Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Рубенс: Ферари ме заплашиха с уволнение
Автор: alexoff   
Дата:   26-11-08 12:35

Рубенс: Ферари ме заплашиха с уволнение

Рубенс Барикело продължи да нагнетява ситуацията между себе си от една страна и Ферари и Михаел Шумахер от друга.

В бразилското предаване „Фантастико” той каза, че е бил заплашен с уволнение, ако не е пуснел пред себе си Шуми в небезизвестната Гран при на Австрия през 2002 година.

Докато се е движел пред своя съотборник, Барикело е чул по радиото: „Знаеш ли, че Михаел е зад теб? Много е важно за шампионата.”

Той твърди, че разговорът му с пита е продължил осем обиколки, преди да бъде поставен и ултиматумът в последния тур.

„Напрежението в разговора ексалираше с всяка обиколки. И тогава ми казаха да помисля за договора си” – казва Рубенс.

„За мен беше ясно – намали газта или ще си ходиш.”

Барикело каза, че е бил много недоволен от стечението на обстоятелствата и след това е попитал Шумахер дали има нещо общо.

„Каза ми, че няма, но у дома имам документи, които доказват, че той е знаел за всичко, което се е случило” – допълва 36-годишният бразилец.

Отговори на това съобщение
 Re: Рубенс: Ферари ме заплашиха с уволнение
Автор: pmartinov   
Дата:   26-11-08 12:41

[smilie23] $$$ [smilie23]

Re: Рубенс: Ферари ме заплашиха с уволнение
Автор: apollo   
Дата:   26-11-08 12:43

[smilie18]

Мъка мъкааа, просто не беше от класа да се бори за шампионска титла [smilie18]

Интересно ако Масата беше станал шампион дали щеше да се хвали пред същото предаване как е станал такъв след като Кимито му е подарил 2 точки кръг преди края [smilie5] [smilie5] [smilie5]

[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.