Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Пет километра за час и половина!
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   20-10-08 11:47

София, 20 Октомври 2008 (понеделник), 08:30...

Околовръстен път в отсечката между Симеоновско шосе и бул. Черни връх: 30 минути

Бул. Черни връх в отсечката между Околовръстен път и ул. Сребърна: 60 минути

Равносметката: Глоба за 1 час закъснение от работата, много изгубени нерви и бензин.

Да живее Бат' Бойко и решението на Общински съвет да започнат едновременно ремонт на бул. Св. Климент Охридски и ул. Могилата при алтернативата от едно - едничкото платно за движение на Околовръстен път.

[thankyou] [thankyou] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Пет километра за час и половина!
Автор: Нели   
Дата:   20-10-08 11:49

Пеша да беше тръгнал [smilie6]

Автор: didesignbg   
Дата:   20-10-08 11:53

Нели, като изключим че няма от къде да се върви, там само с костюм като тея по ЯХБЗ излизам.

Автор: exile   
Дата:   20-10-08 11:54

Снощи пристигам на гарата в софия - естествено нова промяна в трамвайните линии. Някви мъгляви обяснения, картата е сигурно с една година - бе ако не знаех, че и един рейс, дето минава наблизо ми върши работа не бях вътрил за такси.
Тази сутрин приятелката тръгва за уни-то. След 5 минути звъни - улицата, по която и минава трамвая затворена - няма как да стигне. И квой прайм? Има упражнения, при три отсъствия не завършва. Обаждам се от нас на ОК супетранс - телефонистката ми изкрещява, че само на моя адрес може да викне такси, аз за другаде не мога (щото тя приятелката вече е на 15 минути път от нас...) и ми тряска телефона.
Добре, че в уни-то преподавателите закъсняват с по 40-60 минути, та нямаше последствия...
Действието се развива в центъра на София, отсечката МОЛ София - УАСГ.

Една нормална софийска сутрин [smile]

утре как ще ходя на лекции в овча купел 2, при положение, че единствения ми транспорт е една маршрутка, която минава по вече затворения булевард - не знам. Трябва вместо половин час да изгубя към два в сменяне на рейсове и маршрутки.

Автор: boink   
Дата:   20-10-08 11:54

ако забранят на жените да карат коли в софия (като в Саудитска харабия) проблема с трафика ще бъде решен за миг. и всичко ще бъде много по-джентълменско.
снощи някой беше разцепил поне 6 знака от онези с пясъчните торби на витиня, пак са затворили скапания бънджи мост, тапата на спускането преди софия отнема около час и половина. пак няма нито един катаджия ...

трагедия просто.

Re:
Дата:   20-10-08 12:01

Пеша единственият ми вариант е по ул. Могилата. Само, че докато я мина само зъбите ми ще останат чисти. Другият вариант е да плащам левче и да минавам през зоопарка покрай маймуните и слона.

Вариантът ми с автобус е прикачане от 94, 102, 280 в Легендата 88.

Пише, че ул. Могилата ще я правят десет дни, което означава месец. Настъпват лоши дни...

Автор: lumix   
Дата:   20-10-08 12:01

.....а някой вижда ли, че в хилядите коли се вози по ЕДИН човек??? ...Аз всеки ден ходя с колело на работа ...20мин отиване 20мин връщане! [smilie5]

С кола същото разстояние е 30-40мин ....с трамвай 50-60мин.

Автор: Brida   
Дата:   20-10-08 12:03

boink:

> ако забранят на жените да карат коли в софия (като в Саудитска харабия) проблема с трафика ще бъде решен за миг.

Недей така, има и жени добри шофьори! Съгласна съм, че болшинството са с твърде забавени реакции, но все пак... [smilie3]

Успокойте се, няма да има оправия на трафика в София. ... поне още 10тина години [cool]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   20-10-08 12:04

Пробвай на 2 колела - задръствания нема!

