Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ливърпулското дерби ...
Автор: kkkolelo   
Дата:   19-01-09 22:02

... да не се увлечете и изпуснете. Да ги видим карамелите стават ли да им се опрат ...

Отговори на това съобщение
 Re: Ливърпулското дерби ...
Автор: hp   
Дата:   19-01-09 22:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   19-01-09 22:46

кога и къде ще го дават?

Автор: carl_cox   
Дата:   19-01-09 22:53

поне 5 пъти вдигах яко кръвното [smilie25] [smilie21]

добър мач става, има динамика,последните минути бяха малко повече кютане и ритане на посоки, но бива :) горе долу равностойно върви, очаквам второпо полувреме по-добра игра от страна на Ливърпул :)

ако Торес беше чукнал пасче към останалият сам на празна врата Роби Кийн, сега щеше да е 1-0 [smile]

Публикацията е редактирана (19-01-09 22:54)

Дата:   19-01-09 23:01

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   19-01-09 23:31

Дата:   19-01-09 23:51

Дата:   19-01-09 23:59

трудно ми е да коментирам каквото и да било...сравнително слаба,безидейна и страхлива игра на Ливърпул, за който колкото и да ми е мъчно да го кажа,вече няма никакъв шанс за титлата :(

от друга страна - голямо браво за Евъртън и треньорът им Девид Мойс [smilie24]

или с други думи казано - честита титла на Ман Юнайтед :(

Дата:   20-01-09 00:02

Автор: svetal   
Дата:   20-01-09 00:03

суперррр .[beer] 1:1 за моите

Дата:   20-01-09 00:15

hp - случавт се такива неща във футбола...

затова са виновни тренерите и най-вече играчите.
за кой ли път се видя типичната слабост на Лвиръпул - първото полувреме да бъде изиграно като на сън, едва ли не ако може да го няма. е не става така. нямам логично обяснение, защото не един и два мача, Ливърпул отказва доброволно да играе първите 45 минути???

и после - след голът на Джерард настъпи някакво успиване?!??? защо? играят с Евертън, не с Нортхямптън или Донкастър...

първо, тренера ни не трябавше да вади Кийн и второ, да вкарава този идиот Лукас на мястото на Торез, което решение само подсказа на Еверътн какво да правят - ела вълчо и ни изяж

РаФата си го заслужи този хубав финален 1-1 и сега МАН Ю да пият бира доволни

извинявам се че така избухнах. наистина да си фен на Ливърпул е равно на мазохизъм

Автор: ejko   
Дата:   20-01-09 08:17

carl_cox, когато единият отбор се изложи и заключението ти "затова са виновни тренерите и най-вече играчите" е уникално!!!! Направо ме попика[smilie24]

Автор: юнга   
Дата:   20-01-09 08:53

Искрено съжалявам. Това което стана в този мач не е добре за Манчо. Ако се вгледаме в нещата , ще се види, че тези 2 отложени мача на Манчо, много тежаха на съперниците.Манчо взе последните си 2 мача, едва ли не на късмет и хоп 1во място, защото другите сгрешиха.
Ако Ливърпул не бе сгрешил снощи, юнаците от Манчо щеше да им се наложи да играят повечко и да вкарват повечко. Сега ще сбъркат лесно в следващите мачове, срещу слаб противник.
Колкото до снощния мач,това е Дреби,Евертън е в много добра форма и както се видя, игра грамотно и равностойно, наствляван от грамотен треньор.
carl_cox,заради такива мачове е казано, че на дерби -местно, на върха и в дъното, не се залага. Особено В Англия.

Дата:   20-01-09 08:59

юнга, аз не бих разчитал на това, но все пак надеждата умира последна и за това си има причина.

Дата:   20-01-09 09:04

ejko , на какво не разчиташ не разбрах, че още съм сънен? Извинявай!

Дата:   20-01-09 09:23

Не бих разчитал, че е по добре, че станало така, защото сега Ман. ще "сбъркат лесно в следващите мачове, срещу слаб противник"!

Дата:   20-01-09 09:26

Добре,може би си прав.
Как ти се струва Роналдо?
Всичко ли дава Бербатов?
Става ли Тевес?

Дата:   20-01-09 09:29

Е, сега как ми се струва...! Нещата са добре, когато вървят добре. Ако бях за гражданите да ти кажа как ми се струват нещата в Ман, но не съм, така че ще си замълча.

