Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Какъв трябва да бъде идеалният мъж?
Автор: slivenski   
Дата:   30-12-08 14:04

"Ако попитате една жена какъв мъж иска до себе си, то тя ще ви затрупа с безкрайно дълъг списък от изисквания. Какво обаче тя самата може да предложи в замяна е друг въпрос.

Реших да си направя експеримент и попитах всички жени, които познавам /приятелки, колежки, познати и т.н./ каква е представата им за идеалния мъж. Ето и петте най-често срещани отговора:

Жените мечтаят за любвеобилни и романтични мъже, които да ги обсипват с колкото се може повече комплименти и подаръци, с превес на второто.

Второто и третото място си оспорват парите и секса. Жените, поставили на второ място секса искат партньорът им да бъде добър и ненаситен любовник и по възможност да се съобразява с всичките им капризи и вечните „неразположения”.

Парите подлъгват жената, а жената мъжа и така порочният кръг се затваря. Коя жена не иска да живее комфортно, да притежава красиви бижута, маркови дрехи и парфюми?! Няма такава! Но да гледаш на човека до теб като на мобилен банкомат, май ми идва в повече.

Едва на четвърто място жените поставят приятелството. А може би това е най-важното. Любовта и приятелството вървят ръка за ръка. Първата рано или късно си отива и ако не съществуват приятелски отношения между партньорите, връзката ще се разпадне.

На пето място са добрият външен вид, характерът и добрите обноски. Всички са единодушни, че идеалният партньор трябва да е добър, да умее да ги изслушва и да върти опашка като послушно кученце.

Ако трябва да обобщя резултатите от импровизираната ми анкета, то идеалният мъж трябва да представлява нещо като романтичен банкомат с вибратор, който да върви с инструкция за употреба и да е лесен за навигация. "

http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=10579

--------------------------------------

Както се казва /неее, не "Боже, колко мъка има на този свят, Боже!"/ - Ай, сиктир, бе, драги зрители!" [smilie18] [smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re: Какъв трябва да бъде идеалният мъж?
Автор: Todd   
Дата:   30-12-08 14:09

Корав хуй дрислив гъз не признава !!!!

[smilie7]

Автор: tnt   
Дата:   30-12-08 14:10

"Боже, колко мъка има на този свят, Боже!"

и тука си е на място [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: Lalinda   
Дата:   30-12-08 14:45

"Идеалният" вероятно наистина си остава идеален, тоест (само) една фикция...

Неотдавна, тоест онзи ден, попаднах на следното донякъде горчиво заключение в книгата "Сивия гълъб" на Шандор Тар, в превод на Мартин Христов, която вече препоръчах нежните души да не четат... Историята е полицейска, има и загадъчна епидемия, престъпления и може би наказания за тях... Преводът е удивителен, редакторската работа също - всяка запетая е на мястото си, а книгата е без пряка реч (тоест същата е предадена непряко)... Странното е, че книга като тази, в която има по няколко смърти на страница, коя от коя по-причудливи, и дори възкръснали, които така или иначе накрая биват аутопсирани, неочаквано завършва с хепиенд... Оригинално. (Действието се развива във втория по големина град на Унгария в средата на деветдесетте години, всъщност в продължение на три зимни дни...) Някой сигурно би се запитал защо ли съм седнала да чета такава книга... ами съвсем случайно попаднах на представянето й (просто влязох да видя една изложба в Унгарския център и портиерът ми препоръча да остана за представянето), а познавам преводача от други негови преводи и вече знаех, че си струва... Критиката също бе благосклонна, а един унгарски професор, не говорещ български, разказа много любопитни неща за автора - уличен, че е бил сътрудник на Държавна сигурност и дори че се е поддавал на хомоеротика... Както и да е, подканата бе четивото да се запива с палинка, и началото бе добро!

Та:
« Някак си, човек никога не взема за жена тази, която обича, дори сам той не знае защо. Може би по същата причина, по която жените не се омъжват за мъжете, по които истински въздишат; ето как наказанието Господне достига пълнотата на своето съвършенство: адът, всъщност, е на земята, и се нарича живот. »

Въпросът, обаче, защо го правят, си остава...
Чудех се дали пък не е за да им остане, все пак, нещо идеално, макар и като фикция?

От друга страна пък, опитът ми показва, че човек, пък бил той и жена, винаги попада на нещо по-добро от предишното, тоест, че не бива да съжалява в продължение на повече от един следобед...
[smilie3]

Едновремешните заглавия из женските списания, които четяха състудентите ми, като: "Помогнете да си възвърна любовта му" винаги ме изумяваха с идеализма си...

Светът е голям и спасение дебне отвсякъде, буквално.
[smilie24]

Дата:   30-12-08 15:01

Там е работата, че човек /пък бил той и жена [ezik] / ВИНАГИ действа по някакви тъпи стереотипчета, които е прочел насам натам по списанията и книжките, или е гледал по филмчетата. Те неусетно и неизменно му изграждат една фалшива представа, която той е склонен със самоунищожителна упоритост да преследва. И така, годинките минават... И един ден се събуждаш от съня и осъзнаваш, че всичко е свършило и си се прецакал сам... Че всъщност си сам...

