Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дали е проходимо до Черни връх?
Автор: zizero   
Дата:   10-01-09 12:35

Здравейте, мисля си утре да се кача до Черни връх, че съм ходил само през лятото и искам да видя как е при зимни условия. Дали някой се е качвал и мислите ли , че е проходимо след обилните снеговалежи ? За сега съм го планирал със седалковия лифт от Драгалевци до Голи връх и от там пеша. Ако някой има някаква информация какви са условията в момента, нека каже. Поздрави!

Отговори на това съобщение
 Re: Дали е проходимо до Черни връх?
Автор: Chitsujo   
Дата:   10-01-09 12:39

Обади се и ги питай в ПСС (Планинска спасителна служба), те ще знаят най-добре [smilie3] [smilie24]

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   10-01-09 12:43

Пробвай ТУК.

Публикацията е редактирана (10-01-09 12:45)

Дата:   10-01-09 12:44

Мерси Chitsujo. Не се бях сетил, сега ще им издиря телефона и ще се обадя [smilie24] [beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   10-01-09 12:47

Ако не е "проходимо", винаги можеш да минеш и отстрани по пътя, след като минеш равната част над Голи връх. Вместо да вървиш по коловете нагоре, завий в един момент надясно и следвай следите на траковете. Пътят не се удължава много. Всъщност, винаги можеш да се откажеш и да се върнеш по пътя.
Една година имаше много повече сняг (май преди две години) и вървяхме по пътя почти догоре. Беше точно на Ивановден.

Питай и в службата. И си зареди телефона, ако ще тръгваш.

Вчера казаха, че било слънчево в района, очакваха и днес да е така, че и много туристи и скиори.

Автор: Chitsujo   
Дата:   10-01-09 12:47

Винаги си добре дошъл [smile] [thankyou]

Автор: tofo   
Дата:   10-01-09 13:06

Уааа!!![smilie8] [smilie8] [smilie8] Ама и зимата ли се ходело там, бре!!![smilie5]
Задължително и гети. Обикновено пътят(зелената писта) си е утъпкан. Иначе по колците-по колците и си горе. [beer]

Дата:   10-01-09 13:39

Благодаря на всички за инфото и съветите. [thankyou] [thankyou] [beer] [beer] [beer]

Автор: itilien   
Дата:   10-01-09 14:36

Утре ще се качваме с едно момче, но от долу от железница. Имай предвид, че в момента лавинната опасност на витоша било изключително висока. Всичко се цепело и свличало. Вярно че главно за скиори, ама все пак е хубаво да се има предвид.

Автор: ЕНА   
Дата:   11-01-09 01:47

щях да ти кажа, ма се отказах да тръгвам...все пак ако разбера ещо ше пиша...ако веке не си там, де...

Автор: kaspar   
Дата:   11-01-09 09:05

Успех, аз вторник мисля да отида за пореден път [smilie24] [shtrak]

Автор: kaspar   
Дата:   11-01-09 09:09

Да добавя, Четвъртък и Петък бях горе само че ходих от Златните към Платото, пътеките бяха затрупани та ги поотъпках, от към Алеко нямам пресен поглед на нещата[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.