Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Прекратяват се замените на гори
Автор: slivenski   
Дата:   16-01-09 14:25

Прекратяват се замените на гори

-----------------------------

Ами, те замениха колкото можаха, сега като виждат, че изтърват кокала и сложиха балтията на заменките... [smilie23]

Трябва закон за отмяна на всички нередовни заменки на гори и земя от последните 8-12 години... Но засега само Волен Сидеров съм чул да иска това, уви... Останалите се скатават... [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Прекратяват се замените на гори
Автор: Todd   
Дата:   16-01-09 14:28

Ей, тъкмо щях да заменя 30 декара покрай морето за 2 декара дъбова гора в село....

[smilie7]

Автор: boink   
Дата:   16-01-09 14:28

е аз точно исках да си заменя гората (72 декара 30 годишен бук и брат му дъб) за един панел в дружба 50 квадрата. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: onlineivo   
Дата:   17-01-09 00:14

Сливенски,

Всичко вярно дето пишеш приятелю, ама това за Волен дето бил казал нещо вярно...... ми значи и за това са му платили!

Не искам да политизирам темата повече от необходимото, но той е типичния пример за лидер на партия която съществува за да я мразят и именно по този начин да балансира гласовете... за което да получава съответното възнаграждение от което да съществува - мое мнение!

Автор: slivenski   
Дата:   17-01-09 09:18

Не, аз не защитавам Волен.... Просто него го чух онзи ден по телевизията да иска отмяна на заменките. Другите политици не съм ги чул. А уж точно различните от Волен трябваше да искат разумните неща... [smilie8] [smilie8] [smilie21]

Автор: ivodam   
Дата:   17-01-09 10:13

Все е нещо, и това е една малка победа, поздрав за братята еколози! [beer]

Автор: mirmiracle   
Дата:   17-01-09 10:24

Дето се вика "след дъжд качулка". Трябваше студентите да искат възстановяване на статуквото преди заменките ама не знам защо не го направиха. Slivenski слушах и Волен какво каза и ми харесва как озрява като политик този човек. Идеите му са напълно осъществими и незнайно защо се чуват само от неговата уста. [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.