Публикацията е редактирана (20-01-09 09:30)

Дата:   20-01-09 10:19

Дата: 20-01-09 08:17

carl_cox, когато единият отбор се изложи и заключението ти "затова са виновни тренерите и най-вече играчите" е уникално!!!! Направо ме попика
--------------

еми написах го, защото много пъти в подобни ситуации(като тази на Ливърпул), футболистите и треньорите се опрадават с липсата на шанс, лош късмет, контузени играчи или пък играчи ненавлезли във върхова форма след възстановяване от контузии и тн и тн, истината е че мач се играе 90 минути и в Англия се налага да си концентриран всичките тези 90 минути

в случаят вчера, грешката бе както на тренера ни Рафа Бенитез, че така страхливо подходи след гола на Джерард, така и чисто игровото положение на играчите на Ливърпул при фалът за голът на Тим Кейхил

чудо трябва да стане МанЮ да не стане шампион...единствено имаме шанс, ако заради Шампионкса лига МанЮ разстрои играта си и загуби точки тук там...но,честно казано не ми се вярва.

Дата:   20-01-09 11:11

carl_cox: наистина да си фен на Ливърпул е равно на мазохизъм
Аз като фен на Челси какво да кажа. Още при Раниери имаха възможност за КЕШ при относително слаба компания, но загубиха глупаво от Монако. Точно в този момент заговориха, че ще сменят треньора, той пък почна да дава интервюта, че някой в клуба не разбира от футбол. Взеха "старшината" Мауриньо, който харчеше наляво и надясно и кво ... е станаха шампиони на Англия. Като се сетя полуфиналните мачове с Ливърпул - 2 мача пълна безидейност, само силово противопоставяне. За какво му трябваше да взима Шевченко и Балък, вече стигнали върховете си, уядени. Как да не уважаваш сър Алекс, който миналата година фактически с 2 звезди в отбора (Роналдо и Руньо) стана шампион на Англия и Европа, но има традиция, създал е отбор, мотивирал ги е. Арабски шейхове и чукчи само с пари нищо няма да постигнат... Та нещата не са праволинейни никога, отборите от челото ще редуват и силни и слаби периоди. А Ливърпул тази година, пак ще кажа е една идея по високо от предните години. Наистина Рафа сгреши- смени Торез, който здравата ги тормозеше, по 2-3 ангажираше, сякаш водят с 3:0. Не разбирам и защо не налага Бабел- винаги ме е "страх" от него - як, бърз, дрибъл, удар, винаги го подозирам, че ще вкара гол и ще ми обърка залаганията [smilie18] . Всъщност, като си помисля и Бабел и Бенаюн са добри смени, когато играта не им върви или губят и почти винаги са обръщали мача ...

Дата:   20-01-09 11:23

kkkolelo - Челси са на същото дередже като Ливърпул - някакви измъчени игри, с разликата, че Челси поне психологически сега ще стоят по-добре...

то ако сме честни и Манчо не мачка, но все намира някакъв начин да си вземе точките и хоп - пак първи без много приказки.

на 01.02 има мач Ливърпул-Челси ще видим там какво ще сътворят любимите отбори :)

иначе, сега за вторият мач с Евъртън за купата очаквам Ливърпул малко да счупят гипса и наи-сетне да заиграят какато трябва от първата минута на мача

Дата:   20-01-09 11:31

Дядо е хитър. Еди си колко мача без загуба. Глупости. Изкара втората гарнитура и загуби мач за купа. А ако загубата беше в шампионата?
Зне дядооо. Суеверен и знае какво да прави
Сега дядо трябва да ги накара повече стръв към гола да имат и да дърпа ушите на нашия, докато узрее, че освен пас има и стрелба.

Дата:   20-01-09 11:39

Трябва да станат шампиони на Англия, да счупят каръка, май вече към 18 години ли не са печелили шампионата в Англия ...

Дата:   20-01-09 11:49

kkkolelo - абе колкото и да се оплаквате от моментната форма на ЧЕЛСИ,все пак станахте 2 пъти шампиони, а Ливърпул - нищо от близо 20 години

именно от тук идва болката на Ливърпулските фенове - до тази година, не бяхме замесвани в битката за титлата и подобни издънки като срещу Сток Сити, УЕСТ ХЯМ и тн се приемаха по-нормално, но сега, когато се докосваме някакси до титлата, да се дъним толкова много пъти подред със слаба игра, просто е съсипващо...

днес приятели колеги ме бъзикат и майтапят, как Манчо ще ни смажат като им гостуваме по-натам...

дедо Алекс е дразнещ понякога с неговите арогантни изказвания, но поне той знае как да прави един отбор машина и да печели дори когато играе зле...

Дата:   20-01-09 11:55

Хитър е сър Алекс. Загуба, която психологически ги нахъсва за следващите мачове. В днешния футбол никой голям отбор не може да направи дълга, силна серия, да мачка тотално - май просто няма такова животно. Леки изключения за мен са първия сезон на Мауриньо в Челси и преди това два сезона на Арсенал- освен силни, бяха и коварни и хитри [smilie10] (вкл. Анри вкара няколко гола от фал на празна врата, без да чака сигнал). Но и никой няма мъдроста и търпението на собствениците Ман Ю и Арсенал да не гонят добри треньори при слаб сезон.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.