Re:
Дата:   20-10-08 12:05

А да. Помислих си и за варианта с колело ама си представих как чакам с него на Симеоновско шосе за ляв завой и как някой състезател с Голф - Двойка ме закача с огледалото си и ме забива в някой от стотиците бетонобъркачки, които минават от там. А и като се замисля що изгорели газове ще гълтам на ден...

Автор: lumix   
Дата:   20-10-08 12:05

OrLIndraGanOv ....[smilie24] !

Автор: exo99   
Дата:   20-10-08 12:09

Като живееш на шибано място......[smile]

Преди 20 години там бяха само поляни.

[beer]

Дата:   20-10-08 12:12

аз лично за себе си немога да си обесня едно нещо - защо тука неработят нощем тия скапани пътища. навсякъде в по-цивилизованите държави се работи нощем, а тук точно обратно - работи се от девет до 11 сутринта и от 2 до 3 следобяд. през останалото време всички знаем какво се прави(зверско лешперене). и на скапаната витиня на бънджи моста, работят трима човека които просто ги виждаш как нищо неправят, то какво биха могли и да направят де? толкова ли зле положението бахси незнам и нямам обяснение защо не се цивилизоваме малко, нещичко поне да вземем от тази европа да му се невиди. напълно съм отчаян от безпощност. скапана система и скапани хора, това е.

Автор: Amigo   
Дата:   20-10-08 12:14

[smilie19] [smilie19] Това е то Софето [smilie8] [smilie8] и още прииждат [smilie19] [smilie19] околовръстното не ползвайте, за да не се гърчите [smilie8] [smilie8] ама то навсякъде стана така вече [smilie9]

Публикацията е редактирана (20-10-08 12:14)

Автор: Георги   
Дата:   20-10-08 12:19

стискайте зъби

още ще идват :)

то и във варна вече е подобно положението, но ако тръгнеш малко по-рано, изминаваш тия 5 километра за под 10 минути. спестеното време можеш да вложиш в някоя готина кафетерия, или в парка с фотото :D

Автор: slivenski   
Дата:   20-10-08 12:19

Днес верно беше мащабно задръстване... 2 км за половин час минах... Направо съжалих, че излязох с колата... Ама то и с рейса пак същото време щеше да ми отнеме, че и повече... За две спирки, деба... А пеша гълташ мръсотиите във въздуха... Бати и задръстения и отровен град стана тая София... Направо се замислям дали да не ходя на село... Ама там трябва да се копаааа... Не е като тук - врътнеш кранчето и хоп, топла вода... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Автор: Jamess   
Дата:   20-10-08 12:20

В големите европейски столици няма коли, няма задръствания, няма ремонти...няма нищо!Пълна идилия!

[smilie18]

Аре марш на село при каручките и празните черни пътища!

[ezik]

[smilie19]

[smilie21]

Дата:   20-10-08 12:21

най-яко е с маршрутка. Задръствания? като има градинки между блоковете, тротоари, трамвайни линии - толкова много места за изпреварване... Кви задръствания?

Дата:   20-10-08 12:24

във филма "градът на близнаците" има една култова реплика, двама разговарят за "прити шити сити ъф Суонси" и единия казва на другия - ако пък не ти изнася, ха връщай се на село. а суонси не е голям град. [smilie18]

Автор: fine   
Дата:   20-10-08 13:07

exile в нбу ли учиш?

Дата:   20-10-08 13:08

fine, да.

Дата:   20-10-08 13:09

хващай 29, минава през мола, и са най бързи :)
[beer]

Автор: Avi   
Дата:   20-10-08 13:12

който не го кефи - що плодородна земя има за копане из тая държава - че и бързи кредити и помощи от европейския съюз дават.

[smilie24]

Дата:   20-10-08 13:12

ми аз с това ходя, ама сега стамболийски като е затворен и нямам представа къде да го хвана, дали ще продължава покрай мола направо по скобелев, или някъде между руски паметник и мола ще завива наляво [smilie8] абе скапана работа [smile]

[beer]

Дата:   20-10-08 13:14

охх верно [smilie11] ами от руски паметник я хващай. а иначе и 48 минава до теб [beer]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.