Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Help! Кои са най-добрите интернет доставчици в София?
Автор: Vanessa_atalanta   
Дата:   21-08-09 19:36

Искам да се абонирам за кабелен интернет, ще ми препоръчате ли доставчик? https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonHelp3.gif

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: deneb_rigel   
Дата:   21-08-09 20:09

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   21-08-09 20:20

MegaLan! [smilie24]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   21-08-09 21:14

а ние, дето нямаме мегалан, разчитаме на бтк [smilie8] [smilie2] и като откраднат мангустите кабела, няма нет и телефон с дни [smilie9] [smilie9] [smilie8] щото в различните квартали на Софето има различни доставчици [smilie8] Софиянет например са пълна трагедия [cool]

Re:
Автор: deschain   
Дата:   21-08-09 21:21

Speedy Net са добри също. Много рядко имат проблеми, а дори когато имат ги оправят сравнително бързо. Изградиха и подземна мрежа наскоро. И съм забелязал че си вдигат телефоните, за разлика от моите бургаски "приятели" от Digicom.

Re:
Автор: deneb_rigel   
Дата:   21-08-09 21:22

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   21-08-09 21:25

да, и аз съм доволен от бтк, но отбелязах, че проблемът е от мургаво естество и се е случвал 5 пъти поне за 3 години! [smilie9] [smilie9] [smilie9] и акто нямаш 5 пъти по 7 до 10 дена нет и телефон, особено ако ти трябват, те хващат дяволите [smilie9] [smilie8]

Re:
Автор: lumix   
Дата:   21-08-09 21:27

Мегалан ...вече 5г!

Re:
Дата:   21-08-09 21:28

хитрото е, че някои добри нет доставчици предлагат и телефония и не е нужно да се набутваш с таксата от 15 кинта на месец за телефон на бтк! [cool]

Публикацията е редактирана (21-08-09 21:28)

Re:
Автор: k7   
Дата:   21-08-09 21:31

SpectrumNet

Re:
Автор: Vanessa_atalanta   
Дата:   21-08-09 21:35

Благодаря [smile] [smile] [smile] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Re:
Автор: attempt   
Дата:   21-08-09 21:37

Аз си пуснах НЕТ1 защото предлагат интернет (и ТВ) без обвързване. Плащаш месец за месец и когато искаш може да се откажеш. А най-якото в момента е PON, но при мен няма.

... а и няма проблем да сложиш рутер. Дори ти помагат с настройки ако имаш нужда.

Публикацията е редактирана (21-08-09 21:37)

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   21-08-09 22:05

Ние сме абонати на Евроком, телевизия + интернет, лоялни клиенти от доста години насам...

Преди десетина дни обаче нещо някой бе резнал на два пъти кабела на покрива!!! и се наложи да се оплаквам най-сурово! Заявиха ми, че тази година ДОСЕГА не сме имали прекъсвания! Обаче изнамерих телефонните сметки и се оказа, че е имало по едно прекъсване през февруари, март, април и сега през август, и че се опитват да лъжат, тъй като за какво ли бих им звънила...
[smilie18]

Чувам добри отзиви за НЕТ1, може да пробваме, но от НГ натам, понеже абонаментът ни е годишен и малко трудно ще ни обезщетят, въпреки че твърдят, че било възможно...

Re:
Автор: mravunko   
Дата:   21-08-09 22:06

аз съм на мегалан. най ме радва поддръжката. винаги проблемите се остраняват много бързо.

имам приятели на спектрум и на спийди, които стояха без и-нет повече от 12 дни. това е безумно според мен.

Re:
Автор: exo99   
Дата:   21-08-09 22:08

ADSL на БТК.

Амига, в една друга тема те бях посъветвал да си продаваш апартамента, какви са тези проблеми с кражба на кабел на БТК ?

Явно в твоя квартал е пълно с мангусти.[smile]

Re:
Дата:   21-08-09 22:10

ми пълно е, на един хвърляй са от тук [smilie9] [smilie9] [smilie2] ама то тая напаст къде ли не е [smilie9] [smilie9] в една нормална бяла държава такива идиотщини не се случват [smilie8]

Re:
Автор: LTG   
Дата:   21-08-09 22:26

ONLINE DIRECT - оптика до блока
за 4 години 2-3 пъти да е спирал за не повече от час

Re:
Автор: asahi   
Дата:   21-08-09 23:48

Аз ползвам комшията. Във ваша чест го трейснах. Оказа се, че е на мрежа.нет. Да е жив и здрав, ама скоро ще го сменям. Комшията де, заедно с апартамента [smilie18]

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   21-08-09 23:51

МегаЛан и СпектрумНет [smilie24]

Останалите [smilie23]

Re:
Автор: simpleman   
Дата:   22-08-09 00:08

Трафик. Много коректни и приятелски настроени към клиентите си

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.