Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До каралите ски/борд на Боровец този сезон.
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   14-03-09 15:07

Гледам ценоразписа и нещо не ми става ясно...

Излиза, че в събота и неделя целодневната карта за всички съоръжения е 35лв, без да има отделна цена само за четириседалката на Ястребец. Така ли?

Отговори на това съобщение
 Re: До каралите ски/борд на Боровец този сезон.
Дата:   14-03-09 16:02

Ехооо... ?!?!

Някой? [smilie8]

Vladimir666 ???

Автор: vga   
Дата:   14-03-09 16:39

така е да, и то не от тази година. през седмицата ястрбец експрес-а е 25 а целоднешната 55.

Автор: vladimir666   
Дата:   14-03-09 16:49

[smilie5]

Да, weekenda 35. Най - добре е като работят и Маркуджиците, особено новата 3 седалка на 2 - ката. Поема голяма част от навалицата, а и опашката се движи доста бързо.

Публикацията е редактирана (14-03-09 16:49)

Re:
Дата:   14-03-09 16:53

Аз съм фен на Ястребец 3. Последните две години ходих на Банско и не знаех как са цените на Боровец. Сега ще ида там да видя оправили ли са се нещата или е същия булшит с необработените писти...

Дата:   14-03-09 17:25

аз имам лош опит с Боровец тая година. Три пъти склоних да отида до там, първия път на откриването, пистите бяха добре опесачени, втория път беше малко след откриването, не беяе обработено нищо и третия път беше точно деня с големия сняг. Необработено е малко да се каже за нивите... добре че не карам по пистите ![smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] Там преживях най-великия си ски ден с тоя сняг. и с Австрия не бях готов да го заменя. Продуцентите на ски филмите завиждаха на снега ни... [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: ilchoni   
Дата:   14-03-09 17:35

ааааа, Банско си е най-готино. Имаш много по-голямо разнообразие от писти, далеч по-добре обработвани. И поради много лифтове и писти, многото народ по-добре се разпределят, и опашките не са толкова километрични, колкото на Боровец.
Да не говорим, че е и по-височко, повече сняг, повече пууууууудричка [smilie5]

[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   14-03-09 17:37

да бе, и струва 50 лева на ден, със студентското ми намаление е 48.50. и не, не е по-високо, хеле пък да има повече сняг, не и тази година... че е най-добре поддържания курорт да, страхотен е за пистово каране ама... не ми е по джоба и на кефа :)

Дата:   14-03-09 17:43

да, това е минуса, че е по-скъпо през уикенда. Ама иди на Боровец през седмицата - същата цена.

Е аз точно тази година се скъсах от каране там, въобще не можеш да направиш сравнение със сняг и условия там, с тези в Боровец [smilie23]

Автор: ukk   
Дата:   14-03-09 18:03

тази година карах и на 2-те места: 5 дена на Банско + няколко пъти ходене до Боровец.

На Банско има повече и по-добре уредени писти, ама е и по-далеч от Софето. Иначе кефа е сравним и на 2-те места, а разликата в цените е незначителна. Обаче пътя ... ако имаш възможност само 1 ден в седмицата да караш автоматично е ясно къде.

М/у другото по-миналия уикенд имаше наааааййй добрия паудър на Маркуджиците ! Точно закривах сезона, горе беше леко мъгливо и ветровито, та почти нямаше хора, но имаше 10-15 см студен и лек паудър - виках направо от кеф - така яко вървеше бордчето [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   14-03-09 18:05

Ми обаждайте се да правим групово бордуване, че покрай мен само скиори [smilie23]

Автор: ukk   
Дата:   14-03-09 18:41

еми ше се обаждаме, ама следващия сезон [smilie24] [smilie24] [smilie24]

скиорите - лентовите фотографи на пистите [smilie19] [smilie5] [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik] [smilie18] [beer]

Автор: alsash   
Дата:   14-03-09 18:51

с к ъ п о

Re:
Автор: haaho   
Дата:   14-03-09 19:49

През целия минал сезон (а и 2-3 сезона преди това) седалката на ястребец въртеше празна, опашки имаше само през уикенда. Маркуджик 2 и 3 - същата работа. Март месец на тройката имаше 3 метра сняг, въжето на влека стигаше до кръста.

Кви височини, кви 5 лева.

ilchoni написа:

И поради
> много лифтове и писти, многото народ по-добре се разпределят, и
> опашките не са толкова километрични, колкото на Боровец.
> Да не говорим, че е и по-височко, повече сняг, повече
> пууууууудричка [smilie5]
>
> [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.