Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Милде или Емека?
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   09-01-09 02:10

Ърм? [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Милде или Емека?
Автор: ike.a   
Дата:   09-01-09 08:10

Милде, от тая розовката със със СПА мириса... ма може и от зелената- с АЛОЕ [beer]

Автор: fundamental   
Дата:   09-01-09 08:15

милде [smilie5] [smilie24]

Автор: vga   
Дата:   09-01-09 08:40

още един глас за Милде. по-приятна е и на допир и на мирис и на вид. след един определен момент обаче нещата се изравняват... [smilie5]

Автор: georgi969   
Дата:   09-01-09 09:03

Във връзка с Темата:

Ода за срането

В този тържествен миг
Аз Ви приветствам.
И Ви желая гръмогласно
Всичко, всичко най-прекрасно.
Но какво да Ви желая:
Пари, жени, имоти уважение?
Не, това неща са без значение
Едничко родно, мило, свето
Това другари е срането
Срането Освежава
Срането сили дава
В срането всеки се калява
Серете в тенджери, тигани
Серете по тавани и мазета,
но най-вече във клозета.
Зимата, когато сме на ски
на пухкавия сняг се изсери
Слушай как шуми гората
И нежно скърцат ти лайната
Лятото, когато си на лагер край реката
Сери направо във водата
Оглеждай дупето си бяло
В това немирно огледало
Ако нявга запек хванеш
и срането мъка да ти стане
въобще не се чуди
а с пръст в гъза си ти бръкни
и чак тогаз ще разбереш
великото блаженство да сереш.
Ако, не дай си Боже,
хванеш пък диария
И лайната твои падат
Нежно, рядко като ария
Сери със жар и брой лайната
Които като тънка прежда,
Дупето ти произвежда.
Сери, сери, сери,
Ако щеш гъза си съдери! :)

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   09-01-09 09:11

'се в гъз. [smilie18]

Автор: georgi969   
Дата:   09-01-09 09:19

Инстррукция(без значение дали е Милде,емека или някой друг модел:

Предназначение, условия за експлоатация и технически характеристики на Тоалетна хартия арт.No 11315509 (по-долу наричано за краткост Изделие).
Предназначение: изделието служи за почистване на остатъците от процеса на отделяне на фекалии. Използува се от външната страна на задното отверстие, принадлежащите му участъци от кожа и локално концентрираното там покритие от косми (по-долу наричано за краткост Място на използуване).

Начин на използуване:
1. Необходимо е старателно да се запознаете с настоящата инструкция. Инструкцията трябва да бъде закрепена с винт М6 на добре осветено и леснодостъпно място в зоната на пряка видимост на ползувателя (ползувателите).
2. Руло от Изделието да се разположи на нивото на гърдите в хоризонтално положение.
3. Извършете акта на отделяне на фекалии.
4. Убедете се в успешното завършване на акта и в отсъствието на признаци за неговото продължаване (тази точка е важна за икономията и рационалното използуване на изделието).
5. Хванете края на Изделието и с постъпателно движение на дясната ръка нагоре и надясно приблизително под ъгъл 60 градуса спрямо линията на хоризонта дръпнете Изделието отмотавайки от рулото 300 мм (за удобство на потребителя всеки 100 мм са маркирани с перфорация).
6. С разнопосочно движение на двете ръцете в хоризонтална плоскост скъсайте лента от Изделието. Същата манипулация може да се извърши с помощта на остър режещ предмет (кухненски нож, ножица, сатър или други). При това обаче трябва да се съблюдават мерките за безопастност. Забележка: препоръчва се скъсването да се извърши по перфорацията с цел да се избегне нарушаването на повърхностния слой на влакнистата структура на Изделието.
7. Вземете откъснатата част от Изделието и я сгънете във вид на хармоника (акордеон). Това се постига като скъсания участък от Изделието последователно се сгъва по перфорациите, докато се получи ново изделие, наричано по-долу за краткост Изделие N2
8. Поставете Изделие N2 в ръката, която Ви е по-удобна.
9. Приложете така полученото в предишните точки Изделие N2 към Мястото на използуване (виж горе), притиснете плътно с ръка и извършете въртеливо движение в междухълмието.
10. Придвижете така използувано Изделие N2 в зрителното Ви поле (в условията на добро осветление) и внимателно разгледайте намиращата се там смазка за наличие на яйца на глисти или кръв. В случай, че намерите такива незабавно се обадете на съответното медицинско учреждение по местожителство. В противен случай повторете точки от 5 до 9 четири - пет пъти.
11. С чиста суха ръка проверете качеството на почистване (междухълмието трябва да е сухо на пипане, външната страна на задното отверстие да е меко на допир и добре изтрито и вълнистото покритие да е пухкаво и лесно за сресване). В случай на признаци на некачествено почистване (специфична субстанция под ноктите или остра миризма при обонятелен контрол) да се извършат манипулациите по точки от 5 до 9 още няколко пъти.

