Автор: Lalinda
Дата: 05-01-09 21:44
Преди време щях да се издъня на един изпит, тъй като не знаех как да отговоря на въпроса КОЙ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПОДПИСВА ДОГОВОРИТЕ ЗА РИБОЛОВА, а той бе първият в теста! Загубих поне пет минути да изследвам пригодността на примерните отговори, а и не зная отговорих ли правилно...
Този въпрос продължава да ме мъчи до днес, тъй като не можах да открия информация по него в мрежата (хаха, в мрежата!) и след изпита.
Тъй че ще следя темата с интерес. Вероятно все някой от вас знае...
Иначе предполагам, че цената е висока, за да се събуди интерес към продукта.
Аз самата съм зодия Риби, но не бих понесла риба повече от три пъти годишно, да не говорим за морски дарове... Дори съм ревала, докато ям soupe de poissons с всичките му табиети в Ница, не можех да понасям и унгарската рибена чорба... още по-малко пък стриди... Понякога поръчвам пъстърва от любопитство, в Капри не е зле.
Но може омразата ми да идва от детството, когато трябваше да се яде риба (не у нас, навън) всяка сряда...![[smilie8]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie8.gif)
В общежитието пък в Санкт Петербург, където рибата определено е качествена, миришеше ужасно от гозбите на виетнамските студенти...
Лично аз предпочитам патешко, не че има пряко отношение към темата, но има ли го в менюто, винаги поръчвам.
|
|