Автор: kkkolelo
Дата: 20-01-09 11:11
carl_cox: наистина да си фен на Ливърпул е равно на мазохизъм
Аз като фен на Челси какво да кажа. Още при Раниери имаха възможност за КЕШ при относително слаба компания, но загубиха глупаво от Монако. Точно в този момент заговориха, че ще сменят треньора, той пък почна да дава интервюта, че някой в клуба не разбира от футбол. Взеха "старшината" Мауриньо, който харчеше наляво и надясно и кво ... е станаха шампиони на Англия. Като се сетя полуфиналните мачове с Ливърпул - 2 мача пълна безидейност, само силово противопоставяне. За какво му трябваше да взима Шевченко и Балък, вече стигнали върховете си, уядени. Как да не уважаваш сър Алекс, който миналата година фактически с 2 звезди в отбора (Роналдо и Руньо) стана шампион на Англия и Европа, но има традиция, създал е отбор, мотивирал ги е. Арабски шейхове и чукчи само с пари нищо няма да постигнат... Та нещата не са праволинейни никога, отборите от челото ще редуват и силни и слаби периоди. А Ливърпул тази година, пак ще кажа е една идея по високо от предните години. Наистина Рафа сгреши- смени Торез, който здравата ги тормозеше, по 2-3 ангажираше, сякаш водят с 3:0. Не разбирам и защо не налага Бабел- винаги ме е "страх" от него - як, бърз, дрибъл, удар, винаги го подозирам, че ще вкара гол и ще ми обърка залаганията . Всъщност, като си помисля и Бабел и Бенаюн са добри смени, когато играта не им върви или губят и почти винаги са обръщали мача ...
|
|