Но, философски погледнато, ние всички сме сами на този свят, пък бил той и ад... [smilie21] [smilie21]

Дата:   30-12-08 15:02

... дам... особено богат на спасения е например:
Космополитън [smilie5]

Автор: endlessdark   
Дата:   30-12-08 15:16

Сливенски,
помисли си дали и ти не искаш жена ти да е супер красива,супер просперираща...ако може и с богат тати:)))))))))
Не само ние сме материалистки....вие сте същите))))))))

Публикацията е редактирана (30-12-08 15:23)

Дата:   30-12-08 15:23

Автор: endlessdark
Дата: 30-12-08 15:16

Сливенски,
помисли си дали и ти не искав жена ти да е супер красива,супер просперираща...ако може и с богат тати:)))))))))
Не само ние сме материалистки....вие сте същите))))))))
-------------------------------

И с такива жени съм бил... Не ме кефи.. Тогава пък ТЕ смятат, че ТИ си им собственост... [smilie21]

Дата:   30-12-08 15:27

оп оп оп оп оп оп алаааааааааа баллааааааааа [smilie5]

Дата:   30-12-08 15:32

Аз лично бих предпочел интелигентната жена, пък била тя и бедна, пред богатата простакеса... Пари се печелят. Акъл не идва никога, ако си нямаш... [smilie8]

Но за всеки влак си има пътници... И може би всичко е някъде по средата... Пълно щастие няма. [smilie21]

Автор: special_k   
Дата:   30-12-08 16:11

за да седнеш да пишеш по форумите каква жена/мъж/ предпочиташ, трябва да си много закъсал...мисля аз [smile]

Дата:   30-12-08 16:14

Автор: special_k
Дата: 30-12-08 16:11

за да седнеш да пишеш по форумите каква жена/мъж/ предпочиташ, трябва да си много закъсал...мисля аз
-------------------------------------

не... на работа съм и ми е скучно... тебе пък какво те засяга... като не те кефи, не чети и не коментирай... [smilie8] [smilie25] [smilie21]

Автор: equinox   
Дата:   30-12-08 16:21

http://despair.com/viewall.html

Автор: joro35   
Дата:   30-12-08 16:23

Съгласен съм със slivenski.
В момента повечето жени са доста материално настроени, дори и да не си го признават. Направо жалко изглеждат. Секса и любовта са се превърнали в някакъв битпазар. Духовни ценности няма... или поне не е модерно да ги изповядваш. Последната въдичка която хвърлят напоследък е "Аз съм доста различна от другите жени-кучки, не мога да ги понасям, даже повече разсъждавам като мъж". Илюзията се разбива след няколко дни, при първия сблъсък с финансов въпрос помежду ви ... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-12-08 16:25

Автор: equinox
Дата: 30-12-08 16:21

http://despair.com/viewall.html

----------------------------------

equinox, страхотен линк [smilie24] [smilie18] [smilie21]

Особено ме изкефи това:

If you're not a part of the solution, there's good money to be made in prolonging the problem.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   30-12-08 16:30

Идеалната жена може да прави 70 неща - 69 и мусака

Дата:   30-12-08 16:55

Автор: OrLIndraGanOv
Дата: 30-12-08 16:30

Идеалната жена може да прави 70 неща - 69 и мусака

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Винаги съм казвал че жените са 2 вида.....

[smilie7]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   30-12-08 17:29

Кльощави и красиви?

Дата:   30-12-08 18:11

Не бе [smilie5]

Такива дето стават и такива дето не стават !!!

[smilie19]

Автор: firebird   
Дата:   30-12-08 18:14

Ми то отдавна е писано, ето едно кратко и синтезирано описание:
https://photo-forum.net/static/forum/2008-12/xaiz5067.JPG
http://malkamaznapasta.hit.bg/izdirvasu1_2.jpg

Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-12-08 18:41

Описанието на своя живот започвам с рождението си, защото смятам, че това е най-естественото начало. Изхождайки от тоя факт, аз не се впускам в описание на всички ония неща, които са предхождали моето раждане, понеже за тях вероятно няма и никакви сведения. Автобиографията завършвам с женитбата си, защото намирам, че след женитбата си човек всъщност няма вече автобиография.

Впрочем времето от рождението до женитбата представлява в човешкия живот един период (с много подпериоди) — горе-долу както в историята времето от появяването на сърбите на Балканския полуостров до гибелта на сръбското царство на Косово се брои за един голям период с много подпериоди. И в човешкия живот периодът от рождението до женитбата може също да бъде наречен „период от появяването до гибелта“, така както и следващият период и в живота, и в историята с пълно основание може да се означи като „период на робство и страдания“.

Затова и аз се спирам само на първия период — от появяването до гибелта.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Бранислав Нушич
Автобоиграфия

Автор: тьма   
Дата:   30-12-08 19:39

идеалният ли - да има собствено мнение и готовност да направи това, за което мечтае

Автор: endlessdark   
Дата:   30-12-08 20:21

Тъма ако беше "идеален" то нямаше да е мъж!!!!!

Автор: тьма   
Дата:   30-12-08 20:25

ще, ще[smile]

Re:
Автор: ЕНА   
Дата:   30-12-08 20:46

няма идеален!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.