Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Вече имаме нови източници на енергия
Автор: Amigo   
Дата:   11-01-09 17:49

[smilie5] [smilie5]

Българин откри как се движат НЛО-тата и предложи генератор на евтина енергия [smilie8]

63-годишният Мильо Пангаров от с. Цар Асен твърди, че е разкрил как се движат летящите чинии и изобретил двигател, който да преобразува магнитното поле на Земята в електрическа енергия. Според него това окончателно ще реши енергийните проблеми на планетата. [smilie8] Той видял спемата на електроторсионния двигател при едно от пътуванията си извън тялото, когато посетил други планети и измерения преди доста години. [smilie10] [smilie8] Оттогава Мильо, койт е строителен работник, редовно пътешества насам-натам из времето и пространството и т.нар. паралелни светове и редовно го спохождат видения за бъдещето. [smilie10] [smilie10] [smilie8] [smilie6] Междувременно при тези си пътувания изобретателят, освен многобройните извънземни, които срещнал, няколко пъти виждал и кан Аспарух, който бил около 2 м висок и около 140 кг мускулест тип и по думите му нямал нищо общо със сегашнте българи. [smilie10] [smilie10] [smilie5] [smilie5] Има си хас да е имал нещо общо [smilie5] [smilie5]

А пък един колега иноватор на бай Мильо, но от УСА, пластичен хирург, намерил как да реши енергийните си проблеми с джипа черз набавяне на екологично гориво. [smilie8] Д-р Крег Алън използвал човешка мазнина като биогориво за луксозната си машина, която набавял от липосукцията на своите пациент(к)и [smilie10] [smilie10] [smilie5] Според него пациентите му дори били щастливи, че с мазнините си ще помогнат за един по-чист свят. [smilie18] [smilie18] Междувременно клиниката му е затворена до изясняване на случая. [smilie18] [smilie18]

(това е по материали от "168 ч.") [smilie8] [smilie5]

А тук някой да има някакви нововъдения и предложения за осигуряване на евтина и неограничена енергия?! [smilie11] [smilie8] [smilie25] [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Вече имаме нови източници на енергия
Автор: tnt   
Дата:   11-01-09 17:56

Мигу, кой знае колко псувни ще отнесеш пак [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: georgi969   
Дата:   11-01-09 17:56

Не ви ли се е случвало като мине покрай вас някоя дизелова машина да ви замирише на цаца,пържени картофи или мекици?

Автор: Chitsujo   
Дата:   11-01-09 17:57

Тоя луде дойде на щанда ни на панаира в Пловдив, твърдеше, че е открил перпетуум мобиле [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ние предлагаме инсталации за отоплителни централи на биомаса [smilie3] Имаме в Банско изградена и действаща от 10 Мвт = 2 котела по 5Мвт. Засега е въведен в експлоатация само единият. Освен това онзи ден се обадили на кмета Краваров да го питат как е при тях и той казал: "Е как да е!? Топло, топло :)"

Топлофикация Враца и Топлофикация В. Търново също имат мощности на биомаса. ДОбра алтернатива според мен/нас [smilie5]

П.П. Фук, фук, фук [ezik]

Автор: n1x0n   
Дата:   11-01-09 17:57

Той видял спемата на електроторсионния двигател при едно от пътуванията си извън тялото, когато посетил други планети и измерения преди доста години

Е някъде след този пасаж ме изгуби като читател, макар да трябваше да се усетя още след " Мильо Пангаров от с. Цар Асен"
[smilie18]

Дата:   11-01-09 17:59

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-01-09 17:59

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: IvanChohadjiev   
Дата:   11-01-09 18:02

Аз му вярвам на човека.

[smilie5]

Дата:   11-01-09 18:03

А за хирургъ кво ще кажете, човекът е специалист все пак [smilie3] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   11-01-09 18:05

много екологично! и хуманно е неговото решениЙ [smilie7]

Дата:   11-01-09 18:09

ХирургЪ ако си вземе един кампер, и ги "разкрасява" вътре, ще си има перпето мобиле [beer]

Дата:   11-01-09 18:12

и ше може да броди из паралелни светове с тъз чиста и лъчиста енергия![beer]

Дата:   11-01-09 18:14

[smilie18] [smilie18] ам предложете и вий нещо екологическо [smilie3] [ezik] [ezik] дали не би могло от тенис залите да се прихваща енергията на топчетата и млатенето с дървьете [smilie3] [smilie18] [smilie18] особено Тинта кат забива и ниагара като суче кръшна снага около масите [smilie5] [ezik] [ezik]

Дата:   11-01-09 18:20

Имам аз една енергия, с краткотраен топъл ефект[smilie5]

Дата:   11-01-09 18:21

IvanChohadjiev написа:

> Имам аз една енергия, с краткотраен топъл ефект[smilie5]
>

търси се нещо с по-дълготраен ефект [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18]

Автор: naik   
Дата:   11-01-09 18:26

С множество краткотрайни ефекти може да се постигне и дълготраен ;)[beer]

Re:
Автор: Императорът.   

Ъръмчх.
Ако кажа, ще си имам проблеми... [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Amigo написа:

> IvanChohadjiev написа:
>
> > Имам аз една енергия, с краткотраен топъл ефект[smilie5]
> >
>
>
>
> търси се нещо с по-дълготраен ефект [ezik] [ezik] [smilie18]
> [smilie18]

На дали, ще издържиш на по-дълготрайният вариант[ezik]

Дата:   11-01-09 18:31

Императоре, трай, че ако затворят тая безобидна тема заради твоите предложения, ще те дам на колегата от УСА да те използва като биогориво както намери за добре [smilie18] [smilie18]

Автор: Vinsent   
Дата:   11-01-09 18:32

Бърбън - добра биоенергия [beer] [shtrak] [beer]

Re:
Дата:   11-01-09 18:39

Амигов - мене интелектът ми струва 548 000 000 000 000 повече от енергията, която може да бъде извлечена от туловището ми... ама при някои не е така. [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   11-01-09 19:22

на Импи да ловим енергията докат' мисли за борса и застраховки... ши светне цяла София, дажи и по най-крайните квартали [smilie21]

Автор: alsash   
Дата:   11-01-09 19:46

ами един пример е ...хиперинвертор климатик...за тези които знаят

Re:
Дата:   11-01-09 19:49

Тинтова - ако глупостта на средностатистическият борсов "играч" на БФБ можеше да фабрикува ток, щеше да стигне за цяла Европа и щеше да остава достатъчно да шиткаме и на китайците и ипонците... [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   11-01-09 19:55

eto na! Алтернативни източници бол! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.