редактирана (10-09-09 14:31)

Re:
Автор: kadieva_r   
Дата:   10-09-09 15:14

Щом имаш съмнение, попитай тук - Сдружение "С любов за деца и сираци", гр. Стара Загора, ул. Цар Симеон Велики, №69, ет. 2, ап. 68, тел. 042/62 83 17
Предполагам, че те могат да кажат дали наистина техни служители са събирали дарения.

Re:
Автор: seymour_sz   
Дата:   10-09-09 16:43

Ха, че този адрес в Стара Загора го зная, там в съседен вход живее тъщата, ама за пръв път чувам в този блок да има офис на такова сдружение - най вероятно ще е някой личен апартамент [smilie8]
А че обикновено парите от тези, дето събират от врата на врата, не отиват при децата - това е повече от ясно. [smilie9]

ПП - както правилно е наречено сдружението, май за децата и сираците ще отиде само любов... парите някъде другаде ще отидат [smilie9]

Публикацията е редактирана (10-09-09 16:45)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.