Мерки за безопастност:
1. Да не се пуши в близост до Изделието.
2. Да не се оставя използуваното Изделие в близост до места за отдих, култура и хранене.
3. Да се пази от деца. Тоалетната хартия не е играчка, а средство за хигиена.
4. Не се препоръчва многократното използуване на Изделието

Автор: tofo   
Дата:   09-01-09 09:28

Нещо за гаранционен срок ?

Автор: Radomirov   
Дата:   09-01-09 09:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: ibk   
Дата:   09-01-09 09:52

Продавам тоалетна хартия. Само веднъж използвана.

За контакти, тел. хх хх хх х
[smilie5]

Автор: nikonianec   
Дата:   09-01-09 10:17

[smilie5] [smilie5] [smilie5] леле луда работа [smilie5] [smilie5] аз давам глас на милде [smilie24] но забелязалили сте рекламите се някви мацки хвърлят цветя туй онуй, ма не става изобщо не става въпрос за кенеф [smile] както и да е супер тема [smilie5] [smilie24]

Публикацията е редактирана (09-01-09 10:17)

Автор: NO_CARRIER   
Дата:   09-01-09 11:06

Аз пък ползвам някаква евтина от кварталния магазин. Трипластова, плътна и ароматизирана. И като се бърша, не се самозадоволявам. [smilie18]

Автор: HP   
Дата:   09-01-09 11:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: stzz   
Дата:   09-01-09 11:17

Еееех, нищо не може да се сравни с
едно-времешния вестник "Работническо дело"

[ezik]

Автор: didesignbg   
Дата:   09-01-09 11:18

Какъв е смисъла от ароматизираната тоалетна хартия?
Сигурно същия като от ароматизираните дамски превръзки?

Автор: A400   
Дата:   09-01-09 11:19

абе незнам , ама като гледам какви мили момичета рекламират хартията, и като знам какво и се случва накарая...мани,мани...[smilie5]

Дата:   09-01-09 11:23

Автор: tnt   
Дата:   09-01-09 12:13

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: IvcheTo   
Дата:   09-01-09 12:17

нямам биде ( нямам място) ама директно после минаваш през банята и = не ползвам толаетна хартия от 10 години [smile] [smile] [smile]

хем по-хииенично хем не размазваш насам натам разни неша с хартията ( да не обяснявам цветно)

Автор: stzz   
Дата:   09-01-09 12:24

Многу ши са харчи ако е с отпечатан анфас на Сер-ей.

[ezik] [ezik]

Дата:   09-01-09 12:27

Автор: IvcheTo   
Дата:   09-01-09 12:27

има хавлии за тази работа [smile]

Автор: alsash   
Дата:   09-01-09 12:28

просто вода!

Автор: Lalinda   
Дата:   09-01-09 12:46

О, може и да е смешно, но в началото на века работих в Косово (не в столицата, където чужденците май са повече от местните) и ми бе извънредно трудно да открия тоалетна хартия, отделно че имаше режим и на тока, и на водата, та и идеята с бидето нямаше как да бъде реализирана... Вода пускаха само за кратко вечерно време и твърде рано сутринта (около пет и половина).

Накрая шофьорът ми ме закара в магазин, от който пазаруват предимно чужденци и купих някаква виенска, не помня точно каква беше, абсолютно забележителна, а и ролките бяха гигантски, добре ароматизирани, розови и копринено меки.
[smilie24]
Не помня какви точно бяха.

Милде не е много качествена, струва ми се тънка за моите претенции. Трябва да се използва поне с тройно сгъване.

Фен съм на френските разработки (всяка година encore plus moelleux, както пише и на тоалетпапира, и на хляба), но не върви да пълня куфара си с тоалетна хартия на връщане, я!

Сещам се как преди много години майка ми, Бог да я прости, бе на лечение в Пирогов, където пациентите трябвало сами да си купуват тоалетна хартия (и не само)... Та първия ден, тъй като болестта й не позволявала да излиза по-надалеч, си купила някаква от будка във вътрешния двор (имало само от най-нискокачествената и НАЙ-ЕВТИНАТА, естествено), после й носехме по-мека отвън, а на двора я срещнала някаква жена и я питала откъде я е взела. Майка ми й казала, че хартията е много некачествена, а онази казала: НЕ Е ЗА МЕН, ЗА МЪЖА МИ Е!
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Тъй че, мъже, внимавайте в картинката, особено ако жена ви пазарува и за вас! Не дай Боже пък да заболеете и имате нужда от папир...

Разказвах този случай на мой близък французин и той бе абсолютно потресен от нагласите на българските благоверни към съпрузите им в беда, и досега го помни, стане ли дума за семеен живот...
[smilie18]

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   09-01-09 12:53

Аз съм взела сега 12 ролки Zewa Christmas Edition със снежинки, коледни елхи и Новия завет [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.