Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нищо не казахте за Бербо
Автор: юнга   
Дата:   06-09-09 18:05

Друг път се чува по някоя дума за него, понякога и лоша, а този път-нищо.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: marchello   
Дата:   06-09-09 18:17

кой? [smilie8]

Re: Нищо не казахте за Бербо
Автор: vankostrong   
Дата:   06-09-09 18:49

след мача митито нещо не харесваше въпросите на журналистката "тия ги разправяй на някой 18 годишен ..аз голове съм вкарвал вкарвал ....."-много високомерно го раздава нещо ...нащо момчи [smilie19]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   06-09-09 19:00

Публикацията е редактирана (06-09-09 19:34)

Re:
Автор: biso   
Дата:   06-09-09 19:31

кой тоя ...

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   06-09-09 21:31

Какво се учудвате от подуенската журналистика? Ако не играе добре, скъсват го от критики, когато изработи победата, мълчат като пукали... не могат да преживеят завистливите душички, че докато Геният на презрителният финт е световна звезда, техните надежди Гонзалиню и Домузчийски останаха анонимници... същите тия ни убеждават от десетилетия как Гунди бил най-добрият Български играч за всички времена, въпреки че никой оттатък Калотина не го е и чувал.

Re:
Автор: юнга   
Дата:   06-09-09 23:20

Тук там се промъкна,че видите ли, асистирал за 3 гола и изработил и вкарал четвъртият.
Като че ли се случва всеки път когато играят национални гарнитури и е тривиална работа някой да направи 3асистенции, да изработи и вкара сам още един гол.
Не пропуснаха обаче да отбележат, от кога не бил вкарвал.
Май Бербо влиза във форма и ще ни покаже още доста от красотата на футбола.

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   06-09-09 23:24

Бербо си е най-добрият български футболист в момента. За мен лично е по-добър и от Стоичков, нищо че не е печелил наградите на Камата... Играе с финес и интелект, който рядко сме виждали по нашенско, но в същото време е и много здрав физически и борбен ... Просто ме кефи да го гледам, особено когато му върви играта... [smilie24] [beer] [smilie21]

Re:
Автор: ivan.draganov   
Дата:   06-09-09 23:46

Добър мач направи , игра като в Англия ,с типичните за него подавания и важни асистенции ....но като че ли това го оценяват само специалистите ,на народа -голове му дай ....нищо не се казва май заради развоя на останалите мачове от нашата група ......[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.