Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Какъв автомобил бихте избрали при следните изисквания...
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   31-08-09 23:29

Аз определено съм направил своя избор, но ми е интересно какво бихте избрали и Вие при тези изисквания. Като цяло съм човек, за когото автомобилът е средство да закара човек от т. А до т. Б и нищо повече. Малко по нататък ще споделя и аз какво съм си намислил.

Ето и изискванията:

Бюджет: до 5000лв

1. Дизелов двигател до 90 коня;
2. Четири врати;
3. Седан или хечбек;
3. Евтини и достъпни части;
4. Да не гние;
5. Здраво купе и ходова част. Абе въобще да се чупи възможно по-рядко;
6. Климатик;

Е... Вие сте! :)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: iPonche   
Дата:   31-08-09 23:30

по точка 4 се ориентираме, че не иска опел [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   31-08-09 23:32

Читс№$%§€уйо, представа си нямаш колко си права. :Р

Публикацията е редактирана (31-08-09 23:33)

Re:
Автор: ejko   
Дата:   31-08-09 23:36

Някакво Renault Clio 1.5dci, Може и Симбол или там както се казваше седана 2002-2003, отговаря на изискванията. Частите са евтини, вмества се в цената, чупи се не по често от повечето автомобили и т.н. Ти какво си харесал?

Re:
Автор: slav4cho   
Дата:   31-08-09 23:42

аз си мисля за една лагуна но незнам какви двигатели има а ти на какво се спря ?

Re:
Дата:   31-08-09 23:45

аааа аз все си мислех за малки коли... Ако се включат и по големите е друго..., макар, че дизел преди 2000г няма много смисъл...

Re:
Дата:   31-08-09 23:45

има и ауди а4 ама незнам в какво състояние ще е [smile]

Re:
Автор: Славов   
Дата:   31-08-09 23:46

Лагуна за 5000, голяма барака ще да е .... [smile]

Опел астра за тея пари ......

Re:
Дата:   31-08-09 23:47

"3. Евтини и достъпни части"
Няма ауди, което да отговори на това изискване...:))) Не че са лоши коли, но частите са майката си трака:)))

Re:
Дата:   31-08-09 23:48

може и вектра

Re:
Дата:   31-08-09 23:49

Астрите нещо все са над 5000, ако са с 4 врати и не са комби. Освен ако не са от старите

Re:
Автор: da.fo   
Дата:   01-09-09 00:02

що пък дизел [smilie11] [smilie11] [smilie11] - всяка кола(втора употреба) която е дизел е купена за да върти километри а не за кеф. Вземаш си една бензинарка на която слагаш газово и пей сърце и зимата ще пали и на много по малко километри ще е ...а и по евтинко ще я купиш и освен за газовото като дадеш 500 лева ще останат и за [beer]

Преди време четох следните условия за кола втора употреба:

- внимавайте с дизеловите ...те са като товарни мулета на запад
- не търсете много мощен двигател , че тях обикновенно ги купуват хора които яко натискат педала и може доста в критични граници да е каран мотора
- не се радвайте на автомобил с газова уредба поставена на запад - явно са въртени много километри с него
- не се радвайте на теглич ...никой не слага теглич за красота .... яко дърпане е падало

и още ред подобни истини ....но това за дизела го помня и го спазвам де ...карам на пропан/бутан или метан.

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   01-09-09 00:11

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/hcer7378.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2009-09/egpc4418.JPG

Re:
Автор: docenta   
Дата:   01-09-09 00:16

Гледай много внимателно като купуваш щото аз зех една астра 99г и още я оправам...

Re:
Дата:   01-09-09 00:20

на мен чичо ми е автомонтьор и според него колкото и да гледаш каквото и да правиш, едно 50% си е късмет. То и да гледаш и да не гледаш, колата няма да разглобиш с поглед така, че късмет си трябва. Съжалявам, че ти не си случил[smilie2]

Re:
Автор: ecobo   
Дата:   01-09-09 00:22

Не се сещам за читава кола за тия пари...
Може би някое по-ново Пунто, виждал съм много запазени за по 5000-5500, скоро аха да взема едно, още не знам защо се отказах...

Re:
Дата:   01-09-09 00:26

Пунтото ми беше другото предложение, частите са като на Реното горе долу, но е малко тясно едно такова...! Ама не е лошо иначе. По се оплакват хората от електрониката, а там за труд много кинти отиват, а и трудно ги откриват електрическите работи...

Re:
Автор: Onakava   
Дата:   01-09-09 00:35

Seat Toledo, няма да сбъркаш, отговаря на изискванията ти. Моята е на 720 000 км и като дойде ред за преглед, се събират механиците да зяпат[smilie18] . Много ми е чудно колко още ще навърти преди да й закове мотора. На 11 год. е и не е имала сериозна повреда досега, нормална поддръжка, дизел. Малко по бавно загрява зимата и климатика летем се усеща, губи мощност, ама то туй да ти е кахъра. Не би сбъркал, страшно здрав модел автомобили са.
da.fo,

Газова уредба, поставена за запад, по всяка вероятност да е бившо такси - в повечето държави газовите уредби (както и да тегленето), са забранени. Те западняците и гума да спукат, звънят на застрахователната компания, какво остава да се теглят...

Re:
Автор: ixus   
Дата:   01-09-09 00:36

124[beer]

Re:
Автор: sfilipov   
Дата:   01-09-09 00:52

Пунто 2.. 1.9 JTD...След това чипваш и си перфектен

Re:
Автор: mbs   
Дата:   01-09-09 01:13

Нисан Алмера. Само че бензин. 1.4 След фейслифта от `98 ~ 5000-5500 [smilie24].

http://www.nissanbg.com/forum/

Re:
Автор: cameraman   
Дата:   01-09-09 01:41

Евтини и достъпни части изключват добра кола... сегментът на пазара моментално се запълва... Като ти трябват части- те се произвеждат повече, щото има пазар.... Ако колата е здрава- за нея не търсят части.... Земи си една королка и си джиткай.... Ако не- карай голф и сменяй.....

Re:
Автор: tonyf   
Дата:   01-09-09 01:56

Хм, щом първото ти условие е да е дизел, и съобразно следващите ти условия, според мен най-удачни по принцип са Тойота и Пежо, по възможност да не са с турбо. Частите на Пежо са по-евтините. Сеатът също е мн удачен избор, зависи обаче с кой тип двигател е.
Но всичко е само по принцип, щом става дума за втора ръка. [smilie5]
Късмет!

Re:
Дата:   01-09-09 02:09

6 години карах Пежо.... Бях абсолютен фен....дизел... колите бяха 93 и 96 набор.... Преди 2.5 години купих Тойотата и се преобърнах.... да не и е уроки.... Авенсис 2.0 ТД 2000 година... До момента за 60000 километра съм сменил два шарнира и един накрайник на щанга...Карааам и не питам... Не е фенски автомобил, но е класа...
За Сеат не съм чувал някой да е задържал доволството си повече оът година...... оооооооох за шкода изобщо не говорете....

Re:
Дата:   01-09-09 02:13

Бих сменил тойотата за мерцедес, лексус, инфинити или нова Тойота

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.