Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ФМ трансмитер с блутуут
Автор: truly   
Дата:   25-08-09 16:52

Някой да има подобно нещо и да го ползва в колата? Повече ме интересува как работи с телефона. Вграденият микрофон достатъчно добър ли е? Трябва ли да държа радиото постоянно на една честота за да може ако ми звъннат да чуя на високоговорителите в колата или пък примерно си слушам радио и в момента, в който имам входящо позвъняване включвам на предварително запаметена на радиото честота, която съм определил за трансмитера и съм ок?
Такива дреболиики. Абе става ли или не става?
Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   25-08-09 17:24

Хем трансмитер, хем блутут не съм виждал отделно, май в някои навигации имаше такваз бъзикня. Иначе за радиото не трябва да стои на една честота, може и да е запаметена. тънкия момент е как отговаряш на повикването. Имам впечатления т разни кар аудио системи с вграден блутут, чува се добре, микрофона също е добър,

Re:
Автор: MarinY   
Дата:   25-08-09 17:31

Не е решението. Радиото трябва да е постоянно на една честота. Качеството при "натоварен ефир" е доста ниско. Не съм виждал трансмитер от сериозна фирма. По-доброто и качествено решение е хендсфри, закачено на сенника. Има прекрасни решения. За съжаление, правилото за качество/цена е железно. скъпите са идеални. Друг начин е ако ползваш GPS. Mnogo ot nowite modeli imat wgradena tazi funkciq i sa mnogo ka`estweni.

О-па. Не ми се преписва. :)[smilie3]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   25-08-09 17:41

Ако искаш махалата да ти слуша разговорите - давай.

Re:
Автор: egoucm   
Дата:   25-08-09 17:42

на гармина ми има такава функция - свързва се по блутуут с телефона, тегли си номерата, последно набрани, последно полу4ени.

слушам си мп3-то чрез трансмитера по радиото, и когато получа обаждане, мп3-то се изключва и приемам разговора. има си миктофон на гпс-а.
качеството е доволно добро, само като карам по магистралата се получават някакви вибрации и мен не могат да ме чуват добре.

явно е някакъв стандарт за блутуут хандсфрее, защото много ме изненада, че може да ми прочете всичко от телефона и да го покаже на екрана на гпс-а

Публикацията е редактирана (25-08-09 17:43)

Re:
Автор: Vinsent   
Дата:   25-08-09 17:46

Новите радия за кола, малко по-качествените, всичките го имат - връзка с телефона чрез блутут. Много е удобно. Аз имам такъв Pioneer, голямо удобство, но отсрещния като правило малко по-лошо ме чува.

А иначе слушаш си радио и когато ти звъннат той спира радиото и превключва авт.на телефония, след това обратно...

Радиото може и да не е включено в режим радио или диск или въобще да не е включено, щом има връзка с телефона, то сработва при звънене.

Re:
Дата:   26-08-09 20:21

Вярно е, че само измислени марки има от тази джаджа, вярно е и, че има верояност да ме слушат хората около мен ако са на същата честота.
MarinY , ои са тези хендсфрий, които се закачат на сенника, че не искам да го слагам на ухото си. И как чувам отсрещната страна? Виждал съм вероятно подобно устройство в кола, но имаше монтирано допълнително дисплейче и микрофон зад волана. Но си личаха кабелите.

Re:
Автор: MarinY   
Дата:   26-08-09 21:01

Това, например:

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/itpe9745.JPG
http://images.acco.com/KENSINGTON/K33440USA/K33440USA-20428.jpg

http://us.kensington.com/html/16236.html

Повечето са с акумулаторни батерии и кабел има само при зареждане.
Аз ползвам едно, което го зареждам веднъж на месец-два.

Публикацията е редактирана (26-08-09 21:02)

Re:
Дата:   26-08-09 21:29

Това ми се струва доста добро. Даже гледам, че работи с до 3 телефона. Явно ще търся нещо от този тип. Благодаря!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.