Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Турска ТВ агитира за ДПС и двойно гласуване
Автор: джъмбо   
Дата:   04-07-09 22:47

Частният турският канал "Румели-ТВ" провежда масирана агитационна кампания за ДПС, предаде специалният пратеник на БГНЕС в Истанбул.

През час по телевизията се повтарят адресите на онези 123 избирателни секции, които са базирани в градовете с най-голяма концентрация на български изселници, като 14 са в Истанбул, а девет в Бурса.

Секциите бяха открити за утрешните парламентарни избори в българия.

След тази информация следва предупреждението за онези двойни граждани, които ще гласуват по родните си места в България: "Задължително носете българската лична карта и задграничния си паспорт."

Указанията завършват с бойкия призив: "Хайде към урните!"
Веднага след това се излъчва агинационнен филм с документални кадри от "Голямата екскурзия" към Турция през 1989 г. и снимки на лидера на ДПС Ахмед Доган, както и на обикновени турци.

По време на филма върви песен в която се призовава: "Нека бъдем единни, нека бъдем силни, искаме винаги права и свободи....".

"Ние сме равноправни граждани на България, там сме родени, дадохме си живота...имаме правото и ние да се наречем европейци", гласи едно от посланията на филма.

В дискусионно студио от рубриката "Балкански истини" с четирима гости, сред които координаторът на ДПС за Турция, отговарят на запитванията по обявения телефон за зрители 0212 418 13 13.

Зрителите от България звънят и призовават в ефир:

"Който може да гласува още в 6.00 часа сутринта в Турция и да побърза да пристигне в България за да гласува пак" и "ДПС този път трябва да има 70 депутати".

Изселникът Мустафа Сезгин обяви по телефона, че "един глас за ДПС е равен на една златна лира" и призова "всеки, който има български документи, непременно да използва правото си на глас".

админа може ли да разреши учтивото балканско говорене без опасност от бан докато приключат изборите????

Отговори на това съобщение
 Re: Турска ТВ агитира за ДПС и двойно гласуване
Автор: otto   
Дата:   04-07-09 22:50

тук в Кърджали под носа ми агитират, в лицето ми агитират, ти за Турската телевизия се притесняваш. :)
Но не е глупак който яде баницата....БСП и НДСВ, те са за бой!

Публикацията е редактирана (04-07-09 22:52)

Re:
Автор: юнга   
Дата:   04-07-09 23:00

Автор: otto
Дата: 04-07-09 22:50

тук в Кърджали под носа ми агитират, в лицето ми агитират, ти за Турската телевизия се притесняваш. :)
Но не е глупак който яде баницата....БСП и НДСВ, те са за бой!

Комунистите са виновни.
Монархокомунистите са тяхно производство.
И ДПС в този му вид също.

Автор: blr2   
Дата:   04-07-09 23:03

Юнга е много активен, браво! Истински лидер и титан на мисълта.

Автор: otto   
Дата:   04-07-09 23:08

Така е така е :)
Приятел на име Самет, знаеш ли какво ми каза: "ми аз и родителите ми знаем че ДПС са най-крадливата партия, и няма да гласуваме"
И си мисля: жалко но не всички са като него :) ДПС ги държи на дъното, държи ги финансово зависими, ходжите ги надъхват в джамиите, бе лудница е тука лудницааааааааа. Мнооооогоо е зле многоооо.

Автор: fonnayden   

Долу Царско турската Комунистическа олигархия. Да гласуваме масово и да ги натириме пак в мишата дупка!

Re:
Автор: юнга   

Автор: blr2
Дата: 04-07-09 23:03

Юнга е много активен, браво! Истински лидер и титан на мисълта.

И ти не спираш.
Не можеш да преглътнеш нищо казано против червените боклуци.

Автор: georgi.kalichin   
Дата:   04-07-09 23:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.