Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да защитим правата си
Автор: wicked   
Дата:   24-04-09 19:36

Оказва се, че властта се страхува от насъбралото се народно недоволство, което доведе до обединение на студентите и младежите от София, Пловдив и Варна, и се пуснаха слухове за готвени провокации, като тези на 14.01.2009.
Ние, свободните граждани на Р България, не се плашим от калпавите сценарии на политическите некадърници, а призоваваме всички студенти, младежи и свободни граждани, отново да се съберем на площада и да покажем, че повече няма да ги търпим.
Ето и за какво ще излезем:
Правителството отново се опитва да забрани протестите пред народното събрание. Това си е по чист сталински образец – Няма човек - няма проблем/ Няма протест - няма проблем.
Само 2-ма от 6-мата замесени в убийството на Стоян Балтов са обвиняеми.
По-малко от месец след протеста на 14-ти беше убит друг наш колега -Найден Вучков.
Във Варна беше зверски убита колежката ни Радостина Евтимова, и то от сина на действащ политик.
Само преди няколко дни още двама български младежи Кирил Въжаров и Васил Александров, бяха убити от поредното мамино синче, отново такова на действащ политик.
В България (страна от Европейския съюз) стават ежедневие отвличанията на хора – явно държавата ни е стигнала нивото на Колумбия и Мексико – едни от най-големите страни производителки на наркотици в света.
Българската политическа класа се е изродила, чрез своето поколение в шайка убийци – психопати.
Корумпираните ни управници продължават да раздават публичните блага на собствените си фирми, посегнаха дори на сградите на НАП ???!!!
Въпреки че на 14-ти ги принудихме да прекратят заменките, те си оставиха свободни номера за сделки в последствие - за свои хора, а пък преди да обявят забраната, като за последно направили ударните далавери.
Поискаха да ни следят и подслушват и в интернет.....не им позволихме!
През последните дни сегашните управници си играят с изборните закони в неистово, нечисто желание да се прелеят и в новото управление на България. Опитват се да налагат “държавност”, без да бъдат гарантирани демократичните устои на държавата ни – което е само на една крачка от възвръщането на тоталитаризма у нас!
Докога?????
Да изразим правото си на нормален живот в европейска държава и бъдеще в нашите ръце на свободния, демократичен, граждански протест на 29.04.2009! Всички на площада!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Да защитим правата си
Автор: ErotilA   
Дата:   24-04-09 20:05

Аз съм си запечатал три литрови буркани със планински въздух че като стане платено после да подбивам цените![ezik]

Автор: ffwd   
Дата:   24-04-09 20:06

[smilie24]

Дата:   24-04-09 20:08

Днес какви трансперанти имаше на Орлов мост - кеф [smilie24]

Автор: Lalinda   
Дата:   24-04-09 20:41

Да видим после дали ще гласувате.

Автор: ErotilA   
Дата:   24-04-09 20:44

Аз ще гласувам за въздуха после пари пари пари !

Може да направя и специална селекция в бурканчета от пюре с невероятно пресен мирис на селска кочина, в народното събрание ще се избият да купуват. И ще си имам пропуск за "белия дом" срещу Радисън.
Щастлив съм!!!

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   24-04-09 23:16

Не разбирате ли, че протестът ни трябва да бъде не пред парламентът, а пред урните.

АТАКА !!!

Дата:   24-04-09 23:22

ДС[smilie23]

Автор: georgi.kalichin   
Дата:   24-04-09 23:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   24-04-09 23:30

georgi.kalichin

[smilie24]

дам се сериозни футуграфи [smilie18]

Re:
Автор: тьма   
Дата:   24-04-09 23:34

Аз пък не зная за кого да гласувам

Автор: georgi.kalichin   
Дата:   24-04-09 23:37

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   24-04-09 23:59

Автентичното дясно [smilie24]

Автор: rostoshev   
Дата:   25-04-09 00:03

Важно е да се гласува, но най-важно е да не е за БСП-то и ДПС-то, че иначе...

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   25-04-09 00:05

Тьма - БСП и ДПС са престъпници, Мухобойко е некадърник и полуидиот, т.нар. "цар" е крадец - оттам нататък си избирай.

Господи, не съм допускал навремето, че някой ден ще си спомням со носталгия за Костов и Жан Виденов даже